Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

παστα για ps3 YLOD


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 kjtzemis

kjtzemis

    Senior Member

  • Members
  • 2071 μηνύματα
  • LocationΙωάννινα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 03:28 PM

καλησπερα!!!!απο βδομαδα περιμενω να παραλαβω ενα ps3 με YLOD το αγορασα απο εναν για να το φτιαξω και να κανω οσα δεν μπορω να κανω στην κονσολα που εχω ειδη γτ ειναι μολις 5 μηνες που την εχω!!
επειδη θα ειναι πρωτη φορα που θα επιχειρησω να φτιαξω ps3 θελω να μου πρωτεινετε καποια παστα καλη ετσι ωστε να χρησιμοποιησω!επεισης πως θα την ζητησω απο το καταστημα για να κανω τον υπαλληλο να καταλαβει τι ακριβως θελω?και σε τι τιμη περιπου πωλουντε?

Ad Bot

Ad Bot

#2 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7219 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 03:33 PM

καλησπερα!!!!απο βδομαδα περιμενω να παραλαβω ενα ps3 με YLOD το αγορασα απο εναν για να το φτιαξω και να κανω οσα δεν μπορω να κανω στην κονσολα που εχω ειδη γτ ειναι μολις 5 μηνες που την εχω!!
επειδη θα ειναι πρωτη φορα που θα επιχειρησω να φτιαξω ps3 θελω να μου πρωτεινετε καποια παστα καλη ετσι ωστε να χρησιμοποιησω!επεισης πως θα την ζητησω απο το καταστημα για να κανω τον υπαλληλο να καταλαβει τι ακριβως θελω?και σε τι τιμη περιπου πωλουντε?


Για ποιο λόγο πήρες 2ο ps3? Και σε τι τιμή το πήρες?

#3 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 6373 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 22 January 2012 - 04:12 PM

Για ποιο λόγο πήρες 2ο ps3? Και σε τι τιμή το πήρες?


ενας προφανης λογος(σε λιγο καιρο θα το κανω κ εγω)ειναι μια για Online και η αλλη για cfw

#4 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7219 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 04:37 PM

ενας προφανης λογος(σε λιγο καιρο θα το κανω κ εγω)ειναι μια για Online και η αλλη για cfw


Και ποια θα πάει για cfw? Αυτή που είχε το YLOD?

#5 kjtzemis

kjtzemis

    Senior Member

  • Members
  • 2071 μηνύματα
  • LocationΙωάννινα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 04:51 PM

@naruto
το πηρα οπως ειπα για να κανω καποιου ειδους "πειραματακια" δλδ να το ανοιξω αφοβα χωρις να με νοιαζει αν θα χαλασει ή οχι, να ασχοληθω λιγο να το φτιαξω να το φλασαρω και γενικα να κανω οτιδηποτε αλλα πραγματα που δεν μπορω να κανω στο δικο μου μιας και ειναι 5 μηνων η κονσολα οπως ειπα και φοβαμε μην παθει καμια ζημια!!50Ε το πηρα (δεν βρηκα φθηνοτερο)!!!
ναι αυτη με το YLOD θα παει για cfw (η δικια μου δεν γινετε ετσι κιαλλιως γτ εχω 4.00 ofw)
@xristara
και αυτος ειναι ενας λογος!!προς το παρων ομως το μοναδικο παιχνιδι που παιζω online ειναι το fifa12 αντε και κανα προ!!!
αργοτερα μπορει να βρω καποιο αλλο παιχνιδι που να θελησω να το παιζω online!!!
αλλος ενας λογος ειναι να φλασαρω την κονσολα με το YLOD για να περναω καποια παιχνιδια οπου στην αγορα τα πουλανε 70Ε να μην χρειαζετε να τα αγοραζω!!!

#6 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7219 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 04:55 PM

Γιατί δεν τσιμπάτε ένα xbox να φλασάρετε αυτό ώστε να έχετε 2 κονσόλες, όλα τα exclusives, move+kinect?

#7 kjtzemis

kjtzemis

    Senior Member

  • Members
  • 2071 μηνύματα
  • LocationΙωάννινα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:01 PM

naruto πιστεψε με το σκεφτηκα και ημουνα ετοιμος να παρω xbox360 120Gb (αν θυμαμαι καλα) την βρηκα μεσα εδω στις αγγελιες του φορουμ στα 90Ε αλλα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη κα το ακυρωσα και πηρα ηχεια για το pc (μου φανηκαν πιο χρησιμα) εκτος αυτου θαθελα και αλλα λεφτα για το xbox360 οποτε το 150Ε παλι δεν θα μεφταναν :/!!!

#8 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7219 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:02 PM

naruto πιστεψε με το σκεφτηκα και ημουνα ετοιμος να παρω xbox360 120Gb (αν θυμαμαι καλα) την βρηκα μεσα εδω στις αγγελιες του φορουμ στα 90Ε αλλα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη κα το ακυρωσα και πηρα ηχεια για το pc!!!


Τι σε οδήγησε σε αυτήν την αλλαγή απόφασης?

#9 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 6373 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:04 PM

Γιατί δεν τσιμπάτε ένα xbox να φλασάρετε αυτό ώστε να έχετε 2 κονσόλες, όλα τα exclusives, move+kinect?

οταν την κονσολα θα την παρεις τσαμπα ΚΑΙ δεν εχει και ylod τοτε δεν πας για xbox :-D:-D:-D:-D:-D

#10 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7219 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:06 PM

οταν την κονσολα θα την παρεις τσαμπα ΚΑΙ δεν εχει και ylod τοτε δεν πας για xbox :-D:-D:-D:-D:-D


Δεν σε πιασα?

#11 gherudos

gherudos

    Senior Member

  • Members
  • 5340 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:06 PM

Δεν αλλάζεις απλά την πάστα και όλα ΟΚ φίλε μου. Αν αυτός που στο πούλησε επιχείρησε να το φτιάξει και δεν τα κατάφερε τότε πιθανόν να το έχει χαλάσει σε σημείο που δεν φτιάχνει. Θα πρέπει να προμηθευτείς ένα heat gun για την τεχνική reflow (δεν πιάνει πάντα), μην περιμένεις με πιστολάκι για τα μαλλιά να κάνεις δουλειά, το heat gun βγάζει 300-500C και γι αυτό το λόγο το χρησιμοποιούμε, για να ξεκολλήσουμε και για να ξανακολλήσουμε τα pins που έχουν ξεκολλήσει. Η καλύτερη τεχνική είναι με τη χρήση stencils αλλά το kit για επισκευή θα σου στοιχίσει γύρω στα 150Ε και είναι πιο λεπτή δουλειά.

Η καλύτερη πάστα είναι η arctic silver 5 όμως έχει ρινίσματα ασημιού κι έτσι και σου πέσει παραπάνω πάστα στα pins του επεξεργαστή θα βραχυκυκλώσει και δεν θα μπορείς να το ξαναφτιάξεις.

#12 kjtzemis

kjtzemis

    Senior Member

  • Members
  • 2071 μηνύματα
  • LocationΙωάννινα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:19 PM

αν θυμαμαι καλα απο καποια ποστ σε αλλο νημα ο χρησταρας θα βρει κονσολα ps3 fat χωρις προβλημα θα του την φερει καποιος συγγενης του νομιζω!!
χρηστο σωστος :mrgreen: ?
naruto οπως ειπα αντι για xbox360 προτημισα να αγορασω ηχεια για το pc μου γτ αυτα που ειχα ειχαν βγει σχεδον off τα ειχα 7 χρονια οποτε ειπα καλυτερα να δωσω 79Ε για να παρω ηχεια παρα να δωσω 90Ε για το xbox και να θελω και αλλα ποσα απο πισω ειτε παιχνιδια ειτε οτι διποτε αλλο!!ετσι το σκεφτηκα και αλλαξα γνωμη!!!
μολις πηρα τα ηχεια μετα εψαξα για χαλασμενο ps3 με YLOD μιας και ειδα κατι βιντεακια στο youtube και ειδα οτι ηταν χετικα ευκολο να φτιαχτει οποτε ειπα γτ οχι??;)

#13 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 6373 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:21 PM

δευτερο Ps3 τροπος του λεγειν..
εφαγε σαβουρα απο μπαλκονι και το μονο που ζει ειναι η μητρικη...
αλλα δεν με απασχολει τσαμπα θα την παρω,δισκο εχω,ενα drive μου λειπει μονο..:-D

#14 kjtzemis

kjtzemis

    Senior Member

  • Members
  • 2071 μηνύματα
  • LocationΙωάννινα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 05:23 PM

Δεν αλλάζεις απλά την πάστα και όλα ΟΚ φίλε μου. Αν αυτός που στο πούλησε επιχείρησε να το φτιάξει και δεν τα κατάφερε τότε πιθανόν να το έχει χαλάσει σε σημείο που δεν φτιάχνει. Θα πρέπει να προμηθευτείς ένα heat gun για την τεχνική reflow (δεν πιάνει πάντα), μην περιμένεις με πιστολάκι για τα μαλλιά να κάνεις δουλειά, το heat gun βγάζει 300-500C και γι αυτό το λόγο το χρησιμοποιούμε, για να ξεκολλήσουμε και για να ξανακολλήσουμε τα pins που έχουν ξεκολλήσει. Η καλύτερη τεχνική είναι με τη χρήση stencils αλλά το kit για επισκευή θα σου στοιχίσει γύρω στα 150Ε και είναι πιο λεπτή δουλειά.

Η καλύτερη πάστα είναι η arctic silver 5 όμως έχει ρινίσματα ασημιού κι έτσι και σου πέσει παραπάνω πάστα στα pins του επεξεργαστή θα βραχυκυκλώσει και δεν θα μπορείς να το ξαναφτιάξεις.

το γνωριζω οτι χραιαζετε heat gun...εχω ειδη οποτε δεν θα χρειαστω να παρω!!!οχι αυτος που μου το πουλησε αποτι μου ειπε δεν το εχει πειραξει το συγκεκριμενο γτ ειχε και ενα αλλο 60gb και του ειχε βγαλει τα ανεμιστηρακια και κατι αλλο!!!
τωρα ομως με αυτο που με προβληματισες ειναι αυτο που ειπες προς το τελος!!θα χρειαστει να βαλω συγκεκριμενη ποσοτητα παστας?αποτι ειδα στο βιντεο και αποτι εχω διαβασει απλωνεις την παστα πανω στην cpu και gpu και αυτο που πρεπει να προσεξω ειναι να μην σταξει καπου αλλου και να μην προεξεχει απο τις cpu,gpu και αν σταξει αλλου να το σκουπισω!!

#15 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4435 μηνύματα

Δημοσίευση 22 January 2012 - 07:06 PM

δευτερο Ps3 τροπος του λεγειν..
εφαγε σαβουρα απο μπαλκονι και το μονο που ζει ειναι η μητρικη...
αλλα δεν με απασχολει τσαμπα θα την παρω,δισκο εχω,ενα drive μου λειπει μονο..:-D

ρε χρησταρα...ξερεις σε τι fw ειναι; Αν γινεται κανεις αυτο το χαλασμενο cfw και το σλιμ 4.00 για online