Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

64 ή 32 bit ????


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
18 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 pjdark

pjdark

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:47 PM

Γεια σας!Θελω να κατεβασω ενα προγραμμα που λεγεται Python που ειναι γλωσσα προγραμματισμου! Οταν πηγαινω στην ιστοσελιδα να το κατεβασω εχει καποιες επιλογες : http://www.python.or...releases/2.7.2/

Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω αν εχω 32 ή 64 bit !!! Δοκιμασα πολλους τροπους να το βρω αλλα δεν το βρισκω πουθενα....Τα windows μου ειναι xp professional servise pack 3 εχω επεξεργαστη intel pentium 4 3.0 Ghz....

Θα υπαρξει προβλημα αν κατεβασω το προγραμμα για 64 bit αμα εχω 32????


Ad Bot

Ad Bot

#2 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:50 PM

ποσα gb ram εχεις;

#3 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13758 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:52 PM

Πιθανοτατα εχεις 32bit.
Δεν θα εχεις προβλημα με το 64bit, με την εννοια οτι δεν θα μπορει να τρεξει εαν εχεις 32bit λειτουργικοΔημοσιευμένη Εικόνα

ποσα gb ram εχεις;

Aν σου πει 2 τι συμπερασμα βγαινει?

#4 pjdark

pjdark

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:53 PM

ποσα gb ram εχεις;



εχω 512 Mb :-D χααχαχχαχα!!!

εχω 512 Mb :-D χααχαχχαχα!!!

#5 c0prse_grinder

c0prse_grinder

    Senior Member

  • Members
  • 1890 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:57 PM

συμφωνω και γω πως πιθανοτατα εχεις 32x

#6 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 05:58 PM

Aν σου πει 2 τι συμπερασμα βγαινει?

διοτι απο 3gb και κατω ειναι 32 μπιτ

#7 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13758 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:00 PM

Start-->Run-->msinfo32.exe
Eαν εχεις 32bit θα γραφει x86-based PC
Eαν εχεις 64bit θα γραφει x64-based PC


διοτι απο 3gb και κατω ειναι 32 μπιτ

Ε?Τα 64bit windows δεν λειτουργουν με 3 gb ram και κατω?Δημοσιευμένη Εικόνα


#8 c0prse_grinder

c0prse_grinder

    Senior Member

  • Members
  • 1890 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:02 PM

διοτι απο 3gb και κατω ειναι 32 μπιτ


αυτο ισχυει για XP μονο?

#9 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:03 PM

Start-->Run-->msinfo32.exe
Eαν εχεις 32bit θα γραφει x86-based PC
Eαν εχεις 64bit θα γραφει x64-based PC



Ε?Τα 64bit windows δεν λειτουργουν με 3 gb ram και κατω?Δημοσιευμένη Εικόνα

τσου! τα 64αμπιτα υποστηριζουν (εννοειται τα 3gb) αλλα και τα 4gb και πανω ενω τα 32μπιτα ειναι για πιο light συστηματα μεχρι 3gb!

#10 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13758 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:03 PM

αυτο ισχυει για XP μονο?

Δεν ισχυει γενικως.

τσου! τα 64αμπιτα υποστηριζουν (εννοειται τα 3gb) αλλα και τα 4gb και πανω ενω τα 32μπιτα ειναι για πιο light συστηματα μεχρι 3gb!

Τσου??
Κανε τον κοπο να ξεκαθαρισεις τι θελεις να πεις, γιατι δεν βγαζουν ακρη αυτα που λες.Τα 64 bit windows φυσικα και λειτουργουν με λιγοτερα απο 3 gb ram.

#11 macabre_sunsets

macabre_sunsets

    Senior Member

  • Members
  • 1915 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:03 PM

διοτι απο 3gb και κατω ειναι 32 μπιτ

Μπορείς «άνετα» να βάλεις 64-bit λειτουργικό όταν έχεις κάτω από 3GB μνήμης.
Επίσης μπορείς «άνετα» να βάλεις 32-bit λειτουργικό όταν έχεις πάνω από 4GB μνήμης.

Το αν αξίζει ή όχι είναι άλλο θέμα βέβαια.

#12 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:05 PM

Μπορείς «άνετα» να βάλεις 64-bit λειτουργικό όταν έχεις κάτω από 3GB μνήμης.
Επίσης μπορείς «άνετα» να βάλεις 32-bit λειτουργικό όταν έχεις πάνω από 4GB μνήμης.

Το αν αξίζει ή όχι είναι άλλο θέμα βέβαια.

βιβαιως και μπορεις, ποτε δεν ειπα το αντιθετο, αλλα αν εχεις 4gb ram και πανω τοτε με τα 32 μπιτ θα σου διαβαζει μονο τα 3gb και ουσιαστικα τα υπολοιπα πανε χαμενα!

αυτο ισχυει για XP μονο?

για τα παντα ισχυει αυτο!

#13 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13758 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:08 PM

βιβαιως και μπορεις, ποτε δεν ειπα το αντιθετο, αλλα αν εχεις 4gb ram και πανω τοτε με τα 32 μπιτ θα σου διαβαζει μονο τα 3gb και ουσιαστικα τα υπολοιπα πανε χαμενα!



Ε?Τα 64bit windows δεν λειτουργουν με 3 gb ram και κατω?Δημοσιευμένη Εικόνα

τσου! τα 64αμπιτα υποστηριζουν (εννοειται τα 3gb) αλλα και τα 4gb και πανω ενω τα 32μπιτα ειναι για πιο light συστηματα μεχρι 3gb!

Get your head together..Δημοσιευμένη Εικόνα

#14 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:10 PM




Get your head together..Δημοσιευμένη Εικόνα

δικιο εχεις σας τα μπερδεψα λιγο :mrgreen: ^_^

για να καταλαβετε:

64 μπιτ: διαβαζουν και πανω απο 4gb ram
32 μπιτ: διαβαζουν μεχρι και 3gb ram


κατανοητό;

#15 pjdark

pjdark

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 μηνύματα

Δημοσίευση 01 July 2011 - 06:12 PM

Σας ευχαριστω ολους το κατεβασα χαρη στον dbzakias και λειτοθργει τελεια !!! :)