Προς το περιεχόμενο

Ένα LNB δωρεάν με κάθε τεύχος του Digital TV


davinci_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πραγματικά μοναδική προσφορά θα βρείτε στο νέο τεύχος του Digital TV info που κυκλοφορεί στα περίπτερα την Πέμπτη 26 Απριλίου. Πλέον με την αγορά του νέου τεύχος, ο κάθε αναγνώστης μας θα μπορεί να προμηθευτεί εντελώς δωρεάν, ένα Slim LNB Edision SL-1 0,1dΒ, αρκεί να συμπληρώσει το κουπόνι που θα βρει στο νέο τεύχος και να το ανταλλάξει σε ένα από τα περίπου 200 καταστήματα του δικτύου Edision σε όλη την Ελλάδα (που θα βρείτε εντός του τεύχους). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η οικονομικότερη τιμή πώλησης του LNB είναι αρκετά μεγαλύτερη από την αξία του τεύχους.

 

Το Digital TV info, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει να κρατά υψηλά την ποιότητα, υποστηρίζοντας το αναγνωστικό του κοινό με πραγματικά δώρα, σε συνδυασμό με πλούσια ύλη και αποκλειστική ενημέρωση. Επωφεληθείτε από το νέο τεύχος και ενημερωθείτε αποκλειστικά για όλες τις εξελίξεις του αναλογικού switch off και παράλληλα αποκτήστε και ένα LNB.

 

LNB-KOYPONI.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To LNB είναι το βασικό σύστημα λήψης μιας δορυφορικής κεραίας. Τοποθετείται στο σημείο εστίασης του κατόπτρου και έχει ενσωματωμένο κυματοδηγό, για να οδηγεί το σήμα.Είναι αυτό που πιθανόν έχεις παρατηρήσει να βρίσκεται μπροστά στα δορυφορικά πιάτα της Nova.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσοι δεν ξερουν τι ειναι, ας ξερουν οτι δε θα τους χρησιμευσει.

 

Και ας ξερουν οτι δεν εχει και μεταπωλητικη αξια...Μιας και το φαινομενο των κυνηγων προσφορων με σκοπο να μεταπωλησουν στο section των αγγελιων εχει γινει κανονας πλεον.

 

Εν ολιγοις η προσφορα απευθυνεται μονο σε δορυφοριομανεις και ειναι αξιολογη, διοτι δε βαλανε τυχαιο LNB, αλλα ποιοτικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς, η προσφορά αφορά μόνο τους δορυφορομανείς. Αν κάποιος πάλι σκεφτεί να πάρει το δωρεάν LNB για έναρξη της δορυφορικής ενασχόλησης να συμπληρώσω πώς το LNB είναι το φτηνότερο από τα "κομμάτια" που απαιτούνται και τα υπόλοιπα είναι δέκτης και φυσικά κάτοπτρο.

 

Επί του θέματος

 

Tο LNΒ το συγκεκριμένο αξίζει ή είναι τίποτα ξεστοκάρισμα ? Ναι μεν είναι edision αλλά δεν είναι όλα το ίδιο καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγα την προσφορα 6 ευρω κανει.

 

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Κλασσικος Ελληνας που κρινει το δωρο απο την οικονομικη του αξια.

 

Παρακαλουνται οσοι δεν εχουνε ιδεα απο δορυφορικα η δεν ειναι χομπιστες του ειδους να κατανοησουν οτι δεν τους αφορα η προσφορα για να αποφευχθουν σχολια σαν αυτο.

 

Οι υπολοιποι ξερουν οτι ως προσφορα εχει αξια ως αντικειμενο -οχι οικονομικη- και μπορει να αποτελεσει ενα ωραιο εναυσμα για να την ψαξουν με μια παρακεντρη ληψη, η να αντικαταστησουν το υφισταμενο φθαρμενο LNB η απλα να το τεσταρουν με το οργανο συγκρινοντας SNR κλπ.

 

Ειπαμε, απο αυτην την προσφορα δε θα βγαλετε μεροκαματο μεταπολωντας το στις αγγελιες, ψαξτε αλλα threads καλυτερα και αφηστε τους χομπιστες να πουν τη γνωμη τους για μια προσφορα που ειναι απλως μια πολυ καλη κινηση απτην πλευρα ενος εξειδικευμενου περιοδικου που απευθυνεται σε εξειδικευμενους αναγνωστες!

 

@Vasilis 07: Το οτι ειναι 0.1db δειχνει πως δεν ειναι και εντελως της πλακας. Αν ειναι αυτο που βλεπω στη φωτο, φαινεται και ιδανικη περιπτωση για πιατο με 2-3 παρακεντρες ληψεις γιατι φαινεται λεπτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εγω πριν απο κανα χρονο εβαλα Νοβα.Εχω αρκετα καλο σημα αλλα αυτο που δινει το περιοδικο ειναι καλυτερο?Με λιγα λογια αξιζει να το αλλαξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορείς αν είναι λεπτό να το βάλεις μαζι για την λήψη και άλλου δορυφόρου... πχ για OTE TV

επειδη ειναι κοντά οι 2 δορυφόροι...θέλει λεπτό LNB

 

Οτι εχω ειναι αυτα που μου εδωσε η Νοβα.Δεν γνωριζω πολλα οποτε δεν μπορω να σου απαντησω ποσο λεπτο ειναι σε σχεση με αλλα που υπαρχουν :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μην τρελαθουμε μια χαρα προσφορα ειναι.ΤΑ συγκεκριμενα lnb ειναι πολυ καλα και στην τελικη το παιρνεις για ρεζερβα(το δικο μου χαλασε πριν κανενα τριμηνο)>.Απλα ξερει κανεις ποιο ειναι το δικτυο των καταστηματων που αναφερει καια ν ειναι σε καθε πολη ( πχ Χανια εχει)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια για να μην ανοιξω καινουριο θεμα ειδα σε προηγουμενο ποστ οτι μπορω με το πιατο της nova να πιασω OTE TV.Ισχυει? και αν ναι πως? γιατι εχω τον εξοπλισμο της NOVA απλα εχω κοψει την συνδρομη.αν μπορει ας απαντησει καποιος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...