Προς το περιεχόμενο

επιχορηγηση ανεργων με επιταγες καταρτισης training voucher


hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα κι απο μενα..Σημερα το μεσημερι μπηκαν τα χρηματα..ολο το ποσο[500] χωρις κρατησεις..Προσεξτε λιγο,οσοι πατε τωρα,και μιλω ειδικα για μας που τελειωσαμε τελη Οκτωβριου,και δεν ειναι μεσα μην τρελαθειτε..Δευτερα ΟΑΕΔ να τσεκαρουν τον αριθμο ΙΒΑΝ του βιβλιαριου σας και απ οτι ειπαν μπαινουν απο Παρασκευη σε Παρασκευη...Επιθεση λοιπον..Μας εσκασαν παντως, 5 μηνες αναμονη..Απιστευτα μεγαλο διαστημα..Για οσους τελειωσαν αργοτερα δεν ειναι απιθανο να μπηκαν,καντε μια βολτιτσα να δειτε..Αλλα οπωσδηποτε Δευτερα ΟΑΕΔ για τσεκ οπως πολλες φορες ειπα και σε αλλα μου μηνυματα..

Επεξ/σία από David20
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τα ρημαδια,τα πηρα!!!Ηδη μιλησα με ολα τα ατομα απ το τμημα μου και ηδη ενα παληκαρι δεν τα πηρε τα χρηματα, προφανως επειδη δεν πηγε ΟΑΕΔ να τσεκαρει το περιφημο ΙΒΑΝ,ασχετως αν το λαθος ειναι δικο του η του ΟΑΕΔ..Καλοφαγωτα σε ολους σας ευχομαι.!!! Υ ποψιν οτι μπορειτε να τα ζητησετε αναληψη και απο την ΕUROBANK [το ΑΤΜ εννοω]χωρις να σας κανουν κρατησεις,κι αυτο γιατι εχουν κανει συνεργασια με την Εθνικη Τραπεζα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανε mesii Δευτερα ΟΑΕΔ..Ενδεχεται να τα βαζουν και αλφαβητικα .Της τρελης γινεται..Και απ το τμημα μου δεν τα πηραν ολοι..Το επιθετο μου απο Α αρχιζει,τα παιδια που δεν τα πηραν εχουν επιθετο απο Κ απο Σ κλπ..Χαμος,αλλα αφου αρχισαν να τα βαζουν σε καλο δρομο ειμαστε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποτε φιλοι μου αφου οπως βλεπω αλφαβητικα δεν τα βαζουν τοτε δεν ξερω τι να υποθεσω..Κουτουρου χαβα,οπως τους ερθει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο ανεξήγητο είναι (αν ισχύει) ότι από το ΙΔΙΟ τμήμα δεν έχουν πάρει όλοι τα χρήματα, δεδομένου ότι είναι σωστά τα στοιχεία. Ο έλεγχος γίνεται σε διαφορετικά διαστήματα και δεν έχει σχέση πότε τελείωσε ο κάθε σπουδαστής, γιατί το ΚΕΚ του μπορεί να κατέθεσε λίγο αργότερα πχ τα χαρτιά για έλεγχο. Πάντως υπομονή (πόση θα μου πεις, άνεργοι είμαστε) αλλά θα μπουν σύντομα.

 

Ήθελα με την ευκαιρία να πω σε όσα παιδιά ίσως ενδιαφέρονται ότι ξεκινάει μέχρι περίπου 20 Μαρτίου νέο επιδοτούμενο 200 ευρώ δείτε λεπτομέρειες http://www.ecdltest-themata.gr/ecdl-nea-video-test.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να έχει να κάνει και σε ποιον ΟΑΕΔ έχουν κάνει τα χαρτιά τους.

Η μόνη λύση είναι υπομονή και αναμονή απο Παρασκευή σε Παρασκευή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...