Προς το περιεχόμενο

Η Apple παραχωρεί άδεια χρήσης πατέντας του iOS στην Nokia και IBM


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές η Apple έδωσε το δικαίωμα χρήσης μιας πατέντας λογισμικού στη Nokia και στην IBM, και που η ίδια χρησιμοποιεί στο λειτουργικό σύστημα iOS. Τα δικαιώματα της ίδιας πατέντας θα παραχωρούσε και στη μεγάλη ανταγωνίστριά της Samsung το Νοέμβριο 2010, όμως η συμφωνία ναυάγησε.

 

Πρόκειται για την πατέντα με αριθμό #7,469,381 η οποία αναφέρεται στη διαδικασία ομαλής επαναφοράς της μπάρας κύλισης κατά την πλοήγηση στο τέλος ενός εγγράφου ή μιας ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα, όταν κάποιος με τα δάχτυλά του προσπαθεί να μεταβεί εκτός των ορίων μιας σελίδας στο iOS, η γκρι μπάρα κύλισης σχηματίζει ένα εφέ και συρικνώνεται, ενώ στη συνέχεια ξαναπαίρνει το κανονικό της μέγεθος σαν ελατήριο.

 

Η πατέντα αυτή αποτέλεσε επίσης ένα από τα επιχειρήματα στο αίτημα της Apple για απαγόρευση πώλησης συσκευών Galaxy S της Samsung, το οποίο όμως πριν από λίγες ημέρες απορρίφθηκε.

 

Link.png Site: theverge.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά έλεος.........................

Καλά στο Αμέρικα ότι τους κατέβει στο μυαλό και ότι βλακεία και να είναι το πατεντάρουν :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Όντως.... Σε λίγο θα δούμε οτι η απλε επέτρεψε στις ανταγωνίστριες εταιρίες να χρησιμοποιοήσουν την πατέντα υπ αριθμών 13412341234 σύμφωνα με την οποία μπορείς να κάνεις μηνύσεις σε εταιρίες απο τις οποίες αγοράζεις υλικά ως μέσω προβολής. (κλεμμένο απο insomniac :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για μενα παλι αυτη η πατεντα ειναι λογος για να παρω iPhone

Ε, ναι! Αν η μπάρα κύλισης δεν συρικνώνεται και μετά δεν επιστρέφει σαν ελατήριο δεν αγοράζεις smartphone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπαρα? τι μπαρα? α ναι η μπαρα! αν εχεις μπαρα εχεις iphone το νεο slogan της apple ή ενα καλυτερο, ο chuck εχει μπαρα που συρικνώνεται, ενώ στη συνέχεια ξαναπαίρνει το κανονικό της μέγεθος σαν ελατήριο, εσυ? χαχαχαχαχα ελεος ειναι αστεια τα πραγματα ωρες ωρες με την apple

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην πατενταρουν τον τροπο που απλωνουμε το ταλεντο μας στην τουαλετα καμια μερα μονο και ψαχνουμε για νεες στασεις...τα υπολοιπα λυνονται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...