Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Προβλημα με ZTE Router


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Weiss

Weiss

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Απρίλιος 2012 - 05:16 μμ

Εχω το ΖTE ZXV10 H108L Router της Wind. Eχω συνδεσει στη θυρα LAN1 pc με Windows 7, το οποιο συνδεεται κανονικα.
Eχω προβλημα οταν θελω συνδεσω δευτερο pc με windows xp. Με ethernet καλωδιο δεν μπορω να μπω στο router
Δοκιμασα να βαλω manual ip και δειχνει οτι εχει κανει συνδεση αλλα παλι δε μπορω να μπω στο router.
Το ιδιο προβλημα εχω και στο wifi , δηλαδη ενω μου δειχνει οτι συνδεθηκε στο ασυρματο, δεν εχω internet ουτε μπορω
να συνδεθω στο router.

Ad Bot

Ad Bot

#2 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16.893 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 28 Απρίλιος 2012 - 05:30 μμ

Επειδή δεν κατάλαβα στο pc με τα 7 εχεις κανονικά internet και το πρόβλημα ειναι αν συνδέσεις επάνω και αλλο pc αυτο το pc (xp) δεν εχει internet ?

#3 Weiss

Weiss

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Απρίλιος 2012 - 05:33 μμ

Ναι αυτο ακριβως. Ακομα και αν βγαλω το pc με τα windows 7 δεν εχω internet στο αλλο

#4 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 16.893 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 28 Απρίλιος 2012 - 05:47 μμ

Με dhcp παίρνει ip ?

#5 mentorxxx

mentorxxx

    Senior Member

  • Members
  • 530 μηνύματα
  • LocationΡΟΔΟΣ

Δημοσίευση 28 Απρίλιος 2012 - 08:00 μμ

προφανως τα αλλα δεν παιρνουν ip για καποιο λογο, γιατι αν ηταν χαλασμενο το router δεν θα επαιζε ουτε στα windows 7 ....

πιθανον να ειναι OFF ο dhcp server και απλα το pc με τα 7 εχει ρυθμιστει να παιρνει μια συγκεκριμενη ip οποτε δεν εχει αναγκη τον dhcp server.

οπως και να εχει μπες απο το pc με τα 7 στη διευθυνση 192.168.1.254 ( ειναι η default ip του ΖΤΕ) και δες τι συμβαινει.

Εναλλακτικα αν δεν πολυασχολησαι με routers και settings απλα πατα με μια καρφιτσα ή ενα μολυβι με μακρυα μυτη το κουμπακι "reset" που ειναι διπλα ακριβως απο την τρυπα που μπαινει το τροφοδοτικο και ολα θα φτιαξουν ;)

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.112 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 29 Απρίλιος 2012 - 09:28 πμ

καταρχην
απο το pc που παιζει κανε ipconfig και πες μας τι γραφει.
μετα κανε Ipconfig απο το Pc που δεν παιζει και πες μας παλι τι γραφει.
β.στο pc Που δεν παιζει κλεισε firewall και ναμην εχεις Proxy και οι ip στο αυτοματο.