Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός


The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

pao.png

Στη προσπάθεια να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό στα οπαδικά θέματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Α.Ε.Κ και στο "καφενείο των φιλάθλων", αναγκαζόμαστε να τηρήσουμε μια πολύ πιο αυστηρή στάση.

 

Η συμμετοχή κάθε μέλους στα συγκεκριμένα topics συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

 

- Τα μέλη οφείλουν να τηρούν κόσμια συμπεριφορά και ιδίως να αποφεύγουν ύβρεις ή προσβλητικές εκφράσεις σε οποιαδήποτε μορφή.

 

- Αν τα μέλη αισθάνονται ότι προσβάλλονται ή θίγονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από δημοσιευμένα μηνύματα, οφείλουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας της Αναφοράς Προσβλητικού Μηνύματος (Report) και να αποφύγουν τη συμμετοχή στην όποια αντιπαράθεση.

 

- Σε κάθε περίπτωση αντιπαράθεσης εκτός ανεκτών ορίων, όπως αυτά κρίνονται από τους συντονιστές, θα επιβάλλεται χρονικός αποκλεισμός στη πρόσβαση του site για όλους τους εμπλεκομένους χωρίς να εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής ή υπαιτιότητας του κάθε μέλους. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς, ο αποκλεισμός ενδέχεται να είναι μόνιμος.

 

- Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού για συμμετοχή στα συγκεκριμένα θέματα ενώ υπάρχει χρονικός αποκλεισμός σε προηγούμενο λογαριασμό, συνεπάγει τον μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του μέλους.

 

- Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη οφείλουν να εκφράζουν τα σχόλιά τους για ενέργειες των συντονιστών στα συγκεκριμένα topics, αποκλειστικά και μόνο με αποστολή προσωπικού μηνύματος (pm) στον αρμόδιο moderator, στους super moderators ή στον administrator.

 

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνία με τη διαχειριστική ομάδα γίνεται και μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας που παρέχει το forum. Οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος σχολιασμός για ενέργειες των συντονιστών πρέπει να αποφεύγεται, τα δε σχετικά μηνύματα θα διαγράφονται άνευ ετέρου ενώ δεν αποκλείεται και η λήψη άλλων μέτρων διαχείρισης, κατά την κρίση των συντονιστών.

Προσθήκη:

 

Διαφωνίες σχετικά με το αν η τάδε μεταγραφή ήταν καλή, αν η απόφαση του προπονητή να κάνει εκείνο ή το άλλο, το κατά πόσο ένας παίκτης, μια σύνθεση ή ένα σύστημα ήταν καλό -γενικά όλα τα θέματα που δεν αφορούν ζητήματα διαιτησίας μπορούν να αναπτύσσονται στο thread της εκάστοτε ομάδας.

 

Ζητήματα που αφορούν την κρίση της διαιτησίας κτλ, αποκλειστικά και μόνο εδώ.

 

Προφανώς επιτρέπεται το linking σε post αυτού του thread από άλλες συζητήσεις για "σούμα" απόψεων, αλλά η διατύπωση πρέπει να γίνεται εδώ για (την κατά δύναμιν) τήρηση αντικειμενικών θέσεων. Οποιοδήποτε μήνυμα που αναφέρεται στη διαιτησία και δεν βρίσκεται σε αυτό το thread, θα διαγράφεται ανεξαρτήτως του αν αναλύονται και άλλα ζητήματα μέσα.

 

Παλιό θέμα: Παναθηναικός (2011-2012)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • MiDi_MiLiZ

    2161

  • DKNI

    1827

  • firewalker

    1268

  • 8elwADSL

    955

Aμα αρχισαν να του δινουν και live λογο (δε του φτανουν τα 3243645 sites) προκοψαμε. Οπλιζομαι με υπομονη για αυτα που θα ξεστομισει αυριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειπε οτι για ολα φταινε ο βγενοπουλος και ο πατερας.

Ξεχασε να αναφερει τον γιαννη.Επισης για τον μαρινακη κοτεψε να μιλησει.

Να χαρω εγω εναν αυτοαποκαλουμενο ΤΡΕΛΟ Παναθηναικο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι σε 1-2 χρόνια θα πάρω Ομπράντοβιτς τηλέφωνο και θα του πω: «Ελα πίσω». Πλέον έχουμε τον κορυφαίο Ελληνα τεχνικό, τον Αργύρη Πεδουλάκη. Θα έχουμε αρκετές επιτυχίες με αυτόν τον προπονητή. Τη συνταγή την έχουμε, καμία 20αρα εκ. ευρώ μας λείπουν».

 

 

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ :D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...