Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

WIND Αποσυνδέσεις


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
52 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 dinoscom

dinoscom

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 μηνύματα

Δημοσίευση 03 October 2011 - 08:08 PM

Εδω και 15 ημερες περιπου ενεργοποιηθηκε το double play της WIND.
Aυτο το διαστημα σχεδον καθε μερα εχω αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ. Συνηθως γινεται η αποσυνδεση , ξαναμπαινει για καμια ωρα και μετα με ξαναπεταει.
Αλλα γενικα ποτε θα γινει αποσυνδεση ειναι τελειως τυχαιο.
Δοκιμασα αλλα 2 ρουτερ που ειχα, αλλα καθως εμφανιζοταν και εκει το προβλημα ξαναεβαζα παλι το ZTE ZXV10 H108L που μου εδωσε η WIND.
2 χρονια που ειχα Connex δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στις καλωδιωσεις του σπιτιου.
Δεν εχω παρει ακομα τηλεφωνο στο service της WIND για να σιγουρευτω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο την δικια μου πλευρα.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?
Μπορει να φταιει οτι ειναι νεα η συνδεση μεσω WIND και μετα να "στρωσει"?
Αν εχετε να μου προτεινετε κατι σας ακουω..

Ad Bot

Ad Bot

#2 billkolias

billkolias

    Junior Member

  • Members
  • 694 μηνύματα

Δημοσίευση 03 October 2011 - 08:45 PM

να στρωσει,χλομο.
Η wind ειναι ιδιοτικος παροχος οποτε φανταζομαι εχει μικροτερο snr απο του πΟΤΕ.
Αυτα σημαινει πως τα βραχικυκλωματα γινονται εντονοτερα και προφανως οι αποσυνδεσεις σιχνοτερες.
Το προβλημα ειναι ή στην καλωδιωση του σπιτιου ή στην καλωδιωση του πΟΤΕ.
Ομως οταν λεμε καλωδιωση του σπιτιου δεν ενοουμε μονο τα καλωδια που περνουν με στο σπιτι μην ξεχναμε την τρομερη συνδεση στον κατανεμιτη.
Δεν ξερω για πιο λογο αλλα καθε φορα που λεει καποιος αποσυνδεσεις το οκυριο προβλημα ειναι στην συνδεση στον κατανεμιτη ή στην πρωτη χονευτη ,οτι εχει...
παρε τηλεφωνο στην τεχνικη υποστιριξη και πεστους εαν βλεπουν καποιο βραχικυκλωμα.
Επισης πεςμας και ποσο attenuation εχεις προλιπτικα :P

Απο φιλτρα και σπλιτερ ,πως πας? ολα ειναι σωστα τοποθετιμενα?

#3 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 03 October 2011 - 09:41 PM

billkolias χωρις να θελω να παρεξηγηθω παντα για βραχυκυκλωματα λες :P
Η wind παιζει με 9 snr, μονο η forthnet παιζει με 6. Η καλυτερη λυση ειναι να καλεσει και να δουν τι παιζει στη γραμμη οπως ειπες, αφου ελεγχθουν φιλτρα και καλωδια.

#4 dinoscom

dinoscom

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 μηνύματα

Δημοσίευση 03 October 2011 - 10:45 PM

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα τους παρω απο αυριο τηλεφωνο στην υποστηριξη να ρωτησω.
Κατι αλλο επισης που με παραξενεψε. Εχω βαλει ενα προγραμμα (networx) για να βλεπω τι παιζει με τις ταχυτητες κατεβασματος\ανεβασματος.
Καποια βραδυα σαν να πεφτει κοφτης και τερματιζει η ταχυτητα download σε ενα οριο (πχ. 250 kbs). Τωρα που γραφω αυτο το οριο ειναι στα 85!
Οτι και να ανοιξω να κατεβαινει εχει κολλησει σε αυτο το οριο. Παιζει να βαζει η WIND κοφτη για καποιο λογο?

#5 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 03 October 2011 - 10:59 PM

Για κοφτες δεν εχω ακουσει, κατι στη hol παιζει νομιζω. Ανεβασε ενα screenshot απο το router, τα στατιστικα εννοω.

#6 billkolias

billkolias

    Junior Member

  • Members
  • 694 μηνύματα

Δημοσίευση 03 October 2011 - 11:24 PM

billkolias χωρις να θελω να παρεξηγηθω παντα για βραχυκυκλωματα λες :P
Η wind παιζει με 9 snr, μονο η forthnet παιζει με 6. Η καλυτερη λυση ειναι να καλεσει και να δουν τι παιζει στη γραμμη οπως ειπες, αφου ελεγχθουν φιλτρα και καλωδια.

εε μιλαγα σε σιγκριση με τον οτε οχι με την φορθνετ,οποτε εχει το ιδιο σνρ.
Τελοσπαντων,και βεβαια λεω για βραχικυκλωματα γιατι ολοι λενε το σπιτι ειναι καινουριο και ειναι μια χαρα και φτεει ο παροχος και ενα σορο μ@μ@κιες χωρις να ξερουν καν πως δουλευει το τηλεφωνο οχι το ιντερνετ!
Στοιχιμα οτι για αλλη μια φορα η τριπα ειναι στο σπιτι του πελατη...

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα τους παρω απο αυριο τηλεφωνο στην υποστηριξη να ρωτησω.
Κατι αλλο επισης που με παραξενεψε. Εχω βαλει ενα προγραμμα (networx) για να βλεπω τι παιζει με τις ταχυτητες κατεβασματος\ανεβασματος.
Καποια βραδυα σαν να πεφτει κοφτης και τερματιζει η ταχυτητα download σε ενα οριο (πχ. 250 kbs). Τωρα που γραφω αυτο το οριο ειναι στα 85!
Οτι και να ανοιξω να κατεβαινει εχει κολλησει σε αυτο το οριο. Παιζει να βαζει η WIND κοφτη για καποιο λογο?

δεν εχω ιδεα γιατι πραμα μιλας ,μαλλων ειναι μυδαμινες οι γνωσεις μου :P


παρε τηλεφωνο στην τεχνικη υποστιριξη,και ρωτα αν βλεπουν τιποτα αρχικα.

Δεν μας ειπες για τα φιλτρα και το σπλιτερ.Τα εχεις βαλει ολα αυτα?

#7 dinoscom

dinoscom

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 μηνύματα

Δημοσίευση 03 October 2011 - 11:48 PM

το ρουτερ συνδεεται κατευθειαν απο τον τοιχο και στο τηλεφωνο υπαρχει φιλτρο.

#8 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 04 October 2011 - 12:18 AM

Συναγερμος υπαρχει; Μηπως εχεις μακρυ τηλεφωνικο καλωδιο απο router μεχρι γραμμη; Ανεβασε μου και τα στατιστικα της γραμμης να δω!

#9 in2dark

in2dark

    Senior Member

  • Members
  • 230 μηνύματα

Δημοσίευση 04 October 2011 - 12:19 AM

Εχω και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα εδω και ενα μηνα···· μετα απο πολλα τηλεφωνα στην τεχνικη υποστηριξη και διαφορες αλλαγες που μου ειπαν να κανω στο μενου του ρουτερ αυριο θα ερθουν λεει για αναβαθμιση μπας και λυθει το θεμα... Το παραδοξο ειναι πως ο απο πανω μου εχει και αυτος wind και οποτε πεφτει η δικια μου συνδεση μπαινω με αυτου και ειναι τελεια. Η μονη διαφορα ειναι πως αυτος κλειδωνει με wep ενω εγω με wpa2. Ελπιζω να μην ειναι εκει το θεμα

#10 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 04 October 2011 - 12:21 AM

Εσυ εχεις αποσυνδεσεις απο το ασυρματο. Γιατι δεν το δοκιμαζεις με wpa απλο;

#11 mchls

mchls

    Senior Member

  • Members
  • 3257 μηνύματα

Δημοσίευση 04 October 2011 - 01:20 PM

Εδω και 15 ημερες περιπου ενεργοποιηθηκε το double play της WIND.
Aυτο το διαστημα σχεδον καθε μερα εχω αποσυνδεσεις απο το ιντερνετ. Συνηθως γινεται η αποσυνδεση , ξαναμπαινει για καμια ωρα και μετα με ξαναπεταει.
Αλλα γενικα ποτε θα γινει αποσυνδεση ειναι τελειως τυχαιο.
Δοκιμασα αλλα 2 ρουτερ που ειχα, αλλα καθως εμφανιζοταν και εκει το προβλημα ξαναεβαζα παλι το ZTE ZXV10 H108L που μου εδωσε η WIND.
2 χρονια που ειχα Connex δεν ειχα ουτε μια αποσυνδεση, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα στις καλωδιωσεις του σπιτιου.
Δεν εχω παρει ακομα τηλεφωνο στο service της WIND για να σιγουρευτω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο την δικια μου πλευρα.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?
Μπορει να φταιει οτι ειναι νεα η συνδεση μεσω WIND και μετα να "στρωσει"?
Αν εχετε να μου προτεινετε κατι σας ακουω..


Ακου φιλε:
Προερχομαι απο προβλημα καρμπον...Οταν πρωτοεβαλα tellas/wind προ 2 χρονων, ειχα μεγαλο προβλημα με τις αποσυνδεσεις...Για να μην μακρυγορω...
1.Η γραμμη δεν ''στρωνει'' οσον αφορα τις αποσυνδεσεις...
2.Ουτε θεμα splitter/φιλτρων ειναι, ουτε θεμα μακρυ τηλεφωνικου καλωδιου ή ethernet...
3.Ουτε η υπαρξη Internet cafe και τραπεζης κοντα στο σπιτι σου...
4.Ουτε το ρουτερ εφταιγε, μου στειλαν καινουριο, οι αποσυνδεσεις συνεχισαν...
5.Την επιλογη databoost στη σελιδα του ρουτερ σου, και να την απενεργοποιησεις οι αποσυνδεσεις θα συνεχισουν...
6.Τους περνω τηλεφωνο λοιπον, και απαιτω το προβλημα να λυθει, χωρις απειλες αλλα με ''σιγουρια στην φωνη μου''...
7.Ε, σε 2 ωρες οι αποσυνδεσεις σταματησαν μαχαιρι, και εως σημερα που σου γραφω καμια απολυτως βλαβη...
Αυτα φιλε μου απο μενα...Και που σαι;;; Τσαμπουκα θελουν, οχι με την εννοια του νταη αλλα με την εννοια του αποφασισμενου πελατη που ξερει τι ζηταει και πως να το περνει [αυτο που ζηταει]...! ! !

#12 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 04 October 2011 - 08:20 PM

databoost δεν εχει το δικο του router. Eνδεχομενως να ειναι προβλημα γραμμης αλλα αυτο για τα τηλεφωνικα καλωδια και τα φιλτρα μην τα λες, παιζουν ρολο.
Τελικα πηρες τηλεφωνο να μαθεις τι παιζει;

#13 billkolias

billkolias

    Junior Member

  • Members
  • 694 μηνύματα

Δημοσίευση 04 October 2011 - 09:30 PM

:confused:
Απλα αποκλιεται αυτο.Υποπτευομαι οτι το προβλημα ηταν στην καλωδιωση του οτε που μαλλων σχετιζοταν και με αλλες κατοικιες κα ικαποιος αλλος παραπονεθηκε και μαλλων το διορθωσαν.Επισης παιζει και το ενδεχομενω απλων τεχνικων εργων του οτε την συγκεκριμενη περιοδο.

Το μακρι καλλωδιο ethernet που κολαει?Εδω οι αλλοι εχουν gigabyte ethernet με 100 + μετρα καλωδιο εσυ ποοσο καλωδιο θα μπορουσες να απλωσεις για να εξασθενισει τοσο το σημα ωστε ν αυπαρχουν και στιγμες χωρις καμια ανταποκριση??

το μακρυ τηλεφωνικο καλωδιο δημιουργει προβλημα σε οολες τις περιπτωσεις και ας ειναι ολα τα αλλα σωστα!Τα σπλιτερ και τα φιλτρα ενοητε οτι ειναι πρωτιστης σημασιας.

Το ιντερνετ cafe και η τραπεζα δεν μπορω να φανταστω τι ρολο θα επαιζαν στην προκοιμενη περιπτωση αλλα μαλλων οι μυδαμινες μου γνωσεις μαλλων δεν επαρκουν γιαυτα! ^_^


Τωρα το ν ακανει ο παροχος DC επιτιδες,δεν ξερω με φαινεται παρατραβιγμενο και παραλογο.

#14 mchls

mchls

    Senior Member

  • Members
  • 3257 μηνύματα

Δημοσίευση 05 October 2011 - 09:08 PM

Το Παρων Ποστ Γραφτηκε Με Την Προυποθεση Πως Το Παραπανω Σου Ποστ [#13] Αναφεροταν Στο Δικο Μου [#11]...




Απλα αποκλιεται αυτο.Υποπτευομαι οτι το προβλημα ηταν στην καλωδιωση του οτε που μαλλων σχετιζοταν και με αλλες κατοικιες κα ικαποιος αλλος παραπονεθηκε και μαλλων το διορθωσαν.Επισης παιζει και το ενδεχομενω απλων τεχνικων εργων του οτε την συγκεκριμενη περιοδο.

Ποιο αποκλειεται δηλαδη;;; Δεν καταλαβα...
Σε δυο ωρες μετα το τηλεφωνημα οι αποσυνδεσεις κοπηκαν μαχαιρι...
Ακου εκει, παραπονα πελατων... Θυμασαι και την συγκεκριμνη περιοδο...
Και τα περι καλωδιωσεων του ΟΤΕ και τεχνικων εργασιων, ειναι πρασινα αλογα...
Βεβεια ο καθενας εχει δικαιωμα να φαντασιωνεται οτι γουσταρει...Δωσε εσυ, δωωωσε...

το μακρυ τηλεφωνικο καλωδιο δημιουργει προβλημα σε οολες τις περιπτωσεις και ας ειναι ολα τα αλλα σωστα!Τα σπλιτερ και τα φιλτρα ενοητε οτι ειναι πρωτιστης σημασιας

Αλλος ενα Μ Υ Θ Ο Σ...
Με κοντο rj-11 τηλεωνου και μακρυ rj-45 ethernet το SNR μου επεφτε στο 4-5...
Ενω με κοντο rj-45 ethernet και μακρυ rj-11 τηλεφωνου το SNR αγγιζει το 12..
Για να μην αναφερθω σε Line Attenuation...

Το ιντερνετ cafe και η τραπεζα δεν μπορω να φανταστω τι ρολο θα επαιζαν στην προκοιμενη περιπτωση αλλα μαλλων οι μυδαμινες μου γνωσεις μαλλων δεν επαρκουν γιαυτα!

Ρωτα τους Tellaδιτες, εκεινοι ετσι δικαιολογουσαν τις αποσυνδεσεις που ειχα...

Τωρα το να ακανει ο παροχος DC επιτιδες,δεν ξερω μου φαινεται παρατραβιγμενο και παραλογο.

Γνωμη σου...





#15 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1358 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 05 October 2011 - 10:01 PM

mchls
1)Oι αποσυνδεσεις σου κοπηκαν διοτι σου ανεβασαν το margin και εχασες ταχυτητα.
2)Ξαναλεω, αυτα για μακρυα καλωδια τηλεφωνου ΜΗΝ τα λες, ειναι αδυνατον βασει φυσικης και μονο
3)Το margin ουσιαστικα ειναι θεμα χαλκου οποτε ναι, εργα οτε μπορουν να το επηρεασουν.
4)Disconnect επιτηδες δε σου κανει κανεις, ξερεις επιχειρηση που να θελει να διωξει πελατες;
Φιλικα παντα