Προς το περιεχόμενο

Δυνατότητα διόρθωσης κουνημένων και σκοτεινών video στο YouTube


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μη χρήση τριπόδου είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε ερασιτεχνικά videos που γίνονται λήψη από smartphones ή video κάμερες, με αποτέλεσμα πολλές φορές μερικές από τις πιο ωραίες μας στιγμές να αποτυπώνονται χωρίς ευστάθεια εικόνας. Το φαινόμενο αυτό προσπαθεί να μειώσει το YouTube, ανακοινώνοντας μια νέα δυνατότητα στον επεξεργαστή video του, ο οποίος αναγνωρίζει πλέον αυτόματα τα “κουνημένα” video, αλλά και όσα είναι σκοτεινά προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να τα διορθώσει.

 

Ειδικότερα όταν κάποιος ανεβάζει ένα τέτοιο video, θα παρατηρήσει μια μπάρα ειδοποιήσεων στη σελίδα ανεβάσματος, όπου αν επιλέξει τη διόρθωση του θα δει μια προεπισκόπηση του διορθωμένου video με το αρχικό δίπλα δίπλα, έτσι ώστε να αποφασίσει εάν τελικά θέλει να επικυρώσει τις αλλαγές.

 

suggested-edits-screenshot.png

 

Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη και από την έκδοση του YouTube για φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablets. Πριν από μερικούς μήνες η υπηρεσία είχε παρουσιάσει μια παρόμοια δυνατότητα για videos με κουνημένη εικόνα η οποία όμως χρειαζόταν μερικές ώρες έτσι ώστε να παράγει το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Link.png Site: YouTube Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανεβασα ενα βιντεο σημερα και σε ενα σημειο στην αρχη ηταν κουνημενο για 2-3 δευτερολεπτα, μου εδωσε αυτη την επιλογη λοιπον. οταν πατησα να δω το preview ομως το αποτελεσμα ηταν πολυ χειροτερο του αρχικου. Επεσε απιστευτα η ποιοτητα του βιντεο, εχασε την καθαροτητα του και αρχισαν να εμφανιζονται pixels σε 480p με πηγαιο βιντεο στα 1080p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...