Προς το περιεχόμενο

Αγορα Πολυμηχανηματος (+Fax)


rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω βαλει στο ματι αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/HP-Officejet-Mfp-Inkjet-6500A-E710N.htm

 

Ειναι και αντιγραφικο και εκτυπωτης και φαξ οποτε καλυπτει αυτα που θελω και δειχνει αρκετα εξελιγμενο. Ειναι καλο οσο φαινεται?Υποστηριζει δυνατοτητα OCR??? (να βαζεις τη σελιδα δηλαδη στο scanner και να σου μετατρεπει τα γραμματα (αγγλικα κ ελλληνικα) σε ψηφιακο κειμενο στον υπολογιστ.Γινετε αυτο με το συγκεκριμενο?

 

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα για οσους ενδιαφερονται για πολυμηχανημα να πω οτι τελικα μετα και απο σχετικη αναζητηση πληροφοριων και αποψεων στο νετ πηρα αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Printers---Mfp/Mfp/HP-Officejet-Mfp-Inkjet-6500A-E710N.htm που ειχα βαλει απο την αρχη στο ματι.

 

Παιδια το μηχανημα δεν υπαρχει!!Τα σπαει πραγματικα!! Σιγουρα υπαρχουν εκτυπωτες με καλυτερη ποιοτητα αλλα αυτο Ειναι 4 σε ενα και τα κανει ολα Καλα και Γρηγορα.Αυτο που λεμε All Around σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει.Μεχρι και εκτυπωση απο το κινητο σου μπορεις να κανεις ενω εισαι στην καφετερεια η στο δρομο..τι να λεμε?Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...