Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πως κανω Format στα windows 7 σε laptop.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 01:28 PM

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω Format στα windows 7,αλλα δεν εχω cd εγκαταστασης των windows,δεν μου ειχαν δωσει οταν το αγορασα.
Ευχαριστω

#2 snakes

snakes

    Senior Member

  • Members
  • 769 μηνύματα
  • LocationΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση 11 December 2011 - 01:36 PM

το product key το έχεις ή το έχουνε κολλήσει κάπου στο laptop? (συνήθως κάτω είναι)

Ad Bot

Ad Bot

#3 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 02:26 PM

εχει απο κατω απο το laptop ενα αυτοκολλητο που λεει microsoft Windows 7 home premium
και απο κατω λεει Product key και εχει 5 5ενταδες με αριθμους.αυτο δεν ειναι?

#4 xristoforos89

xristoforos89

    Senior Member

  • Members
  • 5858 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 02:30 PM

Ναι αυτο ειναι.
Recovery partition εχει ο δισκος σου;
Link

#5 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 02:46 PM

Recovery partition εχει ο δισκος σου;

Πως βλεπω αν εχει?

#6 snakes

snakes

    Senior Member

  • Members
  • 769 μηνύματα
  • LocationΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση 11 December 2011 - 02:55 PM

λοιπόν.... πήγαινε έναρξη και δεξί κλικ στον υπολογιστή μετά διαχείριση και μετά διαχείριση δίσκων και μας λες τι σου λέει..

#7 Bspus

Bspus

    Senior Member

  • Members
  • 3083 μηνύματα
  • LocationGlyfada

Δημοσίευση 11 December 2011 - 02:58 PM

Επισης αν εχεις και office αγορασμενο στο λαπτοπ βρες και το δικο του κλειδι, καθως και τι εκδοση ειναι γιατι θα χρειαστει να το ξαναπερασεις και αυτο

#8 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 03:08 PM

Tομος

(C:)
System Reserved

Διαταξη
Απλη
Απλη
Απλη


Τυπος Συστημα αρχειων
Βασικος
Βασικος NTFS
Βασικος NTFS

Κατασταση
Σε καλη κατασταση
Σε καλη κατασταση
Σε καλη κατασταση


Χωρητικοτητα
15,09GB
450,57GB
100MB

Ελ.χωρος
15,09GB
387,54GB
70MB

#9 snakes

snakes

    Senior Member

  • Members
  • 769 μηνύματα
  • LocationΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση 11 December 2011 - 03:19 PM

πόσους δίσκους σου βγάζει όταν μπαίνεις στον ''υπολογιστή'' δηλ.. σου βγάζει μόνο τον τοπικό ή και κανέναν άλλο?

#10 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 03:23 PM

Ναι

#11 snakes

snakes

    Senior Member

  • Members
  • 769 μηνύματα
  • LocationΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση 11 December 2011 - 03:24 PM

δηλαδή ένα ή δύο?

#12 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 03:48 PM

Μοναδες σκληρων δισκων(1)
Τοπικος δισκος (C:)
Συσκευες με αφαιρουμενα μεσα αποθηκευσης (1)
Μοναδα DVD RW


...........................................................................................................................................................................
Αν κανω φορματ θα χαθουν τα προγραμματα που εχει ο υπολογιστης απο την εταιρεια.
πχ. Vaio media gallery κλπ

#13 snakes

snakes

    Senior Member

  • Members
  • 769 μηνύματα
  • LocationΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ

Δημοσίευση 11 December 2011 - 04:13 PM

ναι... αν κάνεις format τα χάνεις όλα... φακέλους,παιχνίδια, προγράμματα... κτλ..
Οπότε εάν δεν είναι αναγκαίο το format θα σου συνιστούσα να μην κάνεις...

#14 kage

kage

    Senior Member

  • Members
  • 3764 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 04:24 PM

μεταχειρισμενο το πειρες?
συνηθως στα λαπτοπ υπαρχει καποιο προγραμμα της εταιριας που κανει φορματ...
αν ειναι 2πυρινο-4πυρινο δες αν εχει win 7 32 ή 64bit.
οτι θες απο αρχεια το κρατας(π.χ. my documents,favourites).δεν κανεις copy paste προγραμματα γιατι δεν θα δουλευουν.μπαινεις στo site vaio και ψαχνεις το μοντελο σου εκει θα βρεις και οτι προγραμμα υπηρχε στον υπολογιστη σου

http://www.insomnia....wiki/_/windows/

#15 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 04:46 PM

μεταχειρισμενο το πειρες?
συνηθως στα λαπτοπ υπαρχει καποιο προγραμμα της εταιριας που κανει φορματ...
αν ειναι 2πυρινο-4πυρινο δες αν εχει win 7 32 ή 64bit.
οτι θες απο αρχεια το κρατας(π.χ. my documents,favourites).δεν κανεις copy paste προγραμματα γιατι δεν θα δουλευουν.μπαινεις στo site vaio και ψαχνεις το μοντελο σου εκει θα βρεις και οτι προγραμμα υπηρχε στον υπολογιστη σου

http://www.insomnia....wiki/_/windows/

Οχι δεν ειναι μεταχειρισμενο.
Πως βλεπω αν ειναι 32 ή 64.
Και τελικα μπορω να κανω φορματ.
Παντως οταν γραφω format στην εναρξη μου βγαζει format.com και οταν το παταω ανοιγει ενα παραθυρακι μαυρο και μετα κλεινει,πολυ γρηγορα.