Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

δεν διαβαζει τη r4


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 08 September 2011 - 11:43 PM

πηρα μια r4 στην αρχη ανοιξε κανονικα επεξε τα μαιχνιδια κ μετα κολησε δεν τη διαβαζε καθολου το 3ds. αγορασα καινουργια κ παλι μου εκανε το ιδιο υπαρχει περιπτωση να φτεει το3ds η ειναι θεμα μονο την καρτας?

Ad Bot

Ad Bot

#2 gherudos

gherudos

    Senior Member

  • Members
  • 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 09 September 2011 - 01:20 PM

Η microsd σου έχει πρόβλημα.

#3 skanjos

skanjos

    Senior Member

  • Members
  • 3424 μηνύματα

Δημοσίευση 09 September 2011 - 01:58 PM

υπάρχει περίπτωση να έκανες το 3ds update στο τελευταίο Firmware? αν ναι τότε ψάξε φίλο με ds να σου την αναβαθμίσει(αν γίνεται γιατί σε μερικές r4 δεν γίνεται)

#4 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 09 September 2011 - 03:03 PM

πως εισαι σιγουρος φιλε μου οτι ειναι η micro sd? ανακαλυψα οτι η r4 δεν κανει καλη επαφη τη φυσηξα κανα δυο φορες κ επεξε τυχαιο ισως μετα παλι δεν τν διαβαζε το πρωι την διαβαζε τρελαααα....

οσο για update δεν εχω κανει κατι

#5 darksoho33

darksoho33

    Senior Member

  • Members
  • 900 μηνύματα

Δημοσίευση 15 September 2011 - 08:44 AM

την Micro sd σου την δοκιμασες την βλεπει το Pc?

#6 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 16 September 2011 - 11:23 AM

τη διαβαζειτο pc.σκεφτηκα να παρω μια καινουργια micro κ να δοκιμασω μηπως τελικα ειναι αυτη το προβλημα .

α ξεχασα να ενημερωσω.πηρα καινουργια r4 αντεγραψα το προγραμμα κ εβαλα την καινουργια τωρα εμφανιζετε σαν εικονιδιο στο ds αλλα δεν ανοιγει βγαζει το εξης μυνημα."an error has occured.press and hold the power button to turn the system off".διαβασα στο βιβλιαρακι απο το ds κ παραπεμπει στο servise της nintendo.(η micro ειναι απο την προηγουμενη καρτα) τοση γκαντεμια κ ενας να ξερει για το προβλημα δεν υπαρχει....

#7 darksoho33

darksoho33

    Senior Member

  • Members
  • 900 μηνύματα

Δημοσίευση 17 September 2011 - 11:53 AM

για να καταλαβω καλα αν την Micro sd την βλεπει το pc σου και ας υποθεσουμε οτι εχεις περασει σωστα τα αρχεια τοτε το προβλημα εντοπιζεται στην R4. αν ομως εχεις κανει update το 3ds τοτε δεν θα στην βλεπει και θα σου βγαζει το error που λες. αν εισαι απο αθηνα φερτο μια βολτα να δοκιμασουμε r4 που κανουν για αναβαθμισμενο 3ds

#8 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 17 September 2011 - 09:56 PM

νομιζω οτι δεν εκανα update να κανω τοσο λαθος.ελα ομως που δεν ειμαι απο αθηνα.αλλα την καρτα την αγορασα απο αθηνα (e-shop) κ μου ζητανε να τους στηλω τις καρτες μαζι με το ds. να τα δουνε ολα αυτοι.δε μου αρεσει κ τοσο σαν ιδεα αλλα εχω αλλες επιλογες?

#9 darksoho33

darksoho33

    Senior Member

  • Members
  • 900 μηνύματα

Δημοσίευση 19 September 2011 - 04:52 PM

με το ds ειναι πολυ στανταρ τα πραματα. 99% εχεις κανει Update. μην τα στειλεις καθολου. αγορασε μια καρτα που να παιζει μετα το Update

#10 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2011 - 10:33 PM

λοιπον.καποιος μου κανει πλακα.εχω στηλει πισω 3 καρτες με προγραμματα που δεν τα διαβαζε.σημερα πηρα την καινοργια που μου εστηλαν με προγραμμα κ δεν την διαβαζει ουτε αυτη.ελεος ειπα.θα μπορουσε να μου πει καποιος που γνωριζει που να υπαρχει προβλημα?

#11 gherudos

gherudos

    Senior Member

  • Members
  • 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 13 October 2011 - 04:05 PM

Έκανες update το 3DS σου, γι αυτό δεν την διαβάζει.

#12 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 13 October 2011 - 11:36 PM

νομιζω οτι κ πριν το κανω update δεν την επεζε.κ τωρα τι γινετε?

#13 darksoho33

darksoho33

    Senior Member

  • Members
  • 900 μηνύματα

Δημοσίευση 14 October 2011 - 05:37 PM

πρεπει να παρεις μια καρτα που να παιζει μετα το update

#14 Dbzakias2

Dbzakias2

    Senior Member

  • Banned
  • 2085 μηνύματα

Δημοσίευση 14 October 2011 - 07:00 PM

ή μπορει να σου δωσανε αλλη r4 και το firmware που ειχες στην microsd να μην εκανε...

#15 giorgosald

giorgosald

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 μηνύματα

Δημοσίευση 16 October 2011 - 11:21 PM

λοιπον ο τυπος απο το καταστημα που εστηλε ολοκαινουργια καρτα με καινουργιο στικακι κ ουτε αυτη την παιζει .την δοκιμασα σε απλο ds κ την διαβαζει κανονικα.επειδη δεν κατεχω κ πολλα να παρω κ καινουργια micro?που να ξερω τι καρτα να τους πω να στηλουν(r4)...εδω δεν μπορουν να βρουν αυτοι ακρη.θα βρω μονος