Προς το περιεχόμενο

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Xperia S σε Ice Cream Sandwich


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony ξεκίνησε σήμερα σταδιακά την αναβάθμιση όλων των συσκευών Xperia S στην τελευταία έκδοση του Android Ice Cream Sandwich, κάνοντας έτσι πράξη την υπόσχεσή της για ενημέρωση των συσκευών μεταξύ του Μαίου και του Ιουνίου. Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρει το Ice Cream Sandwich, οι κάτοχοι των Xperia S smartphones θα παρατηρήσουν βελτιώσεις στην οθόνη κλειδώματος αλλά και τη δυνατότητα τροποποίησης τους μεγέθους των Widgets.

Η αναβάθμιση στο Android 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από κάποιο ασύρματο δίκτυο WiFi, από την web έκδοση του Xperia Update, ή ακόμη μέσα από τις ειδικές εφαρμογές για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows ή OS X. Το αρχείο της ενημέρωσης είναι 200MB, ενώ όταν η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για αναβάθμιση θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα σε αυτή. Υπενθυμίζεται ότι η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει σταδιακά και πρόκειται να είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Xperia S μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Link.png Site: sonymobile.com

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχυει και για το arc S?

 

Ναι..Τώρα το arc s;Δω και κανά μήνα είναι έτοιμο για την 4.0.3...Και πριν μια βδομάδα ήταν έτοιμο και για την 4.0.4 και την έχω περάσει..Πιο σταθερό,αν και πάλι αργεί στις επαφές.B) Αλλά με τόση λίγη ram,μας τα χαλάει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπράβο στη sony. είπε Ιούνιο και την έβγαλε τελικά την αναβάθμιση.

διάβασα πως κάνει το κινητό να πετάει. την έβαλε κανείς την αναβάθμιση

 

Πολυ θα το θέλα αλλα ακόμα δε το έχω αποφασίσει να το πάρω! Είδα και τα features που έχει στο βίντεο και μου άνοιξαν την όρεξη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το ξέραμε από όταν βγήκε το κινητό, μάλλον λέει για τα καινούργια που ήρθαν με το ICS (π.χ. εμένα μ'αρεσε το bandwidth delimiter και το face lock της οθόνης από αυτά που λέει στο βίντεο).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...