Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

προβλημα με μαυρη οθονη toshiba satellite A210-1AO


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
28 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#16 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 07 December 2011 - 08:54 PM

οχι δεν το δοκιμασα... λες να το βαλω?

Ad Bot

Ad Bot

#17 ss13

ss13

    Senior Member

  • Members
  • 2644 μηνύματα

Δημοσίευση 07 December 2011 - 08:57 PM

οχι δεν το δοκιμασα... λες να το βαλω?


Ναι δοκίμασε το να δούμε !! :eek:

#18 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 07 December 2011 - 09:11 PM

μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζετε γι αυτο το μοντελο

#19 ss13

ss13

    Senior Member

  • Members
  • 2644 μηνύματα

Δημοσίευση 07 December 2011 - 09:38 PM

μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζετε γι αυτο το μοντελο


Εντάξει , πρώτον κάνεις ότι λέει ο NosferatuX

http://www.sevenforu...pi-problem.html

When installing drivers, there are four things to try;
1. Run it as is
2. Run as administrator
3. Run in compatibility mode
4. Run in compatibility mode as administrator

αν δε πιάσει πας εδώ

δεύτερον , κατεβάζεις τον οδηγό που έχει εδώ

http://www.maiwend.r...ad-skachat.html

και τον εγκαθηστάς με τον τρόπο που σου είπα στα πρώτα μηνύματα !! :rolleyes:

#20 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 07 December 2011 - 11:58 PM

τον εβαλα και αυτον τον driver δεν εβγαλε μαυρη οθονη για αρκετη ωρα αλλα σε καποια φαση βγηκε η μαυριλα παλι... :/
παντως ευχαριστω που με βοηθασ! ^_^ :rolleyes:

#21 ss13

ss13

    Senior Member

  • Members
  • 2644 μηνύματα

Δημοσίευση 08 December 2011 - 05:09 AM

τον εβαλα και αυτον τον driver δεν εβγαλε μαυρη οθονη για αρκετη ωρα αλλα σε καποια φαση βγηκε η μαυριλα παλι... :/
παντως ευχαριστω που με βοηθασ! ^_^ :rolleyes:


Σύνδεσε το φορητό με εξωτερική οθόνη να δούμε αν παραμένει το πρόβλημα !! :rolleyes:

τον εβαλα και αυτον τον driver δεν εβγαλε μαυρη οθονη για αρκετη ωρα αλλα σε καποια φαση βγηκε η μαυριλα παλι... :/
παντως ευχαριστω που με βοηθασ! ^_^ :rolleyes:


Σύνδεσε το φορητό με εξωτερική οθόνη να δούμε αν παραμένει το πρόβλημα !! :rolleyes:

#22 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 09 December 2011 - 01:25 AM

εβαλα την εξωτερικη οθονη με την επιλογη duplicate these displays ωστε να δειχνει στην δευτερη οθονη τα ιδια με την δικια μου... ανοιξα το μσν και οταν μπηκα σε συνομιλια εβγαλε μαυρη οθονη για λιγο μετα λειτουργησε παλι και κατι εκανε με την αναλυση(μεγαλωσε τα παραθυρα) και μετα μαυρη οθονη και στισ 2 οθονεσ...

#23 ss13

ss13

    Senior Member

  • Members
  • 2644 μηνύματα

Δημοσίευση 09 December 2011 - 04:30 AM

εβαλα την εξωτερικη οθονη με την επιλογη duplicate these displays ωστε να δειχνει στην δευτερη οθονη τα ιδια με την δικια μου... ανοιξα το μσν και οταν μπηκα σε συνομιλια εβγαλε μαυρη οθονη για λιγο μετα λειτουργησε παλι και κατι εκανε με την αναλυση(μεγαλωσε τα παραθυρα) και μετα μαυρη οθονη και στισ 2 οθονεσ...


Για κάρτα γραφικών το βλέπω αφού σου κάνει τα ίδια και με την εξωτερική οθόνη , η τελευταία πιθανότητα είναι να

τσεκάρεις τα καλώδια εσωτερικά μπας και έχει κουνηθεί τίποτα αλλά χλωμό το βλέπω , εδώ είναι το manual αν θες να το

ανοίξεις

http://tim.id.au/lap...15 pro a210.pdf

μάλλον ατύχησες !! :eek:

#24 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 09 December 2011 - 02:32 PM

την πιθανοτητα να ειναι ο σκληροσ την απορριπτουμε? γιατι οταν βγαζει μαυρη οθονη σταματα να αναβοσβηνει και το led του σληρου

#25 rfc

rfc

    Senior Member

  • Members
  • 4498 μηνύματα
  • LocationPanic room

Δημοσίευση 09 December 2011 - 02:48 PM

την απορριπτουμε

#26 kinezaki00

kinezaki00

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 μηνύματα

Δημοσίευση 23 September 2012 - 01:11 PM

πάλι εδω.... αυτή τη φορά νομίζω τα πράγματα είναι χειρότερα... Πάω να βάλω ταινία να δω...μαυρη οθόνη, πάω να ανοίξω μια εικόνα κάνω ζουμ...μαύρη οθόνη, πάω να τρέξω τον διαγνωστικό έλεγχο της toshiba που είναι εγκατεστημένος στο laptop...μαύρη οθόνη. αμα βαλω ταινια στο internet δεν βγαζει μαυρη οθόνη...κ κλείνω το πισι μετά απο κάθε μαύρη οθόνη και αν είμαι τυχερη ανοιγει με την πρωτη αν οχι η μου βγαζει μαυρη οθονη πριν μπει στα windows ενω εχει κανει ηδη loading η ανοιγει και δεν μπαινει καν bios (δεν δειχνει δλδ στην οθονη το λογοτυπο της toshiba κτλ)... εχω τρελαθει... καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? thanks εκ τν προτέρων σε όποιον ασχοληθεί με το δράμα μου..

#27 fermat

fermat

    Senior Member

  • Members
  • 338 μηνύματα

Δημοσίευση 08 December 2012 - 10:33 AM

Τώρα είδα το thread αυτό κ ήθελα να πω ότι έχω αύτο αυτό το ίδιο λαπτοπ με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τη μαύρη όθονη. Μάλιστα μου παρουσίασε πρόβλημα και κατά την εκκίνηση. Εμφανίζεται το λογότυπο της toshiba χωρις να μπαίνει windows. Εχει επιλογές F2 για να πας στο setup του bios και F12 για να επιλέξεις απο που θα εκκινήσει. Οταν τα πατήσω δείχνει οτι και καλα φορτώνει αντίστοιχα για να μπει στο bios ή να επιλέξω συσκευή που θα μπουτάρει και πάλι τίποτα. Δε κάνει τιποτα απο τα δύο. Καμία λύση για αυτό το πρόβλημα; Για το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη εγω αυτό που έκανα ήταν να ανοιγοκλείνω το λαπτοπ απο το power μεχρι να ανοίξει..τωρα σωστό λάθος δε ξέρω... :-( Η μαύρη οθόνη μου εμφανιζόταν όταν πηγαινε να εκκινησει το λαπτοπ και δεν εμφανιζόταν καθολου το λογότυπο της toshiba.

#28 mourgolukos

mourgolukos

    Member

  • Members
  • 221 μηνύματα
  • LocationMAROUSI

Δημοσίευση 08 December 2012 - 12:01 PM

κάπου το έχω ξαναδεί αυτό...
Δοκιμάστε να βγάλετε τις μνήμες να τις φυσίξετε στις επαφές όπως και τα socket των μνημών και να τις ξανακουμπώσετε

#29 fermat

fermat

    Senior Member

  • Members
  • 338 μηνύματα

Δημοσίευση 13 September 2013 - 12:14 PM

κάπου το έχω ξαναδεί αυτό...
Δοκιμάστε να βγάλετε τις μνήμες να τις φυσίξετε στις επαφές όπως και τα socket των μνημών και να τις ξανακουμπώσετε

Το έχω κάνει αυτό να βγάλω τις ραμ και να τις φυσήξω  και τα σοκετ αν εννοείς εκει που κουμπούνουν οι ραμ. Αλλά τίποτα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε :mellow:. Δοκίμασα και μόνο του τον σκληρό δίσκο και δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι οτι κολλάει στο λογότυπο Toshiba και δε προχωράει ,ουτε ανταποκρίνεται εκει με κάποιο κουμπι απο το πληκτρολόγιο το F2 ή F8 και  δε μπορώ να μπω στο bios. :blink: