Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

αλλαγη αρχικης σελιδας FF


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
22 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 10:43 AM

Καλησπερα,
κατεβασα το imesh και μου εβγαλε http://search.imesh.com/ αυτο για αρχικη σελιδα!Ενω ομως προσπαυω να ξανα βαλω το google ενω το βαζω βγαινω μετα και ξανα εχει την σελιδα του imesh!
Please βοηθεια!

#2 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 10:47 AM

Καλημέρα...

Στην καρτέλα General του firefox έχεις τα παρακάτω;

Συνημμένο Αρχείο  ff.png   34.69K   9 downloads


Τέλος μήπως πέρασες καμία toolbar?

Ad Bot

Ad Bot

#3 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 10:57 AM

http://imageshack.us...mupload&newlp=1
Τωρα δεν ξερω αν μπηκε καποιο toolbar μαζι με το imesh!

#4 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:02 AM

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img684/3028/nonamewv.png&via=mupload&newlp=1
Τωρα δεν ξερω αν μπηκε καποιο toolbar μαζι με το imesh!

Δοκίμασε την επιλογή που λέει Προβολή της Αρχικής μου σελίδας να την κάνεις Show blank page...
Αποθήκευσε τις αλλαγές και κάνε restart Τον ff... Ανοιξέ τον και ξαναγύρισε την επιλογή στο Προβολή της Αρχικής μου σελίδας και πάλι restart Τον ff μπας και έχει κολλήσει...

#5 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:10 AM

Οταν βγαινω και ξανα μπαινω στον FF δεν μου εχει στο κενο εκει που λεει <<αρχικη σελιδα>> το google!Ειναι σαν να μην το ακουμπισα!θα το δοκιμασω !

Οταν το κανω κενη σχελιδα και βγαινω και ξανα μπαινω μου εχει παλι το imesh ως αρχικη στην επιλογη

#6 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:14 AM

Πάτα στη μπάρα που βάζεις διευθύνσεις About:config πάτα enter Και κάνε κλικ στο θα προσέχω

Μετά στο φίλτρο που έχει γράψε keyword.URL
Κάνε διπλό κλικ στο αποτέλεσμα και πες μου τι σου γράφει...


edit: Και πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στην προσθαφαίρεση και πες μου αν λέει τίποτα για Imesh toolbar...

#7 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:26 AM

http://dts.search-re...0&systemid=1&q=
αυτο για να πατησω οκ ή ακυρο
δηλαδη αυτην την εικονα
http://imageshack.us...mupload&newlp=1

δεν υπαρχει toolbar

#8 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:27 AM

Σβήσε το και άσε το κενό
Κλείσε ff ξανανοιξε

#9 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:31 AM

δεν αλλαξε κατι :(

#10 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:32 AM

δεν αλλαξε κατι :(

Οι επιλογές μείνανε; Στην καρτέλα γενικά; Για τσέκαρε μία...

#11 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:33 AM

Εννοεις αν εμεινε κενο?

#12 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:34 AM

Εννοεις αν εμεινε κενο?

Εννοώ αν λέει www.google.gr πχ για αρχική σελίδα και απο πάνω αν σου λέει Προβολή της Αρχικής μου σελίδας

btw αυτο το imesh Τι είναι;

#13 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:37 AM

:) για κατεβασμα τραγουδιων.Το κατεβασα γιατι δεν μου δουλευει το youtube downloader!Αν το διαγραψω θα γινει τιποτα?μου λεει προβλολη της αρχικης σελιδας αλλα μου εχει ακομα το http://search.imesh.com/ !

#14 karmen1983

karmen1983

    Senior Member

  • Members
  • 12957 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:39 AM

Εγώ θα το έβγαζα άσε που σίγουρα έχει περάσει toolbar...
Μπορείς με revo uninstaller να το αφαιρέσεις και στην διαδικασία πριν με το about:config, να ψάξεις με τη λέξη imesh ή toolbar στο φίλτρο τι έχει περάσει και να του χαλάσεις τις ρυθμίσεις...

Περίμενε κάποιον/α μπας και έχει καμιά ιδέα...

#15 thanos2718

thanos2718

    Junior Member

  • Members
  • 210 μηνύματα

Δημοσίευση 09 August 2011 - 11:42 AM

Μηπως πειραζει που ειχα ανοιχτο αυτο το imesh?Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !