Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πρόβλημα με χειριστήριο για pc


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
10 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 15 April 2012 - 07:09 PM

Γεια σας παιδια και χριστός ανέστη πήρα ένα χειριστήριο speedlink μπορείτε να το δείτε εδώ http://www.speedlink...id=23402&paus=2 για το pc και δεν λειτουργεί το χειριστήριο κατέβασα αυτό από την σελίδα που σας έβαλα και μου εμφανίζει αυτό(γιατί όπως έλεγε έπρεπε να τo κατεβάσω).please make sure that you have installed the Directx 7.0 or abore before installing the driver.κατέβασα το directx 7.0 μήπως έφταιγε αυτό και όταν το κάνω εγκατάσταση εμφανίζει ayto.the microsoft directx7.0a setup package is not compatible with version of windows are running.όταν πήρα το χειριστήριο δεν υπήρxε κάποιο cd μέσα απλά το αναφέρω γιατί πρώτη φορα περνώ και δεν ξέρω,πάντως το pc το βλέπει στις ενεργές συσκευές το χειριστήριο οποιος ξέρει κάτι ας κάνει τον κόπο

Επεξεργασία από drake., 16 April 2012 - 11:21 AM.


#2 alexzzz

alexzzz

    Ντροπή της Τραπεζούντας

  • Moderators
  • 12318 μηνύματα
  • LocationΚαβάλα

Δημοσίευση 15 April 2012 - 07:20 PM

Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω την τελευταία έκδοση direct x που είναι συμβατή με τα windows μου. Αν έχει xp είναι το 9 και αν έχεις seven είναι το 11.

Δες εδώ:
http://support.microsoft.com/kb/179113

Ad Bot

Ad Bot

#3 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 15 April 2012 - 07:31 PM

Εγώ θα δοκίμαζα να βάλω την τελευταία έκδοση direct x που είναι συμβατή με τα windows μου. Αν έχει xp είναι το 9 και αν έχεις seven είναι το 11.

Δες εδώ:
http://support.microsoft.com/kb/179113

αλλα αυτό όμως λέει για το direct x 7 θα λειτουργήσει αν βάλω directx11; windows 7 έχω πες μου σε παρακαλώ γιατί τα αγγλικά μου είναι πολύ χαλια ευχάριστω για την απάντηση

#4 alexzzz

alexzzz

    Ντροπή της Τραπεζούντας

  • Moderators
  • 12318 μηνύματα
  • LocationΚαβάλα

Δημοσίευση 15 April 2012 - 07:34 PM

αλλα αυτό όμως λέει για το direct x 7 θα λειτουργήσει αν βάλω directx11; windows 7 έχω πες μου σε παρακαλώ γιατί τα αγγλικά μου είναι πολύ χαλια ευχάριστω για την απάντηση


στο μήνυμα που έβαλες λέει
"please make sure that you have installed the Directx 7.0 or abore" που απλά αντέγραψες λάθος και κανονικά είναι "above" δηλαδή "και πάνω"

#5 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 15 April 2012 - 08:05 PM

στο μήνυμα που έβαλες λέει
"please make sure that you have installed the Directx 7.0 or abore" που απλά αντέγραψες λάθος και κανονικά είναι "above" δηλαδή "και πάνω"

καλός φιλε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

Λοιπόν το δοκίμασα και τίποτα το είχε το pc εγκατεστημένο το 11 γιατί δεν έχω πολλούς μήνες που το αγόρασα το pc τώρα το έψαξα δοκιμαστικα να δω την εκδοση που εχει και γραφει έκδοση directx11 αρρα κάτι άλλο πρέπει να φταίει αλλα γιατί ζητάει αυτό πάνω από 7 εφόσον υπάρχει η μεγαλύτερη έκδοση μου φαίνεται θα τους το παο πίσω το χειριστήριο

#6 Lost1

Lost1

    Senior Member

  • Members
  • 472 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2012 - 08:20 PM

Ποια windows εχεις ?

Το πρωτο μηνυμα που σου εμφανιζει , δεν ειναι μηνυμα λαθους , απλα σε ενημερωνει ...

Για την πλήρη απόδοση του Gamepad κατεβάστε πρώτα τους τρέχοντες
οδηγούς από το www.speedlink.com/strike και εγκαταστήστε τους.
Η εγκατάσταση είναι απαραίτητη, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη
λειτουργία κραδασμών του Gamepad.


Δουλευει και χωρις εγκατασταση (χωρις δονηση) , μπες control panel , βρες το gamepad , και δες απο εκει αν δουλευει ... (γιαυτο δεν ειχε cd εγκαταστασης)

#7 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 15 April 2012 - 08:44 PM

Windows 7

Οκ ευχαριστω θα το δοκικασω

#8 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 16 April 2012 - 11:16 AM

το δοκίμασα και αυτό από το Gamepad εκεί λειτουργούν όλα τα πλήκτρα στο test που κανεις http://www.speedlink...35-01_QIG.pdf(3 εικόνα)εγώ προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω στο need for speed(δεν έχω άλλο)αλλα μήπως θέλει κάποιο πρόγραμμα ώστε να παίζουν τα παιχνίδια από τo χειριστηριο;.(Πώς μπορώ με αυτό το Joystick/Gamepad να παίξω παιχνίδια, τα οποία υποστηρίζουν αποκλειστικά ποντίκια ή πληκτρολόγια ως μονάδες εισαγωγής;
Αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω ειδικού επιπρόσθετου λογισμικού. Αντίστοιχα προγράμματα διατίθενται ως δωρεάν λογισμικό και μπορούν να βρεθούν εύκολα μέσω μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο)αυτό το γράφει στο site speedlink

#9 angmar

angmar

    Senior Member

  • Members
  • 1525 μηνύματα

Δημοσίευση 16 April 2012 - 12:29 PM

Το need for speed (ποιό απ όλα έχεις; ) δεν έχει στα settings τιποτα για ρύθμιση στα controls;

#10 drake.

drake.

    Senior Member

  • Members
  • 120 μηνύματα
  • LocationA Thief's End

Δημοσίευση 16 April 2012 - 01:16 PM

Shift 2 κοίταξα για ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι

#11 Lost1

Lost1

    Senior Member

  • Members
  • 472 μηνύματα

Δημοσίευση 17 April 2012 - 04:29 AM

options / controls / preset config / και απο τα βελακια αριστερα επελεξε custom gamepad / save και δες αν δουλευει ...