Insomnia.gr: Παγκόσμια κυκλοφορία του Wii U προς το τέλος του 2012 - Insomnia.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

• 7 Σελίδες +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Τελευταίο »
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα

Παγκόσμια κυκλοφορία του Wii U προς το τέλος του 2012 Αξιολόγηση Θέματος: -----

#1 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   Hal9000 

• Administrator
  • Ομάδα: Administrators

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 01:42 μμ

Wii
  • 5
    Ψήφοι
Ο διάδοχος της δημοφιλούς κονσόλας Wii από τη Nintendo είναι το Wii U το οποίο και η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στην έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3.

Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoro Iwata, με σημερινές του δηλώσεις τοποθετεί την κυκλοφορία του Wii U πριν το τέλος του έτους και σίγουρα στην ώρα του για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η κυκλοφορία του θα γίνει ταυτόχρονα στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και σίγουρα στην Αμερική, Ευρώπη, Ιαπωνία και Αυστραλία χωρίς όμως να δίνεται κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Το Wii U θα διαθέτει γραφικά υψηλής ευκρίνειας 1080p, συμβατότητα με όλα τα παιχνίδια του Wii ενώ ξεχωρίζει για το χειριστήριο του το οποίο περιλαμβάνει οθόνη 6.2' ιντσών στην επιφάνεια του, μικρόφωνο, γυροσκόπιο και μπορεί να μεταμορφωθεί» σε φορητή κονσόλα videogames.

Site: Reuters
3

#2 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   ThReSh 

• Senior Member
  • Ομάδα: Members
  • LocationBeyond the Coast

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 01:49 μμ

ναι συμβατό με 1080p, τα games θα είναι native 1080p ή θα βλέπουμε πάλι τα χάλια της τωρινής γενιάς?
0

#3 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   xrest 

• Moderator ε.α
  • Ομάδα: Moderator ε.α

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 01:57 μμ

Εμφάνιση ΜηνύματοςThReSh, στις 26 Ιανουάριος 2012 - 01:49 μμ, έγραψε:

ναι συμβατό με 1080p, τα games θα είναι native 1080p ή θα βλέπουμε πάλι τα χάλια της τωρινής γενιάς?

μαλλον καπου στη μεση θα βρισκεται η αληθεια.υποθετουμε οτι η gpu στηριζεται στην 4χχχ,τα κομματια του παζλ θα συμπληρωθουν με πσοη μνημη θα εχει(θεωρω οτι ξεκιναμε με 512mb,αλλα υπαρχουν ελπιδες μπας κ εχει παραπανω) και τι ρολο βαραει ο cpu.

H ερωτηση ειναι οκ το native 1080p..Πως το τρεχεις ομως(textures,AA,AF κλπ κλπ)
1

#4 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   gavros10 

• Senior Member

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:09 μμ

εμενα δεν μου αρεσει...
0

#5 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   SHot-OS 

• Newbie
  • Pip

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:21 μμ

Εγώ πάλι το περιμένω πως και πως! Αυτό το χειριστήριο έχει δώσει άπειρες ιδέες στους κατασκευαστές παιχνιδιών και τώρα λόγο της δύναμης της κονσόλας δεν θα την σνομπάρουν πια μεγάλα franchises! Και μόνο που, πέρα από τα λίγα καλά exclusive που έχει η sony, δεν θα χρειαστεί να πάρω το ps4 μου φτάνει! :) (Xbox δεν το συζητώ καν... δεν θα αγόραζα ποτέ κονσόλα για ένα παιχνίδι μόνο)
0

#6 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   sta2 

• Junior Member

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:32 μμ

1on δε 8α αγοραζες xbox για ενα παιχνιδι μονο?Δεν εχει μονο μια αποκληστικοτητα.
2ον εχει καλυτερα γραφικα και ΑΑ απο το ps3 διαπηστομενο αποδεδειγμενα κ.ο.κ
3ον ειναι XBOX!
η μονη σοβαρη δικαιολογια που εχω ακουσει απο playstationακια ειναι το οτι αφου οι περισσοτεροι εχουν ps3 πηρα και εγω για να ανταλαζουμε games και αφου τα seven δεν εχουν games για xbox να νοικιαζουν πηρα ps3...
Δε 8α μπω στο φαβλο κυκλο του αιωνιου πολεμου ps3 vs xbox απλα μην στηριζετε την αποψη σας οπου ναναι..
Οσο για το Wii μια χαρα μου φενεται ουτως η αλλος απευθυνεται σε αλλο κοινο και οχι σε hardcore gamers γιαυτο και στην ευρωπη εχει τις περισσοτερεσ πωλησεις...
ειναι οτι πρεπει για οικογενεια και για μαζωξη στο σπιτι με παρεα και πολυ γελιο...
1

#7 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   torm23 

• Member
  • PipPip

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:36 μμ

Εμφάνιση Μηνύματοςsta2, στις 26 Ιανουάριος 2012 - 02:32 μμ, έγραψε:

1on δε 8α αγοραζες xbox για ενα παιχνιδι μονο?Δεν εχει μονο μια αποκληστικοτητα.
2ον εχει καλυτερα γραφικα και ΑΑ απο το ps3 διαπηστομενο αποδεδειγμενα κ.ο.κ
3ον ειναι XBOX!
η μονη σοβαρη δικαιολογια που εχω ακουσει απο playstationακια ειναι το οτι αφου οι περισσοτεροι εχουν ps3 πηρα και εγω για να ανταλαζουμε games και αφου τα seven δεν εχουν games για xbox να νοικιαζουν πηρα ps3...
Δε 8α μπω στο φαβλο κυκλο του αιωνιου πολεμου ps3 vs xbox απλα μην στηριζετε την αποψη σας οπου ναναι..
Οσο για το Wii μια χαρα μου φενεται ουτως η αλλος απευθυνεται σε αλλο κοινο και οχι σε hardcore gamers γιαυτο και στην ευρωπη εχει τις περισσοτερεσ πωλησεις...
ειναι οτι πρεπει για οικογενεια και για μαζωξη στο σπιτι με παρεα και πολυ γελιο...

Και έχει και απείρως καλύτερες online υπηρεσίες (ΧΒΟΧ live) από το PS3
1

#8 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   telarin 

• Senior Member

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:37 μμ

Εμφάνιση ΜηνύματοςThReSh, στις 26 Ιανουάριος 2012 - 01:49 μμ, έγραψε:

"θα βλέπουμε πάλι τα χάλια της τωρινής γενιάς", η 4870 δεν τραβάει στα 1080p ούτε με 2600Κ, μόλις χθες την τέσταρα για να την χώσω τελικά στο ψοφίμι που στήνω από "αποφάγια"..
1

#9 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   xrest 

• Moderator ε.α
  • Ομάδα: Moderator ε.α

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:38 μμ

σχολιασμος ειδησης για το wii u ειναι το topic.Μην γυριζετε σε 360 vs ps3
3

#10 Ο χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος   hollow_83 

• Senior Member

Δημοσίευση 26 Ιανουάριος 2012 - 02:40 μμ

Εμφάνιση Μηνύματοςtelarin, στις 26 Ιανουάριος 2012 - 02:37 μμ, έγραψε:

"θα βλέπουμε πάλι τα χάλια της τωρινής γενιάς", η 4870 δεν τραβάει στα 1080p ούτε με 2600Κ, μόλις χθες την τέσταρα για να την χώσω τελικά στο ψοφίμι που στήνω από "αποφάγια"..

Μιλαμε για κονσολες, το PS3 βασιζεται στην 78ΧΧ Nvidia και το Xbox στην Ati 19xx.

Kαι τα PC μας ζοριζονται στα ιδια παιχνιδια με καρτες 4 γεννεων πιο μπροστα.
2

Μοιραστείτε αυτό το θέμα:

• 7 Σελίδες +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Τελευταίο »
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό το θέμα