Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

συνδεση ps3 με τηλεοραση?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:31 PM

Παιδια αντιμετοπιζω το εξης προβλημα
το ps3 μου συνδεετε μονο με (hdmi) στην τηλεοραση και οχι με το κανονικο του καλοδιο, δηλαδη το scart, τι νομιζετε οτι φταιει μπορει να βοηθησει καποιος, γιατι η μια απο τις 2 τηλεορασεις που εχω και θελω να το συνδεσω δεν εχει υποδοχη (hdmi). :wub:

#2 grouspen

grouspen

    Member

  • Members
  • 667 μηνύματα

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:38 PM

αν θες και 2 τηλεόρασης μαζί δεν γίνεται ( αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο)

αλλιώς για το σκαρτ κρατημένο το κουμπί που ανοίγει μεχρι να ακουστεί ένα δεύτερο μπιπ. κάνει ένα μικρό ρεσετ το πσ3 στις ρυθμίσεις και θα εντοπίσει την καινούρια έξοδο της εικόνας

Ad Bot

Ad Bot

#3 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4182 μηνύματα

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:43 PM

Ειναι ηδη confugured για να παιζει σε HDMI. Πρεπει να κανεις reset τα video settings
Οταν πας να το βαλεις στην αλλη με το σκαρτ πρεπει να κανεις το εξης
1. Συνδεεις το καλωρι σκαρτ με την TV (PS3 κλειστό)
2. Πατας παρατεταμενα το on/off button του ΠΣ3 μεχρι να ακουσεις ηχο περιπoυ 5 sec, το αφηνεις και θα δεις μια νεα εικονα στην TV που θα λεει scart η multi cable detected
το επιλεγεις και εισαι οκ
http://www.youtube.c...h?v=LEek77KEJV8
δες το βιντεο μετα το 1ο λεπτο

Εαν θες να το ξανασυνδεσεις στην τηλεοραση με το HDMI πρεπει να κανεις παλι την ιδια διαδικασια
κοινως καθε φορα που αλλαζεις output πρεπει να κανεις αυτο

#4 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 5718 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:54 PM

Εαν θες να το ξανασυνδεσεις στην τηλεοραση με το HDMI πρεπει να κανεις παλι την ιδια διαδικασια
κοινως καθε φορα που αλλαζεις output πρεπει να κανεις αυτο


απ οσο θυμαμαι το hdmi κανει auto detect και γυρναει την εξοδο αυτοματα.Οσες φορες το εχω συνδεσει απο scart σε hdmi το hdmi παντα δειχνει εικονα χωρις το reset!

#5 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4182 μηνύματα

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:56 PM

ισως να εξαρταται απο την tv χρηστο.
εμενα μου το ζηταγε εχω μια παλια HDready 40ara

#6 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 16 March 2012 - 11:59 PM

Το προβλημα λυθηκε ηταν τοσο απλο...Ηταν αυτο που ειπαν τα παιδια που κρατας πατημενο ΤΟ κουμπι μεχρι να ακουσσεις τα 2 μπιπ..
χιλια ευχαριστω :rolleyes:

#7 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 5718 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 17 March 2012 - 12:01 AM

ισως να εξαρταται απο την tv χρηστο.
εμενα μου το ζηταγε εχω μια παλια HDready 40ara


βρε μπορει δεν αντιλεγω,προσωπικα παντως επειδη οσο καιρο εχω την κονσολα εχουμε αλλαξει 2 τηλεορασεις Full HD 40αρες παντα το ps3 εδειχνε απ το Hdmi Οταν το εβαζα πανω
(δλδ πριν το ειχα σε μια παλια τηλεοραση με scart Μονο κ οταν το εβαζα στην "μεγαλη" που εχουμε εδειχνε απ ευθειας απ το Hdmi απλα ζητουσε configuration αναλυση,εξοδος ηχου κλπ)

#8 mtzs

mtzs

    Senior Member

  • Members
  • 4182 μηνύματα

Δημοσίευση 17 March 2012 - 12:05 AM

ναι καταλαβα. λογικο ειναι αυτο που λες... απλα εγω σου λεω για τη δικια μου που ειναι παλια :confused:

#9 peterpap

peterpap

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 13 July 2013 - 04:14 PM

Παιδια αντιμετοπιζω το εξης προβλημα
το ps3 μου συνδεετε μονο με (hdmi) στην τηλεοραση και οχι με το κανονικο του καλοδιο, δηλαδη το scart, τι νομιζετε οτι φταιει μπορει να βοηθησει καποιος, γιατι η μια απο τις 2 τηλεορασεις που εχω και θελω να το συνδεσω δεν εχει υποδοχη (hdmi). wub.gif

 

Παιδια αντιμετοπιζω το εξης προβλημα
το ps3 μου συνδεετε μονο με (hdmi) στην τηλεοραση και οχι με το κανονικο του καλοδιο, δηλαδη το scart, τι νομιζετε οτι φταιει μπορει να βοηθησει καποιος, γιατι η μια απο τις 2 τηλεορασεις που εχω και θελω να το συνδεσω δεν εχει υποδοχη (hdmi). wub.gif

 

αν θες και 2 τηλεόρασης μαζί δεν γίνεται ( αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο)

αλλιώς για το σκαρτ κρατημένο το κουμπί που ανοίγει μεχρι να ακουστεί ένα δεύτερο μπιπ. κάνει ένα μικρό ρεσετ το πσ3 στις ρυθμίσεις και θα εντοπίσει την καινούρια έξοδο της εικόνας

 

αν θες και 2 τηλεόρασης μαζί δεν γίνεται ( αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο)

αλλιώς για το σκαρτ κρατημένο το κουμπί που ανοίγει μεχρι να ακουστεί ένα δεύτερο μπιπ. κάνει ένα μικρό ρεσετ το πσ3 στις ρυθμίσεις και θα εντοπίσει την καινούρια έξοδο της εικόνας

poio koumpi patimeno



#10 Xristaras12

Xristaras12

    Senior Member

  • Members
  • 5718 μηνύματα
  • LocationWestCoast Athens

Δημοσίευση 13 July 2013 - 06:22 PM

power button



#11 egosoka

egosoka

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 22 December 2013 - 07:07 PM

Ειναι ηδη confugured για να παιζει σε HDMI. Πρεπει να κανεις reset τα video settings
Οταν πας να το βαλεις στην αλλη με το σκαρτ πρεπει να κανεις το εξης
1. Συνδεεις το καλωρι σκαρτ με την TV (PS3 κλειστό)
2. Πατας παρατεταμενα το on/off button του ΠΣ3 μεχρι να ακουσεις ηχο περιπoυ 5 sec, το αφηνεις και θα δεις μια νεα εικονα στην TV που θα λεει scart η multi cable detected
το επιλεγεις και εισαι οκ
http://www.youtube.c...h?v=LEek77KEJV8
δες το βιντεο μετα το 1ο λεπτο

Εαν θες να το ξανασυνδεσεις στην τηλεοραση με το HDMI πρεπει να κανεις παλι την ιδια διαδικασια
κοινως καθε φορα που αλλαζεις output πρεπει να κανεις αυτο

Ευχαριστω σωθηκε ενα 40% απο τη βδομαδα των χριστουγεννων :)