Προς το περιεχόμενο

Ο Steve Jobs αποκάλυψε το μελλοντικό campus της Apple


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε χθεσινό συμβούλιο στο Cupertino ο Steve Jobs αποκάλυψε το πλάνο της Apple για την ολοκλήρωση ενός νέου campus το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για ερευνητικούς σκοπούς της εταιρείας. Η τελειοποίησή του αναμένεται μέχρι το 2015 ενώ πρόκειται να απασχολεί 12.000 εργαζομένους. Το σχήμα του νέου campus θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα διαστημόπλοιο.

 

screen-shot-2011-06-08-at-1-15-08-am.png

 

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, θα αποτελείται από ένα τεραστίων διαστάσεων κυκλικό κτήριο στη μέση του οποίου θα υπάρχει μία αυλή που θα περιλαμβάνει παραπάνω από 6.000 δέντρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την έκταση του campus δε θα υπάρχει καμία επίπεδη επιφάνεια γυαλιού, παρά μόνο κυρτές επιφάνειες. Οι ενεργειακές απαιτήσεις του campus θα καλύπτονται με τη βοήθεια ενός φυσικού ενεργειακού κέντρου παράγοντας φυσικό αέριο, ενώ το parking αυτοκινήτων θα είναι υπόγειο.

 

picture-29.png

 

Ακόμη θα υπάρχει χώρος καφετέριας ικανός να χωρέσει 3.000 ανθρώπους, ενώ 20 λεωφορεία θα ναλάβουν τις μετακινήσεις των εργαζομένων της εταιρείας. Όπως δήλωσε ο Steve Jobs, το νεό campus της Apple θα σχεδιαστεί από τους καλύτερους αρχιτέκτονες του κόσμου.

 

 

Link.png Site: techcrunch.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε παιδια,αν ειδατε το βιντεο,μηπως παρατηρησατε ποσο "κουρασμενα" μιλαει ο Jobs;

 

Αν μιλάς για την WWDC και εγώ νόμιζα ότι ήταν ζωντανός νεκρός.... Εφόσον δεν του λείπουν τα λεφτά να το κάνει από αναγκη μόνο το τρελό πάθος για τη δουλειά του μένει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το 2015 θα ειναι ετοιμο?αμα γινοταν στην Ελλαδιτσα μας το 2015 θα ειχαν φαει τα λεφτα του εργου και θα επερνε νεα ημερομηνια για το 2030 οπου τοτε θα τα τρωγανε παλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...