Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

προβλημα με wifi συνδεση απο το laptop


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
5 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 nikosmidis

nikosmidis

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2011 - 06:57 PM

παιδια καλησπερα σας...

εχω ενα προβλημα με ενα ασυρματο δικτυο που εχω στην εμβελεια μου και ειναι ανοιχτο..

εχω windows 7, το βρισκει κανονικα και ενω τις προηγουμενες μερες εμπαινα κανονικα

τωρα ενω συνδεεται δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ..

ενω απο το κινητο μου που εχει wifi,το βρισκει κανονικα οπως και πριν και μπαινει και στο ιντερνετ...

κωδικο δε ζηταει πουθενα..

αυτο που νομιζω πως εχει κανει ο συγκεκριμενος ειναι να μπλοκαρει μονο το δικο μου pc, αφηνοντας ομως ανοιχτο το

wifi..

συμφωνειτε βασικα με την ιδεα ή ειναι καπου αλλου το προβλημα???

και ειναι αυτο,πως μπορω να αλλαξω αυτο το αναγνωριστικο ή ο,τιδηποτε στελνει το pc μου στο δικτυο του και με μπλοκαρει???

αλλαξα ονομα υπολογιστη,εκανα επανεγκατασταση την καρτα δικτυου αλλα χωρις αποτελεσμα..

να υπενθυμισω οτι απο το κινητο συνεχιζει να μπαινει κανονικα...


περιμενω τη βοηθεια σας


ευχαριστω πολυ

Ad Bot

Ad Bot

#2 tsakonas

tsakonas

    Senior Member

  • Members
  • 4989 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2011 - 07:15 PM

άλλαξε την mac address σου
google it

#3 nikosmidis

nikosmidis

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2011 - 08:50 PM

εγω το βρηκα απο το google το πως γινεται...

εχει και ενα προγραμματακι που το κανει αυτο...


το θεμα μου ειναι,κατι που δε βρισκω στο google τι mac να επιλεξω...

εμενα η mac adress ειναι C4-17-FE-19-FE-A9..

εγω τι να βαλω τωρα?τι απο ολα αυτα να αλλαξω??

ευχαριστω και παλι

παιδια να προσθεσω πως αλλαξα την mac address αλλα κατα ποσο εβαλα σωστη δεν ξερω...

παντως, το αποτελεσμα ηταν πως ενω συνδεεται στο δικτυο,δεν βγαζει αλλο το κιτρινο θαυμαστικο κατω δεξια,

και μου λεει προσβαση στο ιντερνετ,στο ιντερεντ δεν μπαινει...αρα μαλλον παρολο που αλλαξε,αυτο παλι το αναγνωριζει με καποιον τροπο...

οποτε ή ειναι επειδη εβαλα στην τυχη μια mac adress ή αναγνωριζει την πραγματικη...

να ρωτησω εγω κατι αλλο,γινεται με καποιον τροπο να χρησιμοποιησω τη συνδεση του κινητου για να συνδεθω?

εχω nokia κινητο,που οταν το συνδεεεις στον υπολογιστη μπορεις να χρησιμοποιησεις τη συνδεση της εταιρειας και να συνδεθεις...

οποτε αν,αφου μπορω να μπω απο το κινητο κανονικα,να εκμεταλευομαι αυτη τη συνδεση..

ευχαριστω

#4 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54868 μηνύματα

Δημοσίευση 22 April 2011 - 06:36 PM

δοκιμασε να δωσεις καρφωτα Ip και dns μηπως για καποιο λογο δεν κανει resolve.



#5 alquiii

alquiii

    Senior Member

  • Members
  • 254 μηνύματα

Δημοσίευση 22 April 2011 - 08:10 PM

Δοκιμασε να αγορασεις μια δικη σου συνδεση

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54868 μηνύματα

Δημοσίευση 22 April 2011 - 08:16 PM

Δοκιμασε να αγορασεις μια δικη σου συνδεση



χαχαχαχα.μεχρι να το κλειδωσει ο αλλος τελειως.