Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Οδηγος για Σπασιμο/Χακαρισμα/Τσιπαρισμα PSP 3000/Go


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
273 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#151 gesamgr

gesamgr

    Senior Member

  • Members
  • 904 μηνύματα
  • LocationThessaloniki GREECE

Δημοσίευση 01 January 2012 - 11:17 AM

καλημερα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παιδια :rolleyes: υγεια και πολλα Money και gadgets

θελω να παω παραπανω απο την 6.20 pro B5 που εχω τωρα (PSP 3004)
που μπορω να παω? πως? (σε custom)
επισημη 6.60 μπορω να βαλω και μετα να "σπασω" ?
homebrew κλπ. θα δουλευουν οπως και πριν?

thanks :cool:

Ad Bot

Ad Bot

#152 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 01 January 2012 - 01:34 PM

Καλη Χρονια σε ολους
Απλα πραγματα.
Εαν θες μονιμο cfw πας 6.20 pro B10
Εαν δεν σε ενδιαφερει το μονιμο και θες τελευταιο firmware πας 6.60 και καθε φορα που μπουταρεις απο κλειστο πσπ τρεχεις το προγραμμα για να μπαινεις σε cfw
Κοιτα εδω

#153 gesamgr

gesamgr

    Senior Member

  • Members
  • 904 μηνύματα
  • LocationThessaloniki GREECE

Δημοσίευση 08 January 2012 - 08:21 AM

καλημερα τελειο link! ευχαριστω πολυ! :-D

(οταν λες προγραμμα εννοεις αυτο?

"Τρέχουμε μέσα από το psp το "660 PRO-B Updater".) ^_^

#154 arsenal

arsenal

    Member

  • Members
  • 562 μηνύματα

Δημοσίευση 08 January 2012 - 11:01 AM

καλημερα ενα φιλαρακι μου εχει το psp 1000 το ειχε σπασει αλλα ειχε να το χρησιμοποιησει καμποσο καιρο(3-4 χρονια).αρα θα ειναι σε παλιο cfw για να το κανω update πως γινεται?τι οδηγω να ακολουθήσω

#155 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 08 January 2012 - 12:51 PM

καλημερα ενα φιλαρακι μου εχει το psp 1000 το ειχε σπασει αλλα ειχε να το χρησιμοποιησει καμποσο καιρο(3-4 χρονια).αρα θα ειναι σε παλιο cfw για να το κανω update πως γινεται?τι οδηγω να ακολουθήσω


Αυτον που δινω 2 λινκ πιο πισω. και ακολουθεις την διαδικασια για το 6.60 μονιμο cfw τρεχοντας και το clip flasher (δεν υπαρχει λογος να βαλεις το 6.20 μιας και το 6.60 ειναι τελευταιο firmware και μπορεις να μπαινεις και PSN)

καλημερα τελειο link! ευχαριστω πολυ! :-D

(οταν λες προγραμμα εννοεις αυτο?

"Τρέχουμε μέσα από το psp το "660 PRO-B Updater".) ^_^


ναι καθε φορα που ανοιγεις το ΠΣΠ οταν ειναι κλειστο γιατι οταν ανοιγει μπαινει σε ofw. τρεχοντας το μπαινεις σε cfw. αν ειναι σε standby mode δε χρειαζεται να το τρεχεις.

#156 arsenal

arsenal

    Member

  • Members
  • 562 μηνύματα

Δημοσίευση 08 January 2012 - 09:47 PM

καλησπερα ενας φιλος μου εχει το πσπ σε εκδοση 3.50 ωστοσο δεν το χρησιμοποιει καθολου και ετσι με ρωτησε αν ειναι να το χακαρει .αυτοσ στο σπιτι που εμενει σαν φοιτητης δεν εχει μοντεμ για ιντερνετ απλα μονο με εθερνετ που τους το παρέχει η πολυκατοικια του.οποτε δεν μπορει να το κανει μεσω ιντερνετ update αρα εγω πως να του το χακάρω γινεται αλλιως?(το πσπ 1000)εχει

#157 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 08 January 2012 - 10:11 PM

ακολουθεις και συ την διαδικασια για 6.60. στο λινκ
εχει μεσα το ofw6.60, δεν χρειαζεται να κατεβασεις αλλο με internet update
περνας τα αρχεια στην καρτα μνημης του πσπ η με ανταπτορακι η με usb connection απο υπολογιστη

#158 FridaNakajima

FridaNakajima

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 10 January 2012 - 11:52 PM

Παιδια καλησπερα,
Σκεφτομαι να παρω το pspE1000,και θελω να επιβεβαιωσω αν μπορω να το hackaρω και πιο fw θα ηταν το καλυτερο.

#159 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 11 January 2012 - 12:11 AM

το Ε1000 η Ε1004 (το ιδιο ειναι) ερχεται με 6.60 ofw. ειναι το τελευταιο oficial firmware
ενα τετοιο επιασα στα χερια μου και το χακαρα με τον οδηγο για 6.60 μη μονιμο cfw (δεν μπαινει κατι αλλο επανω και ουτε γινεται downgrade). Παιζει οτι του δοκιμασα σε 16GB καρτα που ειχε επανω (περασε περι τα 30 backup)
επειδη το επιασα στα χερια μου το συνεκρινα αναποφευκτα με τις παλαιοτερες εκδοσεις. Δεν μου αρεσε καθολου σε σχεση με το 3000 (πολυ πλαστικουρα και διαφορα αλλα που τα αναλυω εδω .
Αν θες να το παρεις λογω τιμης εχει καλως....αλλιως αν σου περισσευουν πηγαινε σε 3000

#160 gesamgr

gesamgr

    Senior Member

  • Members
  • 904 μηνύματα
  • LocationThessaloniki GREECE

Δημοσίευση 13 January 2012 - 08:51 AM

ναι καθε φορα που ανοιγεις το ΠΣΠ οταν ειναι κλειστο γιατι οταν ανοιγει μπαινει σε ofw. τρεχοντας το μπαινεις σε cfw. αν ειναι σε standby mode δε χρειαζεται να το τρεχεις.


ΟΚ σε ευχαριστω πολυ! :cool:

#161 Nel

Nel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 01 March 2012 - 10:43 PM

Καλησπέρα παιδιά. Ζητώ συγνώμη αν έχει επαναληφθεί η απορία μου, αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου απάντηση. :) Είμαι καινούριος όσον αφορά το PSP. Έχω PSP 3004 PB και χθες έκανα αναβάθμιση σε 6.60 ( είχα μια παλιά version αν δεν κάνω λάθος το 5.03 ). Ακολούθησα τις οδηγίες που είπαν τα παιδιά αλλά και πάλι δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια. Στο PSP μου τα εμφανίζει σαν Corrupted Data. Στο System Information μου βγάζει τα εξής:

System Software: 6.60 PRO-B10
Nickname: XXXX
MAC Address: [Model: 03g]

Υποτίθεται ότι είναι έτοιμο για να παίξω παιχνίδια, αλλά κάτι δεν δουλεύει σωστά. Έχω κάνει φάκελο ISO για να βάζω τα παιχνίδια και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω.

#162 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 01 March 2012 - 11:13 PM

Επειδη στο 3004 δεν υπαρχει μονιμο cfw 6.60 πρεπει καθε φορα που το ανοιγεις να τρεχεις το 6.60 pro-b update
για περισσοτερες πληροφοριες κοιτα εδω και αν δε σου δουλευει ξαναπερνα τα firmware απ την αρχη.
Θα κοιταξεις το τετραγωνο που μιλαει για Εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10
το βημα 5 το παρακαμπτεις καθοτι δεν γινεται σε 3004


#163 Nel

Nel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 02 March 2012 - 03:01 AM

Αυτό που λες το έχω κάνει. Έχω διαγράψει το cfw και το έχω ξαναβάλει, το έχω επανεκκινήσει πολλές φορές αλλά και πάλι τίποτα. Όσον αφορά την εγκατάσταση του 6.60 PRO-B10 αύτες τις οδηγίες ακολούθησα.

#164 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4441 μηνύματα

Δημοσίευση 02 March 2012 - 03:30 AM

τρεξε το προγραμμα να μπεις σε cfw, κανε φορματ την καρτα μνημης μεσα απο το πσπ, και μετα ξαναβαλε το προγραμμα

#165 cortaN@

cortaN@

    Senior Member

  • Members
  • 1492 μηνύματα

Δημοσίευση 02 March 2012 - 03:35 AM

1. Επειδη δεν ξερω σε ποιον οδηγο αναφερεσαι ακολουθεις αυτον εδω τον οδηγο. Ειναι ο πιο updated και λειτουργει μια χαρα δοκιμασμενα (το εχω κανει σε 2000 κ Ε-1004)
Το θεμα ειναι τι firmware θα εχει μεσα το PSP3000 που θες να αγορασεις. Εαν εχει 6.20 και κατω τοτε ακολουθεις τη διαδικασια για 6.20 εαν θες ΜΟΝΙΜΟ cfw
εαν εχει >6.20 τοτε πας σε 6.60 official firmware στην αρχη και μετα ακολουθεις τον οδηγο για 6.60 αλλα δεν θα ειναι μονιμο. Μονιμο ειναι μονο στα παλια PSP 1000 κ 2000 με μητρικη που χακαρεται
Μονιμο cfw= καθε φορα που ανοιγεις το ΠΣΠ οταν εχει κλεισει bootarei σε cfw
Οχι Μονιμο = καθε φορα που το ανοιγεις bootarei σε official firmware 3.60 και πρεπει να τρεχεις το προγραμματακι για να μπαινεις σε cfw. Αν ειναι σβηστο σε standby mode τοτε δεν χρειαζεται να το τρεξεις. Ουσιαστικα δεν ειναι προβλημα γιατι μετα απο μισο λεπτο μολις τρεξεις το προγραμμα εισαι ετοιμος.
Με OFW εχεις ΠΣΝ ενω με CFW δεν εχεις. και στις 2 περιπτωσεις εχεις δυνατοτητα επιλογης αν θες να μπουταρεις σε ofw η cfw. Απλα με τον οχι μονιμο τροπο μπουταρει απευθειας σε ofw
2. Οπως περιεγραψα στο οχι μονιμο ΔΕΝ χρειαζεται συνδεση με πισι. Απλα τρεχεις καθε φορα το προγραμμα
3. Σε σχεση με τις παλαιοτερες εκδοσεις εχει καλυτερη οθονη και γενικα θεωρειται το καλυτερο ΠΣΠ που εχει βγει.
Το νεο Ε-1000 που εχει βγει ειναι πολυ πλαστικουρα, δε ξερω αν αντεχει σε πτωσεις (το 2000 που εχω εχει αντεξει σε παμπολες) φθηνοτερη ποιοτητα κατασκευης, μονοφωνικο, ελαφρως πιο χοντρο, δεν εχει wifi και δεν εχει ρυθμισεις φωτεινοτητας οθονης. Επισης σε γωνια θεασης > 60 μοιρων χανει πολυ η οθονη. δεν μπορεις να αυξομμειωσεις ενταση φωνης οταν παιζεις παιχνιδι, πρεπει να βγεις στο μενου. Δεν συνισταται!!!
Για το ΠΣΠ go απ τη στιγμη που ειναι συρταρωτο για μενα το καθιστα αυτοματως ευαλωτο στο να χαλασει. Αν σου πεσει ανοιχτο τι γινεται;
4. Παιζεις τα παντα ολα
5. Δεν γνωριζω μιας και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αυτο. ας απαντησει καποιο αλλο μελος

Λεπτομερεια. θα χρειαστεις και καρτα τουλαχιστο 8GB για αντιγραφα ασφαλειας για να μη πω 16 αν θες να το φορτωσεις και λειπεις πολυ καιρο. Μη παρεις αλλη μαρκα εκτος απο SONY ξερω πως ειναι ακριβες. Οι αλλες μαρκες κολλανε πολυ παρολο που εγραφε magic gate!!!!οριστε για του λογου το αληθες!!


Και πάλι πολύ χρήσιμες πληροφορίες από τον mtzs!
Στο ps3/psp hacking είναι όλα τα λεφτά :)

Να πω και εγώ που έπεσε στα χέρια μου ένα psp 3004 μαύρο - δώρο από φίλο - πως αξίζει πολύ περισσότερο από το E1000.
Ακόμα και τα 2000 αξίζουν περισσότερο.
Και σαφώς αξίζει το hacking.