Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αποστολή στην IFA 2014
Φωτογραφία

Official Windows 8 Tech Support Thread


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3294 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#2596 Giorgos3924

Giorgos3924

    Senior Member

  • Members
  • 994 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:34 AM

Σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό

http://www.ghacks.ne...-8-1-iso-image/

Κατέβασα το exe από την MS, από εκεί που λέει install windows 8.1

δέχτηκε το κλειδί κανονικά και αποθήκευσα ότι κατέβασε σε ένα φλασάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

Τώρα, όταν το βάζω στο pc μου ανοίγει σαν data και δεν κάνει κάποιο autorun.

Δηλαδή δεν ξέρω πόσο bootable είναι.

Τί κάνω;



Ad Bot

Ad Bot

#2597 aris1986

aris1986

    Senior Member

  • Members
  • 2640 μηνύματα
  • LocationBehind you...

Δημοσίευση 02 November 2013 - 03:48 AM

Βαλε το stickaki και πατα restart.

Μπες στα bios με το DEL οταν ανοιγει ο υπολογιστης και πηγαινε σε μια καρτελα που γραφει boot sequence ή priority.

 

Βαλε 1st boot device το USB flash. 

Πατα F10 save changes & exit.

 

Θα κανει επανεκκίνηση και θα σου φορτωσει το install των windows 8.



#2598 Giorgos3924

Giorgos3924

    Senior Member

  • Members
  • 994 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 01:00 PM

Αυτό το ξέρω.

Το θέμα είναι επειδή όταν το βάζω στο pc ενώ είμαι μέσα στα windows, δεν μου πετάει κάποιο παράθυρο

autorun όπως έκανε συνήθως οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα bootαρει

Θα το δοκιμάσω σήμερα.



#2599 nikanta

nikanta

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 02:45 PM

το pc μου λοιπόν άρχισε να μου βγάζει την γνωστή μπλε οθόνη...
έχω laptop της acer με win8 64-bit
αρχικά μου έκανε κάποια παράσιτα και διακοπές 
ανά διαστήματα όταν άκουγα μουσική
και μετά ένα συνεχόμενο μετά μπλε οθόνη και επανεκκίνηση..
διάβασα ότι φτιάχνει με ένα refresh των windows το οποίο και έκανα
τώρα μου ξανακάνει το ίδιο και ήδη την ξαναέβγαλε....
τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει???


#2600 Giorgos3924

Giorgos3924

    Senior Member

  • Members
  • 994 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 06:04 PM

Ψάχνω μια λεπτομέρεια.

Πώς γίνεται να έχω προεπιλεγμένα τα αγγλικά ώς γλώσσα πληκτρολογίου;

Όταν ανοίγει το pc γράφει ελληνικά ενώ θέλω να γράφει αγγλικά από προεπιλογή.

 



#2601 thomasG4

thomasG4

    Senior Member

  • Members
  • 1470 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 06:31 PM

Ψάχνω μια λεπτομέρεια.

Πώς γίνεται να έχω προεπιλεγμένα τα αγγλικά ώς γλώσσα πληκτρολογίου;

Όταν ανοίγει το pc γράφει ελληνικά ενώ θέλω να γράφει αγγλικά από προεπιλογή.

 

 

Για να μετατρέψετε ένα πληκτρολόγιο στο προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο

Για να ρυθμίσετε ένα πληκτρολόγιο ως το προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε μεθόδους εισόδου κειμένου με αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε το στοιχείο "Γλώσσα" στον Πίνακα ελέγχου σαρώνοντας από το δεξιό άκρο της οθόνης, πατώντας το στοιχείο Αναζήτηση (ή, αν χρησιμοποιείτε ποντίκι, τοποθετώντας το δείκτη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, μετακινώντας το δείκτη του ποντικιού προς τα κάτω και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή Αναζήτηση), καταχωρώντας Προσθήκη γλώσσας στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατώντας ή κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη γλώσσας.

  2. Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις για προχωρημένους.

  3. Στην περιοχή Παράκαμψη για την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής, επιλέξτε τη διάταξη πληκτρολογίου που θέλετε να γίνει το προεπιλεγμένο σας πληκτρολόγιο και μετά πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

 

Από το επίσημο site της microsoft

 

http://windows.micro...tiple-languages



#2602 Giorgos3924

Giorgos3924

    Senior Member

  • Members
  • 994 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 07:45 PM

Το έκανα και αλλάζει η γλώσσα εμφάνισης :(

 

EDIT: άκυρο νομίζω το βρήκα!

Να κατεβάσουμε εφαρμογές από το store χωρίς λογαριασμό microsoft δεν γίνεται;

Ή τουλάχιστον όταν αλλάζω από τοπικό λογαριασμό σε microsoft λογαριασμό, να μην μου ζητάει

τον κωδικό του microsoft account όταν ανοίγει το pc.

 

Για να χρησιμοποιήσω την "Ανανέωση" ή την "Κατάργηση όλων" Χρειάζεται να κάνω κάποιο backup?

 

---

 

Μία ακόμη βοήθεια!!!

 

Εγκατέστησα  Win 8.1 Pro x64 με κλειδί msdnaa σε HP noteboot και στο σύστημα μου εμφανίζει από 4GB σε παρένθεση 3,6GB διαθέσιμα προς χρήση.

Τί παίζει;

Στο σύστημα λέει πως έχω λειτουργικό 64bit και επεξεργαστή x64



#2603 aris1986

aris1986

    Senior Member

  • Members
  • 2640 μηνύματα
  • LocationBehind you...

Δημοσίευση 02 November 2013 - 08:07 PM

το notebook θα χει ενσωματομενη gpu γι αυτο.

Σου τρωει MB's απο RAM για να λειτουργει!



#2604 Giorgos3924

Giorgos3924

    Senior Member

  • Members
  • 994 μηνύματα

Δημοσίευση 02 November 2013 - 08:49 PM

Έχει AMD Radeon HD 6320

 

 


Στα win7 δεν θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο

Συνημμένα Αρχεία

  • Συνημμένο Αρχείο  gpuz.PNG   37.02K   17 downloads


#2605 GaGaS_Thess

GaGaS_Thess

    Senior Member

  • Members
  • 1912 μηνύματα
  • LocationThessaLoniki

Δημοσίευση 03 November 2013 - 05:22 PM

ενταξει τα εχω παρει ασχημα τωρα.... εβγαλα τον κωδικο προσβασης στο login .....μαλακια μου γιατι καθε φορα που παω να κανω εγκατασταση προγραμμα μου ζηταει να βαλω κωδικο .... ΔΕΝ μου εχει ομως πουθενα κουτακι για να πληκτρολογησω ..... και ο λογαριασμος μου φενεται σαν guest ....προσπαθησα να επαναφερω το login αλλα μου ζηταει και εκει κωδικο για να το τρεξω αλλα φυσικα ΔΕΝ υπαρχει κουτακι... τι σκατα να κανω?????????????


οτι και αν κανω μου λεει οτι εχω συνδεθει σαν τυπικος χρηστης.....



#2606 NightMare3

NightMare3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 04 November 2013 - 01:09 AM

Μετά την αναβάθμιση στα 8.1 αντιμετωπίζω προβλημα με την ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ... Πριν με το που ανοιγα τον υπολογιστη συνδεοταν κανονικα και γρηγορα στο ιδιοτικο μου ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου αλλα μετα την αναβαθμιση δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα δεν εχω ιντερνετ...μου βγαζει ενα θαυμαστικο πανω στισ μπαρες κατω δεξια στην οθονη και παταω αντιμετωπιση προβληματων, την διορθωνει τη βλαβη (δεν αναγνωριζει τον προσαρμογεα δικτυου και το διορθωνει) αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια...οταν παω και βρισκω τον προσαρμογεα μου δειχνει ομως οτι αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα... Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω για να μην εχω ξανα το ιδιο προβλημα?



#2607 giannis_papaioa

giannis_papaioa

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 04 November 2013 - 10:14 PM

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

 

1) Υπάρχει τρόπος στα Windows 8.1 να μην έχω καθόλου κωδικό όταν ξεκινάει το σύστημα;

2) Επίσης πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα των Windows σε μαύρο;Πρέπει να πειράξω το color mixer από το Personalization;

3) Μετά από sleep mode χάνει την σύνδεση με το Internet και πρέπει να πατήσω troubleshoot problems για να φτιάξει.

4) Γίνεται μόλις ανοίγω τον υπολογιστή να ανοίγει κατευθείαν μία σελίδα στο Internet; 

 

Ευχαριστώ


Επεξεργασία από giannis_papaioa, 05 November 2013 - 02:13 PM.


#2608 alexzzz

alexzzz

    Ντροπή της Τραπεζούντας

  • Moderators
  • 12336 μηνύματα
  • LocationΚαβάλα

Δημοσίευση 05 November 2013 - 11:22 AM

Εγκατέστησα  Win 8.1 Pro x64 με κλειδί msdnaa σε HP noteboot και στο σύστημα μου εμφανίζει από 4GB σε παρένθεση 3,6GB διαθέσιμα προς χρήση.

Τί παίζει;

Στο σύστημα λέει πως έχω λειτουργικό 64bit και επεξεργαστή x64

 

Μπορεί να σου τρώει τα mb που λείπουν η κάρτα γραφικών



#2609 jsiskos

jsiskos

    Senior Member

  • Members
  • 298 μηνύματα
  • LocationHellas

Δημοσίευση 05 November 2013 - 11:31 AM

Γίνεται να μετατρέψω ένα live account σε local (windows 8.1) ; Ας απαντήσει παρακαλώ ο GIO που φαίνεται να είναι guru στα θέματα microsoft!



#2610 21century

21century

    Senior Member

  • Members
  • 7813 μηνύματα
  • LocationΑθήνα, Πελοπόννησος

Δημοσίευση 05 November 2013 - 12:13 PM

Φίλοι μου, μερικές φορές γράφω το στριμαρισμένο πρόγραμμα από το ραδιόφωνο και έχω ένα αρχείο mp3 που δημιουργεί το streamriper από το winamp. Μερικές φορές κάνει μπαφεριές και δεν γράφω όλην τη διαδικασία. Θέλω να μου πείτε στα 8άρια πως μπορώ να έχω την προηγούμενη έκδοση αρχείου. Δηλαδή γράφει και έχει μέγεθος 40ΜΒ  αλλά όταν μπαφάρει ξεκινά πάλι με αποτέλεσμα να χάνω το αρχικό αρχείο. Πείτε λύσεις...