Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

συνδεση στο ιντερνετ με what's up


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 manic

manic

    Senior Member

  • Members
  • 740 μηνύματα

Δημοσίευση 11 August 2011 - 04:00 AM

Μολις ενεργοποιησα την υπηρεσια με τα 120 mb αλλα για καποιο λογο δν μπορω να συνδεθω, δν εχω ξανανμπει με 3g στο ιντερνετ απο τν καρτα αυτην οποτε δν ξερω εαν πρεπει να στειλω καπου καποιο μνμ ή κατι αναλογο! εχω το Samsung Galaxy ace και ενω με μια αλλη καρτα μπορω να μπω στο νετ μεσω 3G (vodafone) με την What's up δεν μπορω, επισης εβαλα την καρτα και σε αλλο κινητο και παλι δν μπορει να συνδεθει. Ενω ενεργοποιω την χρηση δεδομενων απο το μενου του κινητου δν μου εμφανίζεται καν το σηματακι πανω στην μπαρα Δημοσιευμένη Εικόνα Τι μπορει να φταίει?

#2 arxaggelos

arxaggelos

    Senior Member

  • Members
  • 5051 μηνύματα
  • LocationNCC-1701

Δημοσίευση 11 August 2011 - 11:00 AM

Πιθανότατα δεν έχεις σωστά περασμένα τα apn που χρειάζονται για να συνδεθείς. Για αρχή δοκίμασε αυτόν τον οδηγό, αν είναι όντως τα apn το πρόβλημα σου λογικά θα λυθεί:

http://antonis-news....ndroid.html?m=1

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ad Bot

Ad Bot

#3 manic

manic

    Senior Member

  • Members
  • 740 μηνύματα

Δημοσίευση 11 August 2011 - 01:34 PM

Πιθανότατα δεν έχεις σωστά περασμένα τα apn που χρειάζονται για να συνδεθείς. Για αρχή δοκίμασε αυτόν τον οδηγό, αν είναι όντως τα apn το πρόβλημα σου λογικά θα λυθεί:

http://antonis-news....ndroid.html?m=1



ομως εγω μπορω να συνδευω μεσω 3g εαν βαλω καρτα αλλης εταιριας μονο με την καρτα του What's up εχω αυτο το προβλημα (btw δεν μπορω να ανοιξω στο βημα 3 το zip για what's up)

#4 manic

manic

    Senior Member

  • Members
  • 740 μηνύματα

Δημοσίευση 11 August 2011 - 03:11 PM

τελικα το προβλημα λυθηκε με εναν παραδοξο τροπο εβαλα μεσα στο κινητο μια αλλη καρτα what's up μπηκα κανονικα στο ιντερνετ και μολις εβαλα την δικια μου μετα μπορεσα και συνδεθηκα δν καταλαβα πως εγινε αλλα εγινε :D

#5 tfd1978

tfd1978

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 11:47 PM

Ειναι πολυ απλο. Η αλλη καρτα που εβαλες, εκανε απο μονη της σωστη ρυθμιση του apn, την οποια κρατησε το κινητο, οποτε βαζοντας ξανα την δικη σου, πολυ απλα δουλεψε. Τελος καλο, ολα καλα! Καλο σερφαρισμα..

#6 nickmanak

nickmanak

    Senior Member

  • Members
  • 326 μηνύματα

Δημοσίευση 13 August 2011 - 02:02 AM

Νομιζω οτι δεν χρησιμοποιει το 3G η Cosmote sto whatsup. Gprs & Edge νομιζω.
Εχω κινητο με 3G [νοκια 2730] και ειτε το ενεργοποιω το 3G ειτε οχι, η ταχυτητα παραμενει η ιδια και ειναι πολυ αργη. Οταν συνδεεται σε σελιδες εμφανιζονται τα εικονιδια Ε ή G.

#7 panosno1com

panosno1com

    Senior Member

  • Members
  • 1229 μηνύματα
  • LocationΠάτρα / Πειραιάς !! :D

Δημοσίευση 28 August 2012 - 08:18 PM

ξεθαβω για να ρωτησω.
εκανα οτι λεει ο οδηγος... πιο παλια στη Q με ειχε βοηθησει! Τωρα εβαλα καρτα σιμ του whats up . Εσβησα εννοειται της Q και εκανα ο,τι λεει για να βαλω whats up. τα περασε αλλα ακομα δε μπορω να συνδεθω....
εστειλα τη λεξη internet sto 1333 και μου απαντησε αυτοματα: αποθηκευσε τις ρυθμισεις βαζοντας τον κωδικο 1 . βαζω το 1 ως κωδικο στις ρυθμισεις που ερχονται ,τζιφος λεει βαλτε 4ψηφιο . βαζω 1111 τπτ λεει δεν ειναι εγκυρος...ξερει κανεις τπτ; ευχαριστω