Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πως κανω Format στα windows 7 σε laptop.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#16 shodan

shodan

    Senior Member

  • Members
  • 1100 μηνύματα
  • LocationI live in the shadows...

Δημοσίευση 11 December 2011 - 05:44 PM

Αν είναι sony vaio έχει ένα κουμπάκι assist στο πληκτρολόγιο. Με κλειστό υπολογιστή το πατάς μια φορά και επιλέγεις επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση. Φυσικά θα χαθούν όλα τα αρχεία και προγράμματα που έχεις περάσει εσύ. Τα προγράμματα της εταιρείας θα περαστουν πάλι.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ad Bot

Ad Bot

#17 kage

kage

    Senior Member

  • Members
  • 3831 μηνύματα

Δημοσίευση 11 December 2011 - 09:25 PM

Οχι δεν ειναι μεταχειρισμενο.
Πως βλεπω αν ειναι 32 ή 64.
Και τελικα μπορω να κανω φορματ.
Παντως οταν γραφω format στην εναρξη μου βγαζει format.com και οταν το παταω ανοιγει ενα παραθυρακι μαυρο και μετα κλεινει,πολυ γρηγορα.

δεξι κλικ ιδιοτητες στο εικονιδιο my computer

#18 sanji

sanji

    Member

  • Members
  • 130 μηνύματα

Δημοσίευση 12 December 2011 - 03:03 PM

Αν είναι sony vaio έχει ένα κουμπάκι assist στο πληκτρολόγιο. Με κλειστό υπολογιστή το πατάς μια φορά και επιλέγεις επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση. Φυσικά θα χαθούν όλα τα αρχεία και προγράμματα που έχεις περάσει εσύ. Τα προγράμματα της εταιρείας θα περαστουν πάλι.

Δημοσιευμένη Εικόνα



ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Με εσωσες.

#19 shodan

shodan

    Senior Member

  • Members
  • 1100 μηνύματα
  • LocationI live in the shadows...

Δημοσίευση 14 December 2011 - 01:02 AM

Κανένα πρόβλημα. Καλη τύχη με την επαναφορά.

#20 davidaros4

davidaros4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 03 November 2012 - 03:57 PM

καλησπέρα... έχω ένα laptop sony vaio και θέλω να του κανό format με cd και δεν μου γαζιά να πατήσω ασπουμε το F10 μονό το F2 πατιετε και αφτο μπενη στα baios και από εκι δεν μπορώ να το ρυθμίσω μήπως ξερή κανίς να με βύθισι?

#21 Aloyminas

Aloyminas

    Senior Member

  • Banned
  • 102 μηνύματα

Δημοσίευση 03 November 2012 - 04:58 PM

Πως γράφεις έτσι ρε φίλε;Από το bios όταν μπαίνεις θα μετακινηθείς με τα βελάκια ώσοπου να βγεις σε ένα μενού που λέγετε boot order η κα΄τι παρόμοιο όπως boot menuΌταν το βρεις θα δεις ότι έχει τρεις επιλογές Boot from hard drive δηλαδή οπως ξεκινάει πάντα bootfrom intetnational cd/dvd ή boot from usb stickΕσύ θα διαλέξεις να κάνει boot από το dvd αφού dvd έχεις και όλα τα άλλα θα θα τα βρεις στην πορεία.Α όταν θα ξεκινήσει το δισκάκι για να κάει εγκατάσταση τα windows θα επιλέξεις για προχωρημένους και στο υπομενού θα διαλέξεις διαμόρφωση ή αν είναι στα Αγγλικά φορματ .όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους

#22 davidaros4

davidaros4

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 04 November 2012 - 03:01 AM

:P

#23 michbar

michbar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 17 January 2013 - 03:46 PM

γεια σας παιδια...καλη χρονια καταρχην! εγω εχω acer (aspire 8530) και θελω να κανω φορματ να τα διαγραψω ολα και να ξανα βαλω τα windows 7 τα οποια και ειχε μεσα απτην αρχη. Ψαχνω με F10 me alt+F10 Μπηκα στο Bios και παλι δεν καταφερα να βρω αυτο το partition που λενε οτι υπαρχει μεσα. Επισης οπως καταλαβατε δεν εχω cd γιατι δεν μου εδωσαν... αν μπορειτε πειτε μου τι να κανω γιατι εχω φαει τον κοσμο απο χθες και δεν καταφερα τιποτα...