Προς το περιεχόμενο

PC Systems: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99


paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Αίτηση ανοίγματος διαδικασίας εξυγίανσης κατ' άρθρο 99 Ν. 3588/2007 για την επίτευξη συμφωνίας μετά των πιστωτών της και αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων κατ' άρθρο 100 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 Ν. 3588/2007 υπέβαλε σήμερα η PC Systems [PCSr.AT] ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

 

Η συζήτηση της αίτησης ανοίγματος διαδικασίας εξυγίανσης ορίσθηκε για την 25/4/2012.

 

«Η Διοίκηση φρονεί ότι, με την επίτευξη της προστασίας της εταιρείας, έναντι των δανειστών της, θα πετύχει την αναδιάρθρωση της εταιρείας, και τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της», αναφέρει η PC Systems σε ανακοίνωσή της.

 

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της για σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2011.

 

«Η προσωρινή αναστολή των ανωτέρω μετοχών, κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρείας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Χ.Α.

 

Το ΔΣ του Χ.Α. θα αξιολογήσει σήμερα το ενδεχόμενο μεταφοράς της εταιρείας στην Κατηγορία Επιτήρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α.

 

Source.png Πηγή: Ναυτεμπορική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ειναι επισημο σερβις της fujitsu ομως και εχω την χειροτερη εντυπωση λογω εμπειριας προ 4 ετιας.

 

σιγουρα ομως οσο κακοι επαγγελματιες κι αν ειναι δεν ειναι ευχαριστες τετοιες ειδησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πιο παλιοί σίγουρα θα τη θυμούνται τη συγκεκριμένη... Γνώρισε μεγάλες δόξες την προηγούμενη δεκαετία, αλλά ή συμβαδίζεις με τα πρότυπα ή βγαίνεις από την αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιγα για την εταιρια που συνεργαζομαι... :-)

Ειμαι συνεργατης τους εδω και κανενα χρονο :-D

Δεν εχω κανενα προβλημα, ειναι πολυ εξυπηρετικοι μαζι μας (για εμας τους τεχνικους ) και συνεργασιμοι.Δεν εχω κανενα παραπονο .

Και για οσους δεν την ξερουν ,ειναι αυτη που εχει αναλαβει τις εγκατστασεις pc του ΟΤΕ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από το καλό στο καλύτερο πάμε δηλαδή... μέχρι που θα συνεχιστεί αυτό δε μπορώ να φανταστώ... όχι ότι έχω συνεργαστεί ποτέ με τη συγκεκριμένη εταιρία, αλλά όσο κλείνουν οι σχετικά μικροί, σιγά-σιγά παίρνουν θάρρος και μας ξεζουμίζουν οι μεγάλοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε την διανομή και υποστήριξη των Lasers της HP ως επίσημος διανομέας . Οι πιο παλιοί θυμούνται μια λευκή μονοκατοικία στο Ψυχικό , κοντά στο Κολλέγιο , που αναλάμβανε την σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής . Λίγο ασχολήθηκε η εταιρία με το εμπόριο Λιανικής . Μεταφέρθηκαν στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι , μετά στην Πεντέλης , στο Μαρούσι και τα τελευταία χρόνια τους θυμάμαι κάπου κοντά στην Μεταμόρφωση - Λυκόβρυση .

 

Θυμάμαι να ήταν θυγατρική της ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε. που μεσουρανούσε επί σειρά ετών την αγορά πληροφορικής με ηχηρές αντιπροσωπεύσεις στον χώρο του hardware και του software .

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην βρεθούν άνθρωποι στο δρόμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εταιρια ηταν επι σειρα ετων απο τις μεγαλυτερες εταιριες σε συμβολαια υποστηριξης σε μεγαλους πελατες. Μαλλον στερεψε το ευκολο δημοσιο χρημα. Λιγο ελλειψε να γινω υπαλληλος της. Τελικα καλυτερα που δεν εγινα. :)

Η εταιρια απο οσο καταλαβαινω δεν θα κλεισει απλα ταπωνει τους πιστωτες και εχει πλεον την δυνατοτητα να κλαψουριζει στους υπαλληλους της για την δεινη οικονομικη της θεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

PC Systems βαράει κανόνι. Καθόλου περίεργο την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί να τους συντηρεί.

 

Οι τύποι έβγαλα πολλά εκατομμύρια ευρώ αρχές του 2000, με τα διάφορα προγράμματα του Δημοσίου και τα αντίστοιχα συμβόλαια υποστήρηξης και λογισμικού (Excel/VBA εφαρμογές βασικά που μετά μεγάλης προσπάθειας διάβαζαν από SQL 2000 βάσεις και με κάθε δεύτερο patch χρειάζονταν δεκάδες ώρες για να διορθωθουν οι corrupted βάσεις, κλειδιά και συνδέσεις).

 

Πουλούσαν Pentium 3 667 με Win 98, servers Compaq με Pentium 2 (όταν η Compaq είχε ήδη κλείσει) στα διάφορα προγράμματα (εξοπλισμός σχολείων, Καποδίστριας κλπ) σε τιμές πιο ακριβές από Pentium 4 την εποχή εκείνη (2001-2004). Και τα περιθώρια κέρδους των διαφόρων αντιπροσώπων τους ήταν τόσα ώστε να λαδώνουν τους διάφορους Δημάρχους & Συμβούλους τους, Νομάρχες, Διευθυντές Σχολείων και διάφορων άλλων υπηρεσιών (όπως ΤΕΔΚ και ΤΥΔΚ), που ήταν υπεύθυνοι για το άνοιγμα τον φακέλων στους διάφορους, κατά το όνομα, διαγωνισμούς, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Ανεμομαζώματα των καιρών όλοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την pc systems την ξέρω από τα λογότυπα της σε διάφορα pc δημοσίων υπηρεσιών...

Εχω την εντύπωση ότι και τα τρισάθλια μηχανάκια στο τράμ είναι έργο δικό τους.

Πάντως τα λεφτά σίγουρα δεν πήγαν στους υπαλλήλους της, είναι άσχημο να κλείνουν τόσο

μεγάλες επιχειρήσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...