Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πρόβλημα ασυρματης συνδεσης


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Kolydaras

Kolydaras

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 05 October 2011 - 04:26 PM

Λοιπον εχει ως εξης. Απο σημερα το πρωι και χωρις να αλλαξω τπτ και καμια ρυθμιση αυτες τις μερες εχω το εξης προβλημα. Το laptop δεν συνδεεται ασυρματα με το modem (HOL εχω) ενω συνδεεται ενσυρματα.
Αυτα που εχω δοκιμασει ειναι:
restart pc kai modem
επαναφορα συστηματος
troubleshooting των windows που μου βγαζει το εξης μυνημα: προβλημα ασυρματης συνδεσης ή σημειου προσβασης

windows 7 εχω αν εχει σημασια.

Αν εχει καποιος ιδεα ή λυση θα το εκτιμουσα πολυ.
Ευχαριστω.

#2 insomnier12345

insomnier12345

    Senior Member

  • Members
  • 274 μηνύματα

Δημοσίευση 05 October 2011 - 04:38 PM

Μπορεί να χρειάζεται να βάλεις το username και το password που σου έχει δώσει η HOL.

Ad Bot

Ad Bot

#3 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 13422 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 05 October 2011 - 05:27 PM

To βλέπεις ασύρματα το router κανονικά και απλα δεν συνδέεται η δεν φαίνεται καθόλου ?
Δοκίμασε για αρχή να κάνεις ενα reset στο router απο πίσω απο το κουμπάκι (ειναι διαφορετικό απο το restart)

#4 Kolydaras

Kolydaras

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 05 October 2011 - 05:39 PM

Οχι το router το βλεπω απλα η οταν συνδεεται μου βγαζει ''περιορισμενη συνδεση'' . reset του εχω κανει και παλι τιποτα. Επισης τα φωτακια στο router ειναι ολα οκ.

#5 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 13422 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 05 October 2011 - 07:16 PM

Μπές λίγο μεσα στο menu του router στην ασύρματη σύνδεση και αν έχεις βάλεις να συνδέεται με ασφάλεια δηλαδή να βάζεις κωδικό βάλε το free να δεις αν συνδέεται ετσι και βλέπουμε μετα

#6 Kolydaras

Kolydaras

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 06 October 2011 - 10:15 AM

Tελικα το ελυσα. Αναπηρια των windows ειχαν ''ξεχασει'' το password στα καλα καθουμενα. Ευχαριστω.

#7 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53163 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 09 October 2011 - 12:38 PM

σε τετοιες περιπτωσεις τα βηματα που μππορει να κανει καποιος ειναι.
σβηνει το δικτυο και το ξαναπερναει
αλλαζει κλειδωμα η καναλι στο ρουτερ
αλλαζει κωδικο.
updates drivers καρτας.