Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πρόβλημα με antivirus


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Tsarou4

Tsarou4

    Senior Member

  • Members
  • 124 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 08:50 PM

Έβαλα κωδικό στο antivirus (avast) και οταν προσπαθώ να βάλω τον κωδικό μου λέει λαθος κωδικός αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι...έχετε καμιά ιδέα;;; (εκτός από το format)

Ad Bot

Ad Bot

#2 Thekillergreece

Thekillergreece

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:13 PM

Πρωτον απο ολα, γιατι εβαλες κωδικο στο Avast!Antivirus?Να μην σου το απενεργοποιηση κατι?

Δευτερον, αν δεν κανω λαθος, διεγραψε το avast! και ξανα καντο εγκατασταση μηπως εχει λυθει το προβλημα

#3 Tsarou4

Tsarou4

    Senior Member

  • Members
  • 124 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:27 PM

πάντα είχα κωδικό στο antivirus απλα ειχα κανει format και τωρα του ξαναβαλα...προσπαθησα να κανω uninstall αλλα θέλει κωδικό για να το κάνει :(

#4 hawkpilot

hawkpilot

    Member

  • Members
  • 1503 μηνύματα
  • LocationLost in Space

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:29 PM

Μήπως όταν πληκτρολογούσες τον κωδικό είχες ελληνικά ή κεφαλαία?

#5 Thekillergreece

Thekillergreece

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:31 PM

περιμενε...το Avast! το εχεις αγορασμενη ή τζαμπα εκδοση?Αν τζαμπα, μην βαλεις τον κωδικο, γιατι χρειαζεσαι κωδικο?

#6 Lost1

Lost1

    Senior Member

  • Members
  • 472 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:33 PM

Αν εχεις τo free antivirus πατα εδω και με αλλο e-mail κανε register ...

http://www.avast.com...e-antivirus.php

*Μπορει να εχει ληξει ο παλιος κωδικος ...


#7 isay

isay

    Senior Member

  • Members
  • 7698 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:41 PM

Πρωτον απο ολα, γιατι εβαλες κωδικο στο Avast!Antivirus?Να μην σου το απενεργοποιηση κατι?
...

Ο κωδικός στο antivirus εχει τη (πολύ καλή λογική) της δύσκολης αλλαγής ρυθμίσεων. Προσωπικά το βάζω σε μηχανάκια που μπαίνουν πολλά χέρια. Κρατάς ένα μηχάνημα καθαρό και έρχεται κάποιος και κάνει disable προσωρινά το antivirus, για να περάσει ένα crack επειδή κάποιος φίλος του είπε οτι τα crack ειναι καθαρά.

Πολύ καλά έκανε και έβαλε κωδικό.

#8 Tsarou4

Tsarou4

    Senior Member

  • Members
  • 124 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 09:59 PM

περιμενε...το Avast! το εχεις αγορασμενη ή τζαμπα εκδοση?Αν τζαμπα, μην βαλεις τον κωδικο, γιατι χρειαζεσαι κωδικο?




1ον τι σημασια εχει αν ειναι αγορασμενο η δωρεαν...(δωρεαν ειναι)
2ον τι μ λες να μην βαλω κωδικο...δεν ρωτησα γνωμες για το αν θα βαλω κωδικο...ρωτησα για καποιο σιγκεκριμενο προβλημα

Μήπως όταν πληκτρολογούσες τον κωδικό είχες ελληνικά ή κεφαλαία?



Ναι τα εχω δοκιμασει αλλα καμια τυχη...

#9 Thekillergreece

Thekillergreece

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 10:22 PM

1ον τι σημασια εχει αν ειναι αγορασμενο η δωρεαν...(δωρεαν ειναι)
2ον τι μ λες να μην βαλω κωδικο...δεν ρωτησα γνωμες για το αν θα βαλω κωδικο...ρωτησα για καποιο σιγκεκριμενο προβλημα




Ναι τα εχω δοκιμασει αλλα καμια τυχη...


1.Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις μεταξι αγορασμενες και τζαμπες εκδοσεις αν δεν κανω λαθος
2.Το κωδικο ειναι κλειδι του προιοντος ή του αβαστ για μην καποιος κανει ρυθμισεις στο αβαστ σου?

Ο κωδικός στο antivirus εχει τη (πολύ καλή λογική) της δύσκολης αλλαγής ρυθμίσεων. Προσωπικά το βάζω σε μηχανάκια που μπαίνουν πολλά χέρια. Κρατάς ένα μηχάνημα καθαρό και έρχεται κάποιος και κάνει disable προσωρινά το antivirus, για να περάσει ένα crack επειδή κάποιος φίλος του είπε οτι τα crack ειναι καθαρά.

Πολύ καλά έκανε και έβαλε κωδικό.


Σωστος.Αυτο τον ρωταω.Αλλα δεν γνωριζω οτι στην απεγκατασταση ζηταει κιολας τον κωδικο...

Ξαναγραψε ενα καινουργιο κωδικο,γραψε το κοδικο σου σε ενα τετραδιο, εαν εχει παλι προβλημα τοτε πιθανοτητα προβλημα ειναι το προιον

#10 Tsarou4

Tsarou4

    Senior Member

  • Members
  • 124 μηνύματα

Δημοσίευση 12 April 2012 - 10:53 PM

1.Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις μεταξι αγορασμενες και τζαμπες εκδοσεις αν δεν κανω λαθος
2.Το κωδικο ειναι κλειδι του προιοντος ή του αβαστ για μην καποιος κανει ρυθμισεις στο αβαστ σου?



Σωστος.Αυτο τον ρωταω.Αλλα δεν γνωριζω οτι στην απεγκατασταση ζηταει κιολας τον κωδικο...

Ξαναγραψε ενα καινουργιο κωδικο,γραψε το κοδικο σου σε ενα τετραδιο, εαν εχει παλι προβλημα τοτε πιθανοτητα προβλημα ειναι το προιον


Μα δεν μπορω να κανω ρυθμισεις για να βαλω αλλο κωδικο γιατι δεν μπορω να βρω αυτον που ηδη εχω

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας....τελικά βρήκα λύση...:D

#11 sargio01

sargio01

    Senior Member

  • Members
  • 614 μηνύματα
  • Locationinsomnia.gr, youtube.com

Δημοσίευση 12 April 2012 - 11:16 PM

Ωραία, πες τη και σε μας να έχουμε υπ' όψιν...