Προς το περιεχόμενο

Πονος στο στηθος


or95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν πονο (σαν πιασιμο) στο θωρακα δεξια ψηλα, οχι συνεχη, ο οποιος εμφανιζεται οταν βρισκομαι σε συγκεκριμενη σταση (ο κορμος ξαπλωτος και σκυφτος προς τα μπρος με το θωρακα). Δεν ειναι εντονος, αλλα τον εχω 3 βδομαδες τωρα χωρις να εχει υποχωρησει (ουτε κι επιδεινωθει βεβαια) και με ανησυχει γιατι φοβαμαι μηπως συνδεεται με το καπνισμα. Ειμαι 17 καπνιζω περιπου δυο χρονια αλλα με πολλα διαλειμματα ενω μολις απο το καλοκαιρι αρχισα να καπνιζω σε καθημερινη βαση 5-6 τσιγαρα τη μερα, ελαφρυ καπνο (εξαιρεση καποια Σαββατα που κανω αρκετα παρα πανω). Δεν τα λεω για να δικαιολογηθω αλλα για να εκτιμησετε κατα ποσο μπορει να ειναι κατι σοβαρο. Δυσπνοιες, ταχυπαλμιες, αρρυθμιες ή ο,τι αλλο, δεν εχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί δε πας σε ένα γιατρό?

εδώ μέσα διάγνωση ψιλό δύσκολο

 

Περισσοτερο μηπως βρεθει καποιος που εχει παθει κατι παρομοιο να με καθησυχασει το ανεφερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περισσοτερο μηπως βρεθει καποιος που εχει παθει κατι παρομοιο να με καθησυχασει το ανεφερα.

Σωστος. Τι να ξερει και ο γιατρος αλλωστε. Ενω ο τυπας που το εχει περασει ξερει να σου πει τι να κανεις για να περασει.

 

Αν ειναι το ιδιο βεβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να προέρχεται απο διάφορους παράγοντες όπως το άγχος, κάπνισμα, πνεύμονες, καρδιά αν δεν είναι κάποιο κρύωμα.

Το καλύτερο είναι να πάς σε ένα γιατρό να σε εξετάση ώστε να σου πεί με σιγουριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζει να φταίει το τσιγάρο με την καμία. Καταρχήν τι δουλειά έχει να σε πονάει πάνω δεξία;;; Δεν είμια γιατρός αλλα εγω συνέχεια πιάνομαι μία εδώ και μία εκέι και όπως είναι λογικό πονάω σε συγκεκριμένες κινήσεις.

 

Τράβα σε ένα παθολόγο αλλα μην νομίζεις οτι θα σου πεί τίποτα παραπάνω, βάζω στοίχημα, θα σε ψιλαφήσει , δύο - τρείς ερωτήσεις και μετά θα σου δώσει μία κρέμα. Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο για να γλιτώσεις το ραντεβού και άμα με αυτό που θα σου πέι δεν περάσει, τότε πήγαινε κανονικά.

 

Αλλα πάντως παιδιά αυτό με τους γιατρούς είναι μανία και μην νομίζεται οιτ το να πέρνουμε τα φάρμακα με το κουταλάκι της σούπας μας κάνει καλό. Εγω ημουν άρρωστος 2 βδομάδες (περίμενα να οεράσει μόνο του) και τελικά πήγα σε γιατρό και μου έδωσα 4 διαφορετικά φάρμακα. Μετά πήρα ένα γιατρό οικογενειακό φίλο και μου είπε οτι τα δύο απο τα τέσσερα είναι υπερβολές και δεν ΠΡΕΠΕΙ να τα πάρω. Μετα απο τρείς μέρες ήμουν περδίκι και μόνο με την αντιβίοση.

 

Ένα φιλαράκι άκομα και σπυρί να τον πονάει πάει στον γιατρό και κάθε μέρα πέρνει φάρμακα σαν καραμέλες. Χρειάζονται οι γιατροί εννοείται αλλα ΟΛΑ με μέτρο. Παίζουν πολλά κολλητιλίκια με φαρμακευτικές και αυτοί δίνουν φάμρακα αβέρτα.

 

Υ.Γ. Μου είχε δώσει ένα σιρόπιθ για βήχα το οποίο ήθελε μαζί με την συνταγή και άλλο ένα χαρτί ώστε να μπορέσει να στο δώσει ο φαρμακοποιός. Επίσης δεν το έβρισκες πουθενά. Και κάτι παυσίπονα που είναι για άμα σου έχουν κόψει το χέρι. Και τέλος μέχρ ι και αναπνοές για άσμα μου έδωσε, ενώ δεν είχα δύσπνοια κτλ. Εννοείται οτι τίποτα απο τα τρία δεν πήρα. Η αντιβίοση έκανε την δουλειά της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μολις ειδα τον τιτλο λεω σιγουρα πνευμοθωρακας ειναι αλλα αφου ο πονος δεν ειναι εντονος και οπως λες ο ιδιος δεν νιωθεις δυσπνοια τοτε κατι ασημαντο θα ειναι.Καλυτερα πηγαινε στον γιατρο να σε στειλει για καμια ακτινογραφια και εχεις και το κεφαλι σου ησυχος.

Μου δινεις την εντυπωση οτι βαριεσαι να πας.

Μεγα λαθος,δεν παιζουμε ποτε με την υγεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...