Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη προσπάθεια να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό στα οπαδικά θέματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Α.Ε.Κ και στο "καφενείο των φιλάθλων", αναγκαζόμαστε να τηρήσουμε μια πολύ πιο αυστηρή στάση.

 

Η συμμετοχή κάθε μέλους στα συγκεκριμένα topics συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

 

- Τα μέλη οφείλουν να τηρούν κόσμια συμπεριφορά και ιδίως να αποφεύγουν ύβρεις ή προσβλητικές εκφράσεις σε οποιαδήποτε μορφή.

 

- Αν τα μέλη αισθάνονται ότι προσβάλλονται ή θίγονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από δημοσιευμένα μηνύματα, οφείλουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας της Αναφοράς Προσβλητικού Μηνύματος (Report) και να αποφύγουν τη συμμετοχή στην όποια αντιπαράθεση.

 

- Σε κάθε περίπτωση αντιπαράθεσης εκτός ανεκτών ορίων, όπως αυτά κρίνονται από τους συντονιστές, θα επιβάλλεται χρονικός αποκλεισμός στη πρόσβαση του site για όλους τους εμπλεκομένους χωρίς να εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής ή υπαιτιότητας του κάθε μέλους. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς, ο αποκλεισμός ενδέχεται να είναι μόνιμος.

 

- Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού για συμμετοχή στα συγκεκριμένα θέματα ενώ υπάρχει χρονικός αποκλεισμός σε προηγούμενο λογαριασμό, συνεπάγει τον μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του μέλους.

 

- Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη οφείλουν να εκφράζουν τα σχόλιά τους για ενέργειες των συντονιστών στα συγκεκριμένα topics, αποκλειστικά και μόνο με αποστολή προσωπικού μηνύματος (pm) στον αρμόδιο moderator, στους super moderators ή στον administrator.

 

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνία με τη διαχειριστική ομάδα γίνεται και μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας που παρέχει το forum. Οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος σχολιασμός για ενέργειες των συντονιστών πρέπει να αποφεύγεται, τα δε σχετικά μηνύματα θα διαγράφονται άνευ ετέρου ενώ δεν αποκλείεται και η λήψη άλλων μέτρων διαχείρισης, κατά την κρίση των συντονιστών.

 

Προσθήκη:

 

Διαφωνίες σχετικά με το αν η τάδε μεταγραφή ήταν καλή, αν η απόφαση του προπονητή να κάνει εκείνο ή το άλλο, το κατά πόσο ένας παίκτης, μια σύνθεση ή ένα σύστημα ήταν καλό -γενικά όλα τα θέματα που δεν αφορούν ζητήματα διαιτησίας μπορούν να αναπτύσσονται στο thread της εκάστοτε ομάδας.

 

Ζητήματα που αφορούν την κρίση της διαιτησίας κτλ, αποκλειστικά και μόνο εδώ.

 

Προφανώς επιτρέπεται το linking σε post αυτού του thread από άλλες συζητήσεις για "σούμα" απόψεων, αλλά η διατύπωση πρέπει να γίνεται εδώ για (την κατά δύναμιν) τήρηση αντικειμενικών θέσεων. Οποιοδήποτε μήνυμα που αναφέρεται στη διαιτησία και δεν βρίσκεται σε αυτό το thread, θα διαγράφεται ανεξαρτήτως του αν αναλύονται και άλλα ζητήματα μέσα.

 

Παλιό θέμα : Καφενείο των φιλάθλων (2011-2012)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.sport24.g...na.1922073.html

 

Δηλαδη στον ΠΑΟ, δεν επρεπε να υπαρχει διαθεσιμη φανελα απο το νουμερο 19 και κατω. Eνω ο κοουτς θα απαογορευοταν να φοραει σακακι και γραβατα καθως κι αυτα θα ειχαν αποσυρθει ως τιμη στον Μεγαλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απόδοση δικαιοσύνης για Καβάλα Ολυμπιακό και Ηρακλή... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

 

Α, ωραία. Τώρα τακτοποιήθηκαν όλα. Η ομάδα που έστησε τα παιχνίδια της ΑΕΛ (ανάμεσα σε άλλους) και την έριξε στη Β' Εθνική, θα παίζει τώρα μαζί της.

 

Ελπίζω να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ηρακλής δεν έφταιγε σε τίποτε.

Οι άλλοι δυο εφόσον οι υπαίτιοι παράγοντες ειναι στη φυλακή, δε καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να τιμωρουντε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιοι ειναι στη φυλακη?

 

Περα απο αυτο, ωραιο μου ακουγεται: Μαμαμε 4-5 ομαδες με μια παραγκα, βαζουμε φυλακη 1-2 αποδιοπομπαιους τραγους (τους οποιους απελευθερωνουμε οσονουπω) και τελος της ιστοριας εκει, καθαρσις. Ετσι οι μεν ομαδες συνεχιζουν να παλευουν σε Β, Γ, Δ εθνικες για τη σωτηρια τους απο τα σπασμενα της παραγκας, ενω οι δε συνεχιζουν να απολαμβανουν τα Τσου Λου, την Σουπερλιγκα και φυσικα τα οικονομικα ωφελη. Μια χαρα λογικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να γελάσω εδώ ή να κλάψω; «Νομιμότητα» βαφτίζουν την πολιτική εξυπηρέτηση! Μόλις άλλαξε ο Μανωλιός (φύγανε οι κακοί, Γερουλάνοι και Μπιτσαξήδες, ήρθαν οι προηγούμενοι καλοί, Ιωαννίδηδες και σία), ξαναφορέθηκαν τα ρούχα αλλιώς! Αδίκως, δηλαδή, είχε διαλυθεί από ΠΑΕ -λόγω Μπέου και παρένθετων προσώπων στη μετοχική σύνθεση- ο Ολυμπιακός Βόλου; Αδίκως είχε διαλυθεί από ΠΑΕ -λόγω Ψωμιάδη και παρένθετων προσώπων στη μετοχική σύνθεση- η Καβάλα; Οχι βέβαια

Τον Ηρακλή η ίδια η ΕΠΟ δεν τον υποβίβασε μία και δύο και τρεις κατηγορίες; Ο Πιλάβιος δεν «αποστόμωνε» τη Βουλή όταν του ζητούσαν τον λόγο για τη μη χορήγηση άδειας στον «γηραιό» κραδαίνοντας την πλαστογραφία των τότε διοικητικών του; Τι διάολε, νομίζουν ότι όλοι σ' αυτήν τη χώρα διαθέτουμε μνήμη χρυσόψαρου;

Με όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους «μαύρους» 18 μήνες στην ΕΠΟ και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με αδειοδοτήσεις, «στημένα», αναδιαρθρώσεις και πλήρη διαστρέβλωση κανονισμών (δεν πιάνω διαιτησία και αθλητική Δικαιοσύνη, αυτά είναι πταίσματα μπροστά στα κακουργήματα), μπορεί οποιοσδήποτε εκεί να τολμάει να χρησιμοποιεί τη λέξη «νομιμότητα»; Τόσο θράσος απύθμενο πια;

Ξύνουν τον πάτο της ξεφτίλας αλλάζοντας μεσούσης της περιόδου κατά το δοκούν τους κανονισμούς δύο συνεχόμενες σεζόν οχυρωμένοι πίσω από το «αυτοδιοίκητο» που το έχουν μετατρέψει σε «ασύδοτα αυθαίρετο» και προσπαθούν να παραστήσουν κι από πάνω τους «ηθικούς»;

Με τον Αυλωνίτη να φωνάζει «πνεύμα και ηθική» στην ελληνική ταινία γελάμε. Με τούτους εδώ και το χάλι (μας) δεν έχω κουράγιο ούτε για μειδίαμα. Κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπως γουστάρουν, όποτε το γουστάρουν. Σταγονίδια άλλης εποχής που έφεραν (σ' όλα τα κοινωνικοοικονομικά πεδία) τη χώρα στο σημερινό χάλι. Και επαίρονται κιόλας! Και κανένας «πελάτης» δεν τους φτύνει - κι όχι προφανώς για να μην τους ματιάσει! Ε, κι αφού οι «πελάτες» χειροκροτούν, τόσο αποθρασύνονται οι ταγοί

 

http://www.sentragoa...pubid=129149384

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα μείνει στη φάση που ο Μπέος με τον Μάκαρο ηταν φυλακη.

Βγήκαν? Δεν έχω ενημερωθει.

 

Για τον Ηρακλή πάντως επιμένω οτι δεν εφταιγε σε κάτι. Τον θεωρω θυμα της ολης υποθεσης.

 

Πάντως γενικά.

Η παράγκα, οπως και αν υφίσταται, δεν αφορά μόνο τον οπαδό του Ολυμπιακού οπως κακως αφηνουν διάφοροι να αιωρείτε αλλά και τον ΠΑΟ και φυσικά αρκετούς άλλους.

 

Αν υπάρχει κάτι και επιτέλους αποδειχθει, με χαρά θα δεχτω η ομάδα μου να βρεθει στη Δ Εθνικη και να ειναι στη φυλακη οι υπευθηνοι.

Αυτο που δε ξέρω ειναι το πόσο μεγάλη χαρά θα πάρουν άλλοι οπαδοι, όταν θα παίζει και η δικιά τους ομάδα εκεί.

Να μη ξεχνάμε οτι στις συνομιλίες, οπου οι περισσότεροι βασίζονται, υπάρχουν πάρα πολλοι πρωταγωνιστές...

Επεξ/σία από Cossutius.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...