Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

προβλημα με εσωτερικο σκλιρο δισκο


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
11 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 22 May 2012 - 11:40 PM

καλησπερα σε ολους
εχθες κατα ενα περιεργο τροπο το Pc μου εσβησε ενω δεν δεν εκανα τπτ τη στιγμη εκεινη, ουτε download ουτε gaming τπτ τπτ, επειτα οταν τον ανοιξα δεν μου διαβαζει τον δευτερο εσωτερικο σκληρο (οχι τον C). Αλλαξα θεση sata αλλα τπτ.
καποιος να βοηθησει?

#2 overpower

overpower

    Senior Member

  • Members
  • 2417 μηνύματα
  • LocationΑμυνταιο

Δημοσίευση 22 May 2012 - 11:56 PM

μπες διαχειριση δισκων και δες αν τον βλεπει. αν ναι δωσε ενα γραμμα. αν οχι μπες bios να δεις αν εκει τον βλεπει.

Ad Bot

Ad Bot

#3 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 12:13 AM

σε ευχαριστω που απαντησες
τον διαβαζει στο bios και στην διαχειρηση δισκων, αλλα εχει ενα κοκινο βελακι προσ τα κατω δεν ξερω τι σημαινει να σου πω την αληθεια μου...:-)

#4 panos0100

panos0100

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 12:17 AM

κανε και ενα τεστ με το διαγνωστικο αλλα πες λιγο πιον δισκο εχεις για να σε βοηθησω

#5 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 12:29 AM

http://www.powersour...3U8B0-cy-en.jsa

#6 panos0100

panos0100

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 12:35 AM

http://support.wdc.c...0&sid=3&lang=en

κατεβασε το μετα ανοιξε το οπως ειναι με το winrar και τρεξε το windlg.exe και μετα θα πατησεις το τικ

ετσι οπως βλεπεις τον δισκο τον επιλεγεις και πατας to run tests πανω απο το serrial number επιλεγεις quick test και αν δεν βγαλει σφαλμα το μεγαλο το τεστ μετα

#7 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 12:47 AM

οκ φιλε μου
successfully
και τωρα κανω κατι αλλο?

#8 panos0100

panos0100

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 23 May 2012 - 01:01 AM

μαλιστα αρα δεν εχει κατι ο δισκος χμμμ χμμμμ



να σκεφτω πρεπει να κατεβασεις και κατι ακομα το hard disk sendinel το ξερεις?

μαλιστα αρα δεν εχει κατι ο δισκος χμμμ χμμμμ



να σκεφτω πρεπει να κατεβασεις και κατι ακομα το hard disk sendinel το ξερεις?

δηλαδη να αποκλισουμε τελειως οτι χαλασε ο δισκος αν εχεις φωτογραφια ή μπωρεις να βγαλεις δωσε μια να δω το κοκκινο βελακι που λες οτι βγαζει

μαλιστα αρα δεν εχει κατι ο δισκος χμμμ χμμμμ



να σκεφτω πρεπει να κατεβασεις και κατι ακομα το hard disk sendinel το ξερεις?


δηλαδη να αποκλισουμε τελειως οτι χαλασε ο δισκος αν εχεις φωτογραφια ή μπωρεις να βγαλεις δωσε μια να δω το κοκκινο βελακι που λες οτι βγαζει



http://www.hdsentinel.com/download.php οριστε και ενα λινκ για το προγραμμα

μαλιστα αρα δεν εχει κατι ο δισκος χμμμ χμμμμ



να σκεφτω πρεπει να κατεβασεις και κατι ακομα το hard disk sendinel το ξερεις?


δηλαδη να αποκλισουμε τελειως οτι χαλασε ο δισκος αν εχεις φωτογραφια ή μπωρεις να βγαλεις δωσε μια να δω το κοκκινο βελακι που λες οτι βγαζει




http://www.hdsentinel.com/download.php οριστε και ενα λινκ για το προγραμμα


θα κανεις κλικ στο πρωτο και θα παρεις το προγραμμα, οταν το κανεις εγκατασταση, θα σου βγαλει ενα παραθυρακι κατω που θα λεει την θερμοκρασια του δισκου εσυ θα ανοιξεις το προγραμμα και θα πας στην επιλογη που λεει hard disk test και θα επιλεξεις short self test και θα περιμενεις παλι

#9 washcloud

washcloud

    Senior Member

  • Members
  • 11511 μηνύματα
  • LocationCumulus Congestus

Δημοσίευση 27 May 2012 - 02:36 AM

Μάλλον του γύρισε είτε σε dynamic από basic, είτε σε αντίστροφο...

Fenecy, για δώσε ένα screenshot αυτού που φαίνεται στη Διαχείριση Δίσκων ρε συ....



#10 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 27 May 2012 - 10:41 PM

για δες φιλε μου και απαντησε μου αν βλεπεις κατι

#11 fenecy

fenecy

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 μηνύματα

Δημοσίευση 28 May 2012 - 05:42 PM

Link

#12 washcloud

washcloud

    Senior Member

  • Members
  • 11511 μηνύματα
  • LocationCumulus Congestus

Δημοσίευση 28 May 2012 - 08:12 PM

Αν κάνεις την μετατροπή σε basic, φρόντισε πρώτα να βάλεις τον δίσκο στην αρχική SATA θύρα που τον είχες πάντως (διότι αν τυχόν η μητρική έχει δύο SATA controllers, και η άλλη θύρα που τον έβαλες αντιστοιχεί σε διαφορετικό controller, νομίζω ότι κατά τη μετατροπή παίζει να χαθούν τ' αρχεία...).