Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Δεν μπορω να κανω μεταφορα τηλεφωνου γιατι ο οτε λεει οτι δεν εχει γραμμες διαθεσιμες.


  • Το θέμα έχει κλειδωθεί Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
29 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#16 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1356 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 30 August 2012 - 05:06 PM

Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως ξερουν ολοι οτι οντως υπαρχει δικτυο στο νεο σπιτι του didakos22, του το ειπαν στο καταστημα βλεποντας το συστημα η πηγε τεχνικος να το εξακριβωσει; Γιατι μερικες φορες η θεωρεια διαφερει λιγο απο την πραξη.

Με απλά λόγια λέει η forthnet στον οτε θέλω γραμμή για την τάδε οδό, και ο οτε απαντάει οτι δεν περισσεύουν καλώδια. Αν κάνεις αίτηση στον οτε ως δια μαγείας βρίσκουν. Εκτός απο ακραίες περιπτώσεις που όντως δεν έχουν.

#17 MoviemakerGr

MoviemakerGr

    Senior Member

  • Members
  • 7048 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 05:09 PM

Μα του απάντησε ο Οτε ότι υπήρχε πρόβλημα που λύθηκε γιατί δεν παίρνει αυτή την απάντηση γραπτώς κ να την πάει στην Forthnet ?
και αν τελικά του πει η Forthnet δεν μπορώ αίτηση φορητοτητας στον Οτε κατ'ευθειαν,μόλις τακτοποιηθεί από τον Οτε όλα τα χαρτιά και τις αιτήσεις στον συνήγορο του καταναλωτή με αίτημα αποζημίωσης και προς τους δυο.

Ad Bot

Ad Bot

#18 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1356 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 30 August 2012 - 05:13 PM

Αυτό που λες πρώτα το παίρνει o εναλλακτικός πάροχος στο σύστημα του και προχωράει τη φορητότητα ή τη μεταφορά στην προκειμένη περίπτωση και ο πελάτης κατα πάσα πιθανότητα αν δε ρωτήσει δε θα μάθει ποτέ οτι υπήρξε πρόβλημα.

#19 DIDAKOS22

DIDAKOS22

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 μηνύματα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 06:33 PM

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη βοηθεια. Για τους φιλους που εχουν την απορια για το που μενω,μενω στο Ιλιον και δεν ξερω αν η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου Μια αλλη παραμετρος που δεν την εθεσα ειναι οτι καποιους μηνες πριν κανω την μετακομιση επειδη βεβαια τοτε δεν ηξερα οτι θα αλλαξω σπιτι, ανανεωσα το συμβολαιο μου με τη forthnet. Ελπιζω οτι σε περιπτωση που κανω διακοπη δεν θα εχω καποιες κυρωσεις.

#20 nickts1

nickts1

    Senior Member

  • Members
  • 508 μηνύματα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 06:36 PM

Μπορεί το συμβόλαιο που ανανέωσες να περιλαμβάνει κάποιο χρηματικό πρόστιμο σε περίπτωση διακοπής του πριν από ορισμένο χρονικό διάστημα. Ακόμη και να ισχύει αυτό, εφόσον τους γνωστοποιήσεις ότι η διακοπή γίνεται μόνο λόγω της μεταφοράς και αμέσως μετά θα επανέλθεις στην εταιρεία, καλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να γίνει δεκτό) να μην χρεωθείς το ποσό αυτό.

#21 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1356 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 30 August 2012 - 06:40 PM

Aπο τη στιγμή που δε μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άσχετα με το ποιος φταίει δε νομίζω να πληρώσεις τίποτα. Πρέπει να υπάρχει δίκτυο, δες εδώ αρκεί να έχεις κάποιο νούμερο απο την περιοχή.

#22 MoviemakerGr

MoviemakerGr

    Senior Member

  • Members
  • 7048 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 06:43 PM

Κάνεις καταγγελία της σύμβασης σου.. θα τους πληρώνεις ένα χρόνο χωρίς να έχεις γραμμή καν ?

#23 orck

orck

    Senior Member

  • Members
  • 2045 μηνύματα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 09:22 PM

...μενω στο Ιλιον και δεν ξερω αν η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου...


Οριστε, δεν ξερει ο φιλος εαν εχει ιδιοκτητο δικτυο η forthnet. Μπορω poulinos να υποθεσω οτι αυτη η παρανοηση του "ιδιοκτητου δικτυου των εναλλακτικων" ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ. Εαν ειχε ιδιοκτητο δικτυο δεν θα ειχε συνδεθει ο πελατης της forthnet; Η μηπως ειναι μπαχαλα ολοι και μετα απο τοσα χρονια απολυτης προστασιας και χαιδεματος απο την EETT δεν μπορουν να σταθουν στα ποδια τους. Ναι ξερω οτι φταει ο ΟΤΕ που ζηταει χρηματα για συντηρηση του δικτυου, ειναι τοσα πολλα τα κερδη απο αυτην την δραστηριοτητα (η οποια ειναι κοστοστρεφης αλλα αυο ειναι λεπτομερια) που ολοι οι εναλλακτικοι σκιζονται για το ποιος θα φτιαξει ακραιο δικτυο. Δηλαδη κανεις δεν θελει να ασχοληθει με την λατζα, το δικτυο.
Οτι λεμε θελουμε poulinos μου φαινεται....

Φιλε Didakos κανενας παροχος δεν εχει ακραιο δικτυο, αυτο που εχεις ακουσει για ιδιοκτητο δικτυο ειναι διαφημιστικο τρυκ, αφορα το δικτυο οπτικων ινων που συνδεει τα κεντρα μεταξυ τους, και επειδη μονο οι εναλλακτικοι ειναι τοσο μπροστα ο ΟΤΕ εχει για αυτην την δουλεια περιστερια και σε μερικες περιπτωσεις σηματα καπνου.
Ξαναλεω οτι πραγματικα δεν ξερουμε καν εαν υπαρχει δικτυο η οχι αλλα τα συμπερασματα εχουν ηδη βγει. Και αυτο αφορα το κορυφαιο φορουμ τεχνολογιας και οχι το καφενειο με τους γερους.

#24 Sarandis

Sarandis

    Senior Member

  • Members
  • 1356 μηνύματα
  • LocationPigeon City

Δημοσίευση 30 August 2012 - 09:35 PM

Έχει τελικά, το έψαξα με τον αριθμό ενός σχολείου στο Ίλιον.
Μόνο και μόνο που έχει ο κάθε πάροχος dslams στα κέντρα και δε νοικιάζει του οτε θεωρείται ιδιόκτητο δίκτυο.

#25 MoviemakerGr

MoviemakerGr

    Senior Member

  • Members
  • 7048 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 30 August 2012 - 09:55 PM

Οριστε, δεν ξερει ο φιλος εαν εχει ιδιοκτητο δικτυο η forthnet. Μπορω poulinos να υποθεσω οτι αυτη η παρανοηση του "ιδιοκτητου δικτυου των εναλλακτικων" ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ. Εαν ειχε ιδιοκτητο δικτυο δεν θα ειχε συνδεθει ο πελατης της forthnet; Η μηπως ειναι μπαχαλα ολοι και μετα απο τοσα χρονια απολυτης προστασιας και χαιδεματος απο την EETT δεν μπορουν να σταθουν στα ποδια τους. Ναι ξερω οτι φταει ο ΟΤΕ που ζηταει χρηματα για συντηρηση του δικτυου, ειναι τοσα πολλα τα κερδη απο αυτην την δραστηριοτητα (η οποια ειναι κοστοστρεφης αλλα αυο ειναι λεπτομερια) που ολοι οι εναλλακτικοι σκιζονται για το ποιος θα φτιαξει ακραιο δικτυο. Δηλαδη κανεις δεν θελει να ασχοληθει με την λατζα, το δικτυο.
Οτι λεμε θελουμε poulinos μου φαινεται....

Φιλε Didakos κανενας παροχος δεν εχει ακραιο δικτυο, αυτο που εχεις ακουσει για ιδιοκτητο δικτυο ειναι διαφημιστικο τρυκ, αφορα το δικτυο οπτικων ινων που συνδεει τα κεντρα μεταξυ τους, και επειδη μονο οι εναλλακτικοι ειναι τοσο μπροστα ο ΟΤΕ εχει για αυτην την δουλεια περιστερια και σε μερικες περιπτωσεις σηματα καπνου.
Ξαναλεω οτι πραγματικα δεν ξερουμε καν εαν υπαρχει δικτυο η οχι αλλα τα συμπερασματα εχουν ηδη βγει. Και αυτο αφορα το κορυφαιο φορουμ τεχνολογιας και οχι το καφενειο με τους γερους.

Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλά νομίζω ότι διαβάζεις μόνο αυτά που θέλεις για να βγάλεις πάλι τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις..
Το παλικάρι έχει απευθυνθεί και στους 2 και τον έχουν κάνει μπαλάκι και οι 2 αυτό είναι το σωστό συμπέρασμα και δεν χρίζει καμιάς υποστήριξης σε κανέναν από τους 2 παρά μόνο στον Άνθρωπο που πληρώνει κάτι που δεν έχει, αγορασμένο από κάποιον που πάλι δεν έχει, και διαφημισμένο από κάποιον που πάλι δεν του ανήκει.. κλπ κλπ κλπ..
Μαζέψτε λοιπόν την ενέργεια σας η και τις γνώσεις σας η και τις γνωριμίες σας και δώστε μια λύση στον Άνθρωπο που πάντα θα γράφω με κεφάλαιο Α και αφήστε το ποιος έχει τι έχει και τι δεν έχει... Όπως επίσης και την ελαφριά κριτική του φόρουμ,το οποίο μπορεί να έχει ιδιοκτήτη αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι φορουμ είμαστε όλοι εμείς και έρχονται Άνθρωποι για να αποκτήσουν γνώση,και όχι επειδή την έχουν δεδηλωμένη.. Και αν δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η forthnet και η κάθε forthnet να αποδεσμεύσει τον Άνθρωπο και οχι να τον κοροϊδεύει για να εισπράττει μηνιάτικα τσάμπα..

#26 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54057 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 31 August 2012 - 10:58 AM

Με απλά λόγια λέει η forthnet στον οτε θέλω γραμμή για την τάδε οδό, και ο οτε απαντάει οτι δεν περισσεύουν καλώδια. Αν κάνεις αίτηση στον οτε ως δια μαγείας βρίσκουν. Εκτός απο ακραίες περιπτώσεις που όντως δεν έχουν.

ναι εχει υπαρξει και περιπτωση παλι εδω στο forum οπου ναι και ο οτε του ειπε οτι δεν υπαρχει καν διαθεσιμη γραμμη και πρεπει να περιμενει επαυξηση που κανεις δεν θα ξερει ποσο θα παρει βεβαια..αλλα ναι το παραπανω ειναι λιγο γνωστη τακτικη του οτε.

Μα του απάντησε ο Οτε ότι υπήρχε πρόβλημα που λύθηκε γιατί δεν παίρνει αυτή την απάντηση γραπτώς κ να την πάει στην Forthnet ?
και αν τελικά του πει η Forthnet δεν μπορώ αίτηση φορητοτητας στον Οτε κατ'ευθειαν,μόλις τακτοποιηθεί από τον Οτε όλα τα χαρτιά και τις αιτήσεις στον συνήγορο του καταναλωτή με αίτημα αποζημίωσης και προς τους δυο.

το θεμα δεν ειναι η αποζημιωση ειναι να περιμενει 10 μηνες για να αποφασισει ο συνηγορος του καταναλωτη τι εχει γινει.σκοπος ειναι να κανει κατι για να παιξει.οι αποζημιωσεις και αυτα ειναι τα τελευταια.για αυτο προτιναμε πρωτα σε οτε και μετα αιτηση φορητοτητας σε forthnet.και αποζημιωση απο τον Isp γιατι?που ο οτε του κανειreject την αιτηση με αιτιολογια οτι δεν υπαρχει δικτυο?η forthnet κανει την αιτηση οτι ο οτε ριχνει reject ειναι θεμα οτε οχι παροχου

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τη βοηθεια. Για τους φιλους που εχουν την απορια για το που μενω,μενω στο Ιλιον και δεν ξερω αν η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου Μια αλλη παραμετρος που δεν την εθεσα ειναι οτι καποιους μηνες πριν κανω την μετακομιση επειδη βεβαια τοτε δεν ηξερα οτι θα αλλαξω σπιτι, ανανεωσα το συμβολαιο μου με τη forthnet. Ελπιζω οτι σε περιπτωση που κανω διακοπη δεν θα εχω καποιες κυρωσεις.

δεν θα εχεις κυρωσεις οπως λεει και ο φιλος απο κατω.

Μπορεί το συμβόλαιο που ανανέωσες να περιλαμβάνει κάποιο χρηματικό πρόστιμο σε περίπτωση διακοπής του πριν από ορισμένο χρονικό διάστημα. Ακόμη και να ισχύει αυτό, εφόσον τους γνωστοποιήσεις ότι η διακοπή γίνεται μόνο λόγω της μεταφοράς και αμέσως μετά θα επανέλθεις στην εταιρεία, καλλιστα μπορείς να ζητήσεις (και να γίνει δεκτό) να μην χρεωθείς το ποσό αυτό.

δεν θα το χρεωθει κατα 99,9 %

Aπο τη στιγμή που δε μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άσχετα με το ποιος φταίει δε νομίζω να πληρώσεις τίποτα. Πρέπει να υπάρχει δίκτυο, δες εδώ αρκεί να έχεις κάποιο νούμερο απο την περιοχή.

ναι υπαρχει forthnet ιδιοκτητο στο ιλιον και εχει μεσα σχεδον ολους τους εναλλακτικους.η διευθυνση
Ιδομενέως 29 κοντα σε μια πλατεια αν θυμαμαι καλα απεξω.

Κάνεις καταγγελία της σύμβασης σου.. θα τους πληρώνεις ένα χρόνο χωρίς να έχεις γραμμή καν ?

δεν θα πληρωσει τιποτα.δεν χρειαζεται καταγγελιες δεν θελει τιποτα.απλα εφοσον δεν γινετε να τον εξυπηρετησουν μονοι τους θα διακοψουν την συνδεση.

Οριστε, δεν ξερει ο φιλος εαν εχει ιδιοκτητο δικτυο η forthnet. Μπορω poulinos να υποθεσω οτι αυτη η παρανοηση του "ιδιοκτητου δικτυου των εναλλακτικων" ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ. Εαν ειχε ιδιοκτητο δικτυο δεν θα ειχε συνδεθει ο πελατης της forthnet; Η μηπως ειναι μπαχαλα ολοι και μετα απο τοσα χρονια απολυτης προστασιας και χαιδεματος απο την EETT δεν μπορουν να σταθουν στα ποδια τους. Ναι ξερω οτι φταει ο ΟΤΕ που ζηταει χρηματα για συντηρηση του δικτυου, ειναι τοσα πολλα τα κερδη απο αυτην την δραστηριοτητα (η οποια ειναι κοστοστρεφης αλλα αυο ειναι λεπτομερια) που ολοι οι εναλλακτικοι σκιζονται για το ποιος θα φτιαξει ακραιο δικτυο. Δηλαδη κανεις δεν θελει να ασχοληθει με την λατζα, το δικτυο.Οτι λεμε θελουμε poulinos μου φαινεται....
Φιλε Didakos κανενας παροχος δεν εχει ακραιο δικτυο, αυτο που εχεις ακουσει για ιδιοκτητο δικτυο ειναι διαφημιστικο τρυκ, αφορα το δικτυο οπτικων ινων που συνδεει τα κεντρα μεταξυ τους, και επειδη μονο οι εναλλακτικοι ειναι τοσο μπροστα ο ΟΤΕ εχει για αυτην την δουλεια περιστερια και σε μερικες περιπτωσεις σηματα καπνου.
Ξαναλεω οτι πραγματικα δεν ξερουμε καν εαν υπαρχει δικτυο η οχι αλλα τα συμπερασματα εχουν ηδη βγει. Και αυτο αφορα το κορυφαιο φορουμ τεχνολογιας και οχι το καφενειο με τους γερους.

η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο και για να του κανουν αιτηση φορητοτητας και στην forthnet Ηξεραν οτι υπαρχει ιδιοκτητο.
οσο για το τι σημαινει ιδιοκτητο δικτυο αυτο εχει εξηγηθει κατα καιρους και ολοι ξερουν οτι οταν λεμε ιδιοκτητο δικτυο εννοουμε να πεφτεις σε dslam του παροχου και τιποτε αλλο.αλλωστε ολα ειναι γραμμενα στο Link
στην υπογραφη μου.
οποτε ναι ιδιοκτητο σημαινεικαλωδιο οτε οπως ειναι γνωστο απο την αρχη στο 90% των ανθρωπων.τωρα αν και ξεφευγουμε απο το θεμα εν τουτοις λογικο ειναι ο καθε παροχος να μην παταει καλα στα ποδια του για τους δυο απλους λογους.
α.πληρωνει τα απειρα στον οτε απο τα racks μεσα στην αιθουσα παροχων που το καθε rack αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στα 7000 ευρω το μηνα μεχρι τις απειρες βλαβες και τα συνδυαστικα .οποτε ο οτε βγαζει λεφτα.δευτερον τοσα χρονια ο οτε εδινε χρονοχρεωση σε ολα ειτε ιντερνετ με dial up ειτε δεν ξερω τι.τοσα χρονια ολοι πληρωναν παγια και λογαριασμους 100 ευρω το λιγοτερο.
ο οτε εβγαζε τα απειρα λεφτα χωρις να πεσουν ποτε λεφτα στοδικτυο.οπως βλεπουμε τα μισα καφαο ειναι διαλυμενα και επισης απειρα σιδερενια boxakia ακομα εν ετος 2012 οποτε και επαυξησεις που δεν γινονται και βλεπουμε αρκετα φερεσυχνα.εκει πηγα τα δις και τρις τοσα χρονια που σκαγαμε.για να πηγαινουν σε τρια χρονια.η αν θες να δεις που πανε ακομα
και τωρα τα λεφτα πηγαινε στο διοικητικο μεγαρο του οτε μπες απο τη νπισω πλευρα και στα 100 μετρα δεξια θα δεις ενα υποστεγο με καμια 20 αρια αμαξια πολυτελειας με leasing.ολοι διευθυντες εκειμεσα.το απειρο διοικητικο προσωπικο.
ακραιο δικτυο με χαλκο δεν εχει νοημα εκτος αν καποιος το κανει οπως θελει να το κανει ο οτε με το vdsl.δηλαδη new cabins και να υπαρχει απλα απερχομενο και οχι κεντρικο καλωδιο.αλλα και παλι μονο ο οτε εχει δικαιωμα να το κανει αυτο.
ολα υπερ του οτε.που οποιος το κανει αυτο εχει κερδισει και την μαχη.

Έχει τελικά, το έψαξα με τον αριθμό ενός σχολείου στο Ίλιον.
Μόνο και μόνο που έχει ο κάθε πάροχος dslams στα κέντρα και δε νοικιάζει του οτε θεωρείται ιδιόκτητο δίκτυο.

εχει κανονικα.ολες οι περιοχες καλυπτονται εκει.περιστεριο ηλιον,πετρουπολη κτλ

Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλά νομίζω ότι διαβάζεις μόνο αυτά που θέλεις για να βγάλεις πάλι τα συμπεράσματα που εσύ θέλεις..
Το παλικάρι έχει απευθυνθεί και στους 2 και τον έχουν κάνει μπαλάκι και οι 2 αυτό είναι το σωστό συμπέρασμα και δεν χρίζει καμιάς υποστήριξης σε κανέναν από τους 2 παρά μόνο στον Άνθρωπο που πληρώνει κάτι που δεν έχει, αγορασμένο από κάποιον που πάλι δεν έχει, και διαφημισμένο από κάποιον που πάλι δεν του ανήκει.. κλπ κλπ κλπ..
Μαζέψτε λοιπόν την ενέργεια σας η και τις γνώσεις σας η και τις γνωριμίες σας και δώστε μια λύση στον Άνθρωπο που πάντα θα γράφω με κεφάλαιο Α και αφήστε το ποιος έχει τι έχει και τι δεν έχει... Όπως επίσης και την ελαφριά κριτική του φόρουμ,το οποίο μπορεί να έχει ιδιοκτήτη αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι φορουμ είμαστε όλοι εμείς και έρχονται Άνθρωποι για να αποκτήσουν γνώση,και όχι επειδή την έχουν δεδηλωμένη.. Και αν δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η forthnet και η κάθε forthnet να αποδεσμεύσει τον Άνθρωπο και οχι να τον κοροϊδεύει για να εισπράττει μηνιάτικα τσάμπα..

η πιο αμεση λυση για να εχει υπηρεσια ειναι παει στον οτε και μετα αιτηση φορητοτητας στην forthnet

#27 DIDAKOS22

DIDAKOS22

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 μηνύματα

Δημοσίευση 31 August 2012 - 08:24 PM

Μετα απο τη βοηθεια σας αποφασισα να ενεργοποιησω γραμμη απο τον ΟΤΕ. Αφου λοιπον πηγα και ειπα οτι θελω να κανω ενεργοποιηση τηλεφωνικης γραμμης μου ειπε οτι για την ενεργοποιηση θα χρειαστω 35 € και οτι σε 2 ημερες θα ειναι ενεργοποιημενη. Καταλαβα ομως οτι θα πληρωσω ακριβα την μεταφορα σε αλλη εταιρεια. Μηπως ξερει κανεις ποσα χρηματα τελικα θα αναγκαστω να ξοδεψω για να ενεργοποιησω γραμμη isdn και μετα να την μεταφερω σε αλλη εταιρεια;

#28 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54057 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 01 September 2012 - 12:23 PM

μπορεις να ενεργοποιησεις και Pstn αλλα σου ειπα Isdn για την μια περιπτωση που πανε να σε ριξουν σε φερεσυχνο να το αποφυγεις.στο οτε θαπληρωσεις τα 35 ενεργοποιηση υποχρεωτικα και μετα κομματι του λογαριασμου.οταν διακοψεις πηγαινε και το Netmod Πισω με το καλο.εκτος αν θες ναπαρεις το ρισκο να ενεργοποιησεις σε pstn γραμμη οποτεθα σου βγει λιγο πιο φτηνα.τωρα να εισαι τοσο ατυχος να σε ριξουν σε φερεσυχνο το θεωρω λιγο δυσκολο.εκτος αν πεις στην forthnet να ξαναστειλουν την αιτηση και να δεις αν θα φας παλι ποδι η οχι μηπως και σοβαρευτει ο οτε.το να πας στον οτε και να κανεις φασαρια ειναι μια λυση οτι κοινως σε εσας υπαρχει ζευγαρι ενω για την forthnet δεν υπαρχει αλλα αν ο ο αλλος στον οτεειναι αστα να πανε μετα μπορει να σου πει α ουτε σε οτε υπαρχει και μετα αντε να βγαλεις ακρη.

#29 DIDAKOS22

DIDAKOS22

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 μηνύματα

Δημοσίευση 14 November 2012 - 04:28 PM

Καλησπερα φιλοι.
Περασε τοσος καιρος και τελικα λυση στο προβλημα μου δεν εχει δοθει.
Αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα ο ΟΤΕ στην πραγματικοτητα δεν εχει γραμμη να μου διαθεσει στην περιοχη μου. Οπως μου ειπαν τεχνικοι του ΟΤΕ, το δικτυο δεν εχει διαθεσιμες γραμμες οποτε δεν μπορει να με εξυπηρετησει παρολο που αυτη τη φορα πηγα σαν πελατης του ΟΤΕ. Επισης μου ειπαν το απιστευτο: οτι αν θελω να βαλω τηλεφωνο θα πρεπει ή να περιμενω να φυγει καποιος απο την περιοχη ή να περιμενω να γινουν εργασιες αναβαθμισης του δικτυου. Ναι, ειναι αληθεια. Ειμαστε στο 2012, μενω στην Αθηνα και δεν μπορω να εχω μια απλη τηλεφωνικη γραμμη. Τι μπορω να κανω περα απο το να περιμενω;( ηδη περιμενω 4 μηνες)
Ευχαριστω πολυ !

#30 MoviemakerGr

MoviemakerGr

    Senior Member

  • Members
  • 7048 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 14 November 2012 - 09:29 PM

Δεν θα στο πρότεινα αλλά δεν βλέπω και άλλη λύση.. Η Wind σου δίνει στικακι αν κάνεις αίτηση σε αυτή μέχρι να μπει η κανονική γραμμή.Δες κ αυτή την περίπτωση.