Ετσι τυχαια βρηκα αυτην την σελιδα
http://www.bookryanair.com
Μου βγενει 50ευρω... (με'επιστροφης)
Ξερει κανεις για την εταιρια αυτη?
Αεροπλανα αν ειναι ασφαλες οπως και αν πεταει κανονικα?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 08 May 2012 - 02:43 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 02:46 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 02:51 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 02:58 PM
Ναι ειναι μια χαρα στην ωρα της, πεταει κανονικα και προφανως ειναι ασφαλη τα αεροπλανα της.
Εταιρια χαμηλου κοστους που αντεγραψε την ιζυτζετ με τα πιο καινουργια αεροπλανα στην εε!
Μειονεκτημα οτι αγοραζεις τα παντα μεσα και ειναι στενος ο χωρος για τα ποδια γιατι διαθετουν 2-3 σειρες καθισματων παραπανω απο αντιστοιχα αλλων εταιριων.
Δημοσίευση 08 May 2012 - 03:20 PM
Εαν εχουν παρει αδεια για να πεταξουν, ειναι ασφαλη, ανεξαρτητως πως φαινονται στα δικα μου και στα δικα σου ματιαΟκ ευχαριστω..
Ε ειχα πεταξει και με με μια σλοβακικη.. και πραγματικα τα αεροπλανα.. δεν τα ελεγες ασφαλη!
Δημοσίευση 08 May 2012 - 04:33 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 05:00 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 05:15 PM
Το θεμα δεν ειναι η αδεια αλλα το ποσο αυστηροι και τυπικοι ειναι στη συντηρηση σαν εταιρεια, αν εχουν ΑΑ προσωπικο κλπ.
Εγω γενικα εταιρειες χαμηλου κοστους τις φοβαμαι ακριβως για τετοια ζητηματα. Ενα μεγαλο ποσοστο, ισως το μεγαλυτερο ποσοστο ατυχηματων συμβαινει λογω κακης συντηρησης ή λογω λαθων του προσωπικου.
Εγω αναρωτιεμαι απο Θεσσαλονικη-Λαρνακα πηγαινε-ελα, αν χρεωνει 55 ευρω μαζι με τους φορους (δηλαδη 28 ευρω την πτηση μαζι με φορους) ποσο τζιρο κανει τελικα απτον καθε επιβατη? Και τι μερος απτον τζιρο ειναι κερδος? Μαλλον δεν υπαρχει κερδος. Και η επομενη σκεψη ειναι απο που κοβουν εξοδα.
Αποσκευες 10 κιλων να στειλεις και να φερεις με το αεροπλανο, θες παραπανω λεφτα...
Δημοσίευση 08 May 2012 - 06:40 PM
Οπως ειναι προφανες πιστευω, δεν εχεις 100% safety πουθενα, οσα και να δωσεις.Αλλα θα το πω ετσι. καλύτερα να δώσω 300 και να ειναι 100% safety.
Δημοσίευση 08 May 2012 - 07:03 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 07:53 PM
Ontopic: Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κλείσε τώρα τα εισιτήρια (γιατί αυριο θα ειναι πιο ακριβά) και καλό ταξίδι.
Offtopic : Έχω πετάξει με πολλές εταιρείες και η επιπρόσθετη αξία του εισιτηρίου μεταφράζεται σε ανέσεις, κεράσματα, απόσταση αεροδρομίου, διευκολύνσεις, δωρεάν παροχές, κλπ παρελκόμενα. H ryanair/easyjt/jet2/κλπ το μόνο που δεν σε χρεώνουν είναι η επίσκεψη σου στην τουαλέτα. Για το θέμα της ασφάλειας δεν μετράνε οι προσωπικές γνώμες αλλά οι στατιστικές.
Δημοσίευση 08 May 2012 - 08:51 PM
Μην ανησυχείς δεν θα σε αφήνουν να ηρεμήσεις και το μυαλό σου θα είναι συνεχώς απασχολημένο. Αγοράστε καφε, παίξτε λοττο (ένα δικό τους), αγοράστε αρώματα, ξανα-αγοράστε καφε, κλπ. Φρόντισε να κανονισεις τις ημερομηνίες και κλείσε τα εισιτήρια το συντομότερο δυνατό.... και τα ξιδια δεν μου κανουν τιποτα! ...
Δημοσίευση 08 May 2012 - 08:53 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 09:05 PM
Δημοσίευση 08 May 2012 - 09:07 PM
|
Community Forum Software by IP.Board 3.4.4 |
||
|
|||