Προς το περιεχόμενο

Νέα μήνυση κατά του Grooveshark από την EMI


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύσκολες εποχές για τη δημοφιλή μουσική υπηρεσία Grooveshark αφού και η 4η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία, η EMI, προχώρησε σε αγωγή κατά της εταιρείας Escape Media Group στην οποία ανήκει το Grooveshark.

 

Η EMI αναφέρει ότι μετά την συμφωνία των δύο εταιρειών το 2009, το Grooveshark δεν έχει προχωρήσει σε καμία πληρωμή δικαιωμάτων προς την εταιρεία για τη δυνατότητα streaming μουσικών κομματιών που προσφέρει μέσα από την ιστοσελίδα της. Το Grooveshark σε απάντηση του υπολογίζει το χρέος του στα 150.000 δολάρια με την EMI να υποστηρίζει ότι το ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο.

 

Το χορό των μηνύσεων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων από το Grooveshark ξεκίνησε η Univeral τον περασμένο Νοέμβριο, με τη Sony και τη Warnet να ακολουθούν στα μέσα Δεκεμβρίου.

 

grooveshark.jpg

 

Link.png Site: nytimes.com

Link.png Site: Grooveshark

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιαααααα μισο.....και εγώ τωρα μουσικη απο που θα ακούω δηλαδή?Last.fm και να πληρώνω καθε μήνα? :-( Ειλικρινά δεν καταλαβαινω πιος ο λογος για τις μηνύσεις(οκ δικαιωματα κτλ ) για να παρουν δηλαδη ρευστο το κανουν?Αφου ζημιωμένοι θα βγουν στο τελος!Το ιδιο γινεται και με τα πειρατικα.Λογου χάρη θελω να παρω ενα νεο game και κανει 50 ευρώ σιγα μι δώσω 50 ευρώ να το παρω(προσωπικά δεν εχω κατεβάσει ουτε ΜΙΑ φορά rapidshare ή torrent :-D ),θα το δω και αν μου αρεσει πιθανοτατα το επομενο να το αγοράσω.Ετσι το προιον γινεται διασημο και γνωοτο σε ολους(το ιδιο πραγμα και με την μουσικη βιομηχανια) προβλεπω πιο πολύ δικη τους πτωση παρα grooveshark ή αναλογων υπηρεσιών. :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν πληρώνει στις εταιρίες είναι δικαιολογημένες οι μηνύσεις.

 

100% δικαιολογημενες μεν,αλλα δεν νομιζω οτι θα τους βγουν σε καλο(προσωπικη γνωμη ετσι δημοκρατια ολιγαρχια εχουμε :-) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Wikipedia λέει ότι σήμερα υπέβαλε μήνυση και η Universal http://en.wikipedia.org/wiki/Grooveshark#Licensing_and_criticism Χμμμ.... Ωραία σελίδα, δεν την ήξερα... Ευχαριστώ ΕΜΙ. Καιρό είχα να ακούσω Stuarm Hamm...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...