Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Google Chrome - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1358 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#91 sistah

sistah

    Member

  • Members
  • 1323 μηνύματα

Δημοσίευση 11 August 2011 - 02:36 PM

Πως απενεργοποιω τα ads στα βιντεο του youtube; Εχω το adblock και την συγκεκριμενη επιλογη, αλλα εξακολουθει να μου τα δειχνει! Στον firefox λειτουργει μια χαρα παντως!


Εχεις βαλει την λιστα του fanboy και το easy list?

καλησπερα παιδια.....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση
γινεται στον chrome να αποθηκευσω καπως τους κωδικους μου απο το mail μου και απο αλλα τετοια???
ωστε να τα χρησιμοποιησω στο λαπτοπ μου μετα?

Εγω χρησιμοποιω το last pass.

ειναι γνωστο και διαχρονικο προβλημα του chrome.οσο γρηγορος και να ειναι,δεν μπορει να σηκωσει πολλα tabs,ειδικα αμα ανοιξεις tabs με flash.γιαυτο και τον εχω με flashblock αλλιως θα επρεπε να κανω συνεχεια restart.

και κατι αλλο:
ειναι ιδεα μου η στην νεα εκδοση 13 η αποδοση του εχει πεσει; παραμενει γρηγορος αλλα η αποκριση του ειναι πλεον αισθητα πιο αργη,ειδικα αν εχεις αρκετα tabs ανοικτα.
ειμαι τωρα στο imdb,ανοιξα 3 λινκς και η σελιδα παγωσε μεχρι να ανοιξουν τελειως τα νεα λινκς.
το ιδιο προβλημα παρατηρω και εδω,συχνο παγωμα των σελιδων αν πχ ανοιγω νεο λινκ ενω παραλληλα κανω scrolling την σελιδα.αρχιζει να εχει τα ιδια συμπτωματα που εχει και ο οπερα.


Ακριβως αυτο θα ρωταγα/ελεγα.
Ειδικα σε blogspot.com σερνετε το συμπαν με πολλα tabs.

π.χ μπαινω failblog και περιμενω να φορτωσει οοολη η σελιδα
και μετα μπορω να κανω scroll down.
Και κλασικα, με πολλα tabs κανει freeze ο chrome.

Ειδικα στην εκδοση 13 τα πραγματα χειροτερεψαν.

Σκεφτομαι σοβαρα να γυρισω στον ff.

Εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα??

Edit: απο οτι ειδα εχουν και αλλοι προβληματα :-(

Ad Bot

Ad Bot

#92 DJTaurus

DJTaurus

    Senior Member

  • Members
  • 1500 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 12:43 PM

Το μαμησανε το θεμα με τον chrome 13....επιβεβαιωνω και εγω χαλια διαχειρηση μνημης στα πολλα tabs....πολλα freezarismata.Επισης σε 2 συγκεκριμενες pages ή και blogs το mouse oταν κανω highlight εικονες ή links τρεμοπαιζει/αναβοσβήνει....wtf?...βασικα και τωρα που ειμαι στο insomnia τρεμοπαιζει.Απο adope μονο το flash player plugin εχω βαλει.Yπάρχει τρόπος για downgrade στον 12? (δεν γυριζω σε αλεπου το UI του chrome ειναι κορυφαιο)

EDIT:Βασικα με λιγο ψαξιμο στο net η λυση που βρηκα ειναι update στην dev εκδοση 14!!

#93 sistah

sistah

    Member

  • Members
  • 1323 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 12:53 PM

τουλαχιστον στην dev 14 διορθωνεται τιποτα στο freezarisma η τα ιδια?

#94 DJTaurus

DJTaurus

    Senior Member

  • Members
  • 1500 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 12:59 PM

τουλαχιστον στην dev 14 διορθωνεται τιποτα στο freezarisma η τα ιδια?


Μολις το εβαλα...επιτελους το mouse bug solved.
http://www.google.co...el&platform=win

EDIT:Ανοιξα κανα 30αρια tabs μαζι....τζαμι παει δεν freezarei.

#95 sistah

sistah

    Member

  • Members
  • 1323 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 01:30 PM

Μολις το εβαλα...επιτελους το mouse bug solved.
http://www.google.co...el&platform=win

EDIT:Ανοιξα κανα 30αρια tabs μαζι....τζαμι παει δεν freezarei.


Την εβαλα, αλλα το κολλημα με τα πολλα tabs (5-6 μην φανταστεις) συνεχιζεται.
Εννοω οτι μεχρι να φορτωσουν ολα τα tabs κανω κανα τσιγαρακι..
Για δοκιμασε και εσυ π.χ στο madata.gr να δουμε..

(εκει το δοκιμασα)

#96 KilliK

KilliK

    Senior Member

  • Members
  • 6474 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 01:58 PM

(δεν γυριζω σε αλεπου το UI του chrome ειναι κορυφαιο)



αυτος δεν ειναι λογος να μην βαλεις FF,απο την στιγμη που υπαρχουν skins τα οποια τον μετατρεπουν να δειχνει ολοιδιος με τον chrome.
και μαλιστα πιανουν και λιγοτερη επιφανεια στην οθονη,απο οτι ο ιδιος ο chrome.

Την εβαλα, αλλα το κολλημα με τα πολλα tabs (5-6 μην φανταστεις) συνεχιζεται.
Εννοω οτι μεχρι να φορτωσουν ολα τα tabs κανω κανα τσιγαρακι..
Για δοκιμασε και εσυ π.χ στο madata.gr να δουμε..

(εκει το δοκιμασα)



δοκιμασα και εγω τον 14.το ιδιο προβλημα παρουσιαζει. :-(

#97 DJTaurus

DJTaurus

    Senior Member

  • Members
  • 1500 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 07:15 PM

Την εβαλα, αλλα το κολλημα με τα πολλα tabs (5-6 μην φανταστεις) συνεχιζεται.
Εννοω οτι μεχρι να φορτωσουν ολα τα tabs κανω κανα τσιγαρακι..
Για δοκιμασε και εσυ π.χ στο madata.gr να δουμε..

(εκει το δοκιμασα)

Τι να σου πω φιλε 4gb ram έχω.Στους σελιλοδεικτες μου εχω φακελους με 8-10 σελιδες μεσα και καθε φορα ανοιγω απο εναν φακελο...επιβεβαιωνω οτι με τον 13 οχι μονο αργουσε το φορτωμα αλλα ετρωγε και κρασάρισμα.Δοκιμασα το site που μου λες.Μια χαρτα το φορτωνει....μαλιστα διπλα διπλα με αλεπου ανοιξα αρθρα του συγκεκριμενου site και ο chrome τα φορτωνει 2-3 secs πιο γρηγορα.

#98 KilliK

KilliK

    Senior Member

  • Members
  • 6474 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 07:42 PM

τα φορτωνει 2-3 secs πιο γρηγορα.


το χρονομετρησες με ρολοι; :rolleyes:

εντωμεταξυ το προβλημα δεν ειναι οτι αργει να φορτωσει.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα στην σελιδα,μεχρι να φορτθει πληρως.
πριν λιγο ημουν στο softpedia,και οχι μονο αργουσαν να φορτωθουν τα νεα λινκς που ανοιξα,ειχε παγωσει και η αρχικη σελιδα ενω οσες σελιδες του aicn ειχα ηδη ανοιχτες,μου βγαλανε error.
τελικα αναγκαστηκα να κανω restart τον chrome.

#99 sistah

sistah

    Member

  • Members
  • 1323 μηνύματα

Δημοσίευση 12 August 2011 - 09:35 PM

το χρονομετρησες με ρολοι; :rolleyes:

εντωμεταξυ το προβλημα δεν ειναι οτι αργει να φορτωσει.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα στην σελιδα,μεχρι να φορτθει πληρως.
πριν λιγο ημουν στο softpedia,και οχι μονο αργουσαν να φορτωθουν τα νεα λινκς που ανοιξα,ειχε παγωσει και η αρχικη σελιδα ενω οσες σελιδες του aicn ειχα ηδη ανοιχτες,μου βγαλανε error.
τελικα αναγκαστηκα να κανω restart τον chrome.

ακριβως αυτο.
@DJTaurus Eγω εχω 3GB ram.
Δεν καταλαβαινω γιατι εσενα δεν σκαλωνει.

#100 Black Demis

Black Demis

    Senior Member

  • Members
  • 1996 μηνύματα

Δημοσίευση 13 August 2011 - 03:09 AM

σε αυτούς που freezarei δοκιμάσατε να απενεργοποιήσετε το hardware acceleration ?

γράφετε στιν μπάρα διευθύνσεων about:flags και από εκεί
GPU compositing on all pages το βαζετε στο disable και το Override software rendering list στο disable

κλεινετε ανοίγετε το chrome και δοκιμάζετε ξανά της ίδιες σελίδες.....

#101 Dark Side

Dark Side

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 μηνύματα
  • LocationΒέροια

Δημοσίευση 13 August 2011 - 11:56 AM

σε αυτούς που freezarei δοκιμάσατε να απενεργοποιήσετε το hardware acceleration ?

γράφετε στιν μπάρα διευθύνσεων about:flags και από εκεί
GPU compositing on all pages το βαζετε στο disable και το Override software rendering list στο disable

κλεινετε ανοίγετε το chrome και δοκιμάζετε ξανά της ίδιες σελίδες.....


Φαντάζομαι πως όλοι εσείς που γκρινιάζετε έχετε είτε dev builds είτε beta... Γυρίστε σε stable και θα δείτε πως θα φτιάξουν όλα μα όλα σας τα προβλήματα.

#102 lazlo1992

lazlo1992

    Senior Member

  • Members
  • 261 μηνύματα

Δημοσίευση 13 August 2011 - 02:27 PM

to google chrome δεν κρασαρει! τελος! τον χρησιμοποιο 3 χρονια τωρα με 6 addons και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα! αμα τον γεμιζετε 20 addons τοτε λογικο μου φενετε!

#103 pigeon

pigeon

    Senior Member

  • Members
  • 2062 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 13 August 2011 - 02:51 PM

to google chrome δεν κρασαρει! τελος!


Ποτέ όμως. :whistle:
Δημοσιευμένη Εικόνα

#104 KilliK

KilliK

    Senior Member

  • Members
  • 6474 μηνύματα

Δημοσίευση 13 August 2011 - 02:53 PM

Φαντάζομαι πως όλοι εσείς που γκρινιάζετε έχετε είτε dev builds είτε beta... Γυρίστε σε stable και θα δείτε πως θα φτιάξουν όλα μα όλα σας τα προβλήματα.


ο 13 ειναι stable πλεον. :rolleyes: η πλακα ειναι οτι ο αλλος πιο πανω ειπε να βαλουμε τον beta γιατι δεν παρουσιαζει αυτο το προβλημα. οτι ναναι.

#105 lazlo1992

lazlo1992

    Senior Member

  • Members
  • 261 μηνύματα

Δημοσίευση 13 August 2011 - 02:54 PM

Ποτέ όμως. :whistle:
Δημοσιευμένη Εικόνα

κοιτα λιγο την φωτογραφια! google chrome BETA!
ευχαριστω πολυ! ;)