Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Mozilla Firefox - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2201 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1576 pigeon

pigeon

    Senior Member

  • Members
  • 1897 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 15 January 2013 - 12:13 AM

α μπράβο jim_p το είχα ξεχάσει αυτό!

 

του killik είναι η tete009 από εδώ, και νομίζω έχει μόνο optimized 32bit:

http://www1.plala.or...re.html#FIREFOX



#1577 konstantinos77

konstantinos77

    Senior Member

  • Members
  • 4261 μηνύματα

Δημοσίευση 16 January 2013 - 10:47 PM

Ποιον firefox να εγκαταστησω για winodws8 64bit? Να βαλω 32bit ή 64bit ?



Ad Bot

Ad Bot

#1578 giannisgokus

giannisgokus

    Senior Member

  • Members
  • 151 μηνύματα
  • Location: Φτεράδα

Δημοσίευση 16 January 2013 - 11:04 PM

Υπαρχει 64bit;



#1579 konstantinos77

konstantinos77

    Senior Member

  • Members
  • 4261 μηνύματα

Δημοσίευση 16 January 2013 - 11:11 PM

Ελα ντε ...Διαβαζα οτι τον ειχανε βγαλει και μετα τον καταργησανε δεν ξερω μπερδεμα .Παντως εβαλα τον 32bito και επιτελους ξαναβλεπω τα ποσταρισμενα video στο insomnia .:P

Exω δει οτι θα βγει εκδοση που θα υποστηριζει metro σαν αυτο των windows .Αυτη ποτε βγαινει ξερουμε ?



#1580 Tzimmys

Tzimmys

    Senior Member

  • Members
  • 2475 μηνύματα
  • LocationΛαρισα

Δημοσίευση 17 January 2013 - 02:27 AM

Δε δουλεύει το fullscreen, αλλά μόνο όταν είμαι εκτός youtube. Εδώ στο insomnia ας πούμε, αν πατήσω full screen σε youtube βίντεο, δεν κάνει τίποτα. Αν πάω στο youtube, μπαίνει σε full screen κανονικά. Το html5 το έχω απενεργοποιημένο...



#1581 Sirios8e

Sirios8e

    Senior Member

  • Members
  • 665 μηνύματα

Δημοσίευση 18 January 2013 - 06:28 PM

Εκανα εγκατασταση το download accelator plus και απο καποιο λαθος που εκανα μου περασε για μηχανη αναζητησης το speedbit. Tο διεγραψα απ'τις επιλογες του firefox, το διεγραψα απο μηχανη αναζητησης και παλι μολις ανοιγω τον mozilla μου το πεταει 1η επιλογη. Πως μπορω να το διαγραψω? Ευχαριστω.


Επεξεργασία από Sirios8e, 18 January 2013 - 08:57 PM.


#1582 thomasG4

thomasG4

    Senior Member

  • Members
  • 1241 μηνύματα

Δημοσίευση 18 January 2013 - 09:27 PM

Εκανα εγκατασταση το download accelator plus και απο καποιο λαθος που εκανα μου περασε για μηχανη αναζητησης το speedbit. Tο διεγραψα απ'τις επιλογες του firefox, το διεγραψα απο μηχανη αναζητησης και παλι μολις ανοιγω τον mozilla μου το πεταει 1η επιλογη. Πως μπορω να το διαγραψω? Ευχαριστω.

 

Απεγκατέστησε το από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων.



#1583 Sirios8e

Sirios8e

    Senior Member

  • Members
  • 665 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2013 - 12:10 AM

Απεγκατέστησε το από τη προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Απο κεκτημενη ταχυτητα μου ζητησε και περασα μεσα μια μηχανη αναζητησης η οποια δεν υπηρχε στα εγκαταστημενα προγραμματα. Ok μολις απενεργοποιησα απ τις επιλογες του προγραμματος την δυνατοτητα να εκκινει μαζι με τα windows παλι δεν μου τη ξαναεμφανησε.. Thank's



#1584 jim_p

jim_p

    Senior Member

  • Members
  • 8407 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2013 - 11:49 AM

ff 18.0.1
http://www.mozilla.o...1/releasenotes/

#1585 assasins

assasins

    Junior Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 55 μηνύματα
  • LocationΛιμνουπολη

Δημοσίευση 19 January 2013 - 12:48 PM

Εκανα εγκατασταση το download accelator plus και απο καποιο λαθος που εκανα μου περασε για μηχανη αναζητησης το speedbit. Tο διεγραψα απ'τις επιλογες του firefox, το διεγραψα απο μηχανη αναζητησης και παλι μολις ανοιγω τον mozilla μου το πεταει 1η επιλογη. Πως μπορω να το διαγραψω? Ευχαριστω.

 

κοιτα αν σου εχει εγκαταστησει το προγραμμα BrowserCompanion ή BCHelper ή κατι τετοιο. Αν το εχεις, το προβλημα θα λυθει με μια απλη απεγκατασταση.



#1586 Sirios8e

Sirios8e

    Senior Member

  • Members
  • 665 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2013 - 05:55 PM

Δεν βλεπω κατι τετοιο, απλως εγινε λαθος (το οποιο τελικα διορθωσα), μεχρι στιγμης μολις ανοιγω τον mozilla εμφανιζετε κανονικα το google.



#1587 Tzimmys

Tzimmys

    Senior Member

  • Members
  • 2475 μηνύματα
  • LocationΛαρισα

Δημοσίευση 19 January 2013 - 08:28 PM

Δε δουλεύει το fullscreen, αλλά μόνο όταν είμαι εκτός youtube. Εδώ στο insomnia ας πούμε, αν πατήσω full screen σε youtube βίντεο, δεν κάνει τίποτα. Αν πάω στο youtube, μπαίνει σε full screen κανονικά. Το html5 το έχω απενεργοποιημένο...

 

 

Αυτό παιδιά δεν το ξέρει κανείς?



#1588 pigeon

pigeon

    Senior Member

  • Members
  • 1897 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 20 January 2013 - 11:29 AM

Tzimmys, με καθαρό προφίλ ή με safemode κάνει το ίδιο;

Help--> Restart with addons disabled..



#1589 Tzimmys

Tzimmys

    Senior Member

  • Members
  • 2475 μηνύματα
  • LocationΛαρισα

Δημοσίευση 20 January 2013 - 10:07 PM

Πάλι το ίδιο να πάρει....



#1590 Tzimmys

Tzimmys

    Senior Member

  • Members
  • 2475 μηνύματα
  • LocationΛαρισα

Δημοσίευση 21 January 2013 - 10:14 AM

Δε δουλεύει το fullscreen, αλλά μόνο όταν είμαι εκτός youtube. Εδώ στο insomnia ας πούμε, αν πατήσω full screen σε youtube βίντεο, δεν κάνει τίποτα. Αν πάω στο youtube, μπαίνει σε full screen κανονικά. Το html5 το έχω απενεργοποιημένο...

 

Αυτό παιδιά δεν το ξέρει κανείς?

 

Tzimmys, με καθαρό προφίλ ή με safemode κάνει το ίδιο;
Help--> Restart with addons disabled..

 

Πάλι το ίδιο να πάρει....


Παιδιά, τώρα δοκίμασα στον υπολογιστή της δουλειάς και έχω το ίδιο πρόβλημα. ΑΛΛΑ, τι διαπίστωσα μόλις τώρα. Το κάνει μόνο στο insomnia!!! Καμιά σκέψη?