ondine, στις 06 Φεβρουάριος 2012 - 04:12 μμ, έγραψε:
Οπότε πρέπει να αλλάξουμε πάροχο για να ξεφύγουμε από τη σαπίλα της wind.
πίστεψέ με, ποιο αξιόπιστο δεν θα βρεις, ως συνδρομητής και των τριών εταιριών στο λέω, η wind έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στη ποιότητα ήχου και την αξιοπιστία σήματος, η vodafone είναι ένα "κλίκ" καλύτερο σε ότι αφορά την ισχύ σήματος (που στην ουσία καλύπτει το 0.0001% που δε καλύπτει η wind, 1/10000 δηλαδή να σου τύχει). Όταν με ρώτησαν σε δημοσκόπηση, από τις 2 που είμαι ευχαριστημένος (vodafone-wind) ποια θεωρώ ποιο καλή και θα τη πρότεινα σε πελάτη εκεί σκάλωσα γιατί και οι 2 είναι καλές, αλλά για εμένα λίγο καλύτερη είναι η wind. Έχω το wind Medium και δεν πρόκειται να το σταματήσω γιατί ξέρω ότι όταν θέλω να καλέσω αριθμό θα κτυπήσει η γραμμή κατευθείαν.(βάζω την αξιοπιστία πρώτο πράμα)
Η χειρότερη από όλες εταιρίες είναι η Cosmote .&- , ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μου δούλεψε σωστά. Για να πάρω τηλέφωνο χρειάζομαι από 1 μέχρι 20 προσπάθειες, συνέχεια μου πετάει network busy και απορρίπτει την κλήση. ΑΝ πιάσω ποτέ γραμμή, η ποιότητα ήχου είναι ΆΘΛΙΑ! δεν με ακούνε η δεν ακούω τον συνομιλητή μου. Έχω δοκιμάσει καμία 20αριά συσκευές της Nokia, 4-5 sony ericsson και τέλος είμαι με ένα motorola XT που τυχαίνει να θέλει λιγότερες προσπάθειες για να καλέσει. Αλλά το λέω και θα συνεχίζω να το λέω :
μακρυά από COSMOTE !! δεν αξίζει ούτε ευρώ αυτή η σάπια εταιρία. Διαλέξτε κάποια wind η vodafone και μιλήστε σαν άνθρωποι επιτέλους ! Η vodafone έχει πολύ καλές προσφορές στο cu.