Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούριο laptop hp!


mixalisgc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τις αρχες του 2011 εχει ερθει το coolsense και μπορεις να ρυθμισεις του ανεμιστηρες.Εχει 3 λειτουργιε για την ψυξη στο τραπεζι και αλλες 3 οταν βρισκετε σε αλλες επιφανεις.

Ωραια!Πες το και στο παιδι που εχει το προβλημα,πριν να αρχισει να ριχνει μπριζολες πανω στα πληκτρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συστημα ψυξης εχει αλλαξει στα HP, αν δεν το ξερεις ειναι το coolsense που μπορεις να ρυθμιζεις την λειτουργια των ανεμιστηρων.Εγω εχω 2 λαπτοπ HP ενα netbook και ενα 6002ev και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.Απο θεμα ποιοτητας ειναι κορυφαια μαζι με τα sony και δεν μπορεις να τα χαρακτηρισεις χειροτερα απο acer σε καμια περιπτωση,ουτε σε θεμα επιδοσεων. Το οτι εχουν βγει ελλατωματικα μοντελα ειναι φυσικο,ολες οι εταιριες εχουν βγαλεια ελλατωματικα,αλλα παλι σου εδωσε μια διωρια για να πας να στο αλλαξουν.Αμα εσυ τεμπελιαζεις να πας σου φταιει η HP?

 

 

Καλο θα ηταν να ξερουμε τι γραφουμε και να μην λεμε οτι μας κατεβει.

 

Πολύ γέλασα με δαύτο! :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επικο τα Hp ειναι κορυφαια σε ποιοτητα και μαλιστα εφαμιλλα των Sony...

 

Μαλλον καλο θα ηταν επειδη εχουμε στη κατοχη μας εναν υπολογιστη και θελουμε να τον εκθειασουμε να μην γραφουμε οτι θελουμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω γουσταρω παρα πολυ το tx2 smartscreen που του χαλασε η gpu(μεχρι που σκεφτομε σοβαρα,αν δε καταφερω να το φτιαξω,να αγορασω καινουρια μητρικη),αλλα κανεις τους δεν αναλαβε την ευθυνη για 10δες χιλιαδες smartscreen που τους χαλασε η gpu(nvidia&ati,παρακαλω),απο το κακιστο συστημα ψυξης που ειχαν!

Και δεν ητα το μονο hp που μου εβγαλε προβλημα.Το dv 9820 στους 8μηνες αρχισε να εχει προβλημα το φαν του και εδωσα 90ευρο για να το αντικαταστησω,γιατι το πηρα απο αμερικη,και δε δινουν διεθνης εγγυηση στα "φτηνα"(1000ευρο),μη επαγγελματικα τους λαπτοπ!

Το dv5-2230us,της αδελφης μου στο χρονο και κατι,τις χαλασε το wireless adapter και λιγο μετα και το βισμα του τροφοδοτικου!

Αυτα τα ολιγα απο τις δικες μου εμπειριες!Να σημειωσω,οτι και τα 3 λαπτοπ ειχαν και εχου ψηλες θερμοκρασιες,με την πολυ απλη χρηση,που τους καναμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mixalisgc τελικα το πηγες για σερβις? Τι σου ειπαν για το chipset?

 

Οσο για τη σκονη, ενα λαπτοπ ευκολα σε 4 μηνες εχει προβληματα ψηξης λογο σκονης και εξαρταται απο το περιβαλλον εργασιας. Οι οδηγιες λενε ανα ενα μηνα δυο μηνες να το καθαριζεις με συμπιεσμενο αερεα για να μην εχεις προβληματα στο μελλον. Τα δικα μου μηχανηματα πιανουν τους 80 βαθμους σε λιγοτερο απο τριμηνο αν δε τα καθαριζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...