Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Windows 7 προβλημα στα παιχνιδια!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 D1gr

D1gr

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 28 September 2012 - 03:28 PM

Γεια σας σε ολους. Εχω ενα προβλημα με τα windows 7 τωρα τελευταια και δεν μπορω να τρεξω κανενα παιχνιδι μετα απο το install! Ουτε καποιο μηνυμα βγαζει η καποιο λαθος . Εκτος απο καποια dll που ενδεχομενως να λυπουν. Ενταξει αυτα τα κατεβαζω και τα περναω στον φακελο του παιχνιδιου. Αλλα και παλι δεν βλεπω φως. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Το pc μου εχει : i7 cpu 950 3.07ghz
ram 6 gb
nvidia 480 gtx
mobo gigabyte x58
osz ssd 120gb

#2 SharkGamer007

SharkGamer007

    Senior Member

  • Members
  • 321 μηνύματα

Δημοσίευση 28 September 2012 - 03:37 PM

Γεια σας σε ολους. Εχω ενα προβλημα με τα windows 7 τωρα τελευταια και δεν μπορω να τρεξω κανενα παιχνιδι μετα απο το install! Ουτε καποιο μηνυμα βγαζει η καποιο λαθος . Εκτος απο καποια dll που ενδεχομενως να λυπουν. Ενταξει αυτα τα κατεβαζω και τα περναω στον φακελο του παιχνιδιου. Αλλα και παλι δεν βλεπω φως. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Το pc μου εχει : i7 cpu 950 3.07ghz
ram 6 gb
nvidia 480 gtx
mobo gigabyte x58
osz ssd 120gb


Γίνε λίγο ποίο σαφής και πες μερικά παραδείγματα ...

Ad Bot

Ad Bot

#3 D1gr

D1gr

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 28 September 2012 - 03:46 PM

Κανω εγκατατασταση το παιχνιδι πχ το borderlands η το Max Payne 3 και αφου τελειωσει η εγκατατασταση και παω να τα τρεξω δεν ξεκινανε. Εγκαθιστω φυσικα και τα direct x του καθε παιχνιδιου.

Εχω εχω εγκατεστιμενο το FSX και το F1 2012. Mονο αυτα παιζουνε. Οτι αλλο εχω βαλει δεν παιζει με τιποτα.

#4 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10028 μηνύματα

Δημοσίευση 28 September 2012 - 03:47 PM

Για αρχή βάλε directx 9 june 2010 (http://www.microsoft...ls.aspx?id=8109). Το χρειάζονται πολλά παιχνίδια και δεν περιλαμβάνεται στα 7άρια.

Μετά, πες μας ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που έχεις πρόβλημα. Το nocd το περνάς; Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις προσωρινά το antivirus;

#5 D1gr

D1gr

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 28 September 2012 - 04:00 PM

To directx 9 που λες το περναω μεσα στο φακελο του παιχνιδιου η γενικα σε εναν φακελο των WIn?
To nocd το περναω. Απενεργοποιησα και το antivirius αλλα δεν...

#6 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10028 μηνύματα

Δημοσίευση 28 September 2012 - 04:17 PM

Το κάνεις απλά εγκατάσταση. Ότι χρειαστεί το κάνει μόνο του. Επίσης ίσως χρειαστείς vc++ redist και vb redist.
Δοκίμασες να τρέξεις το παιχνίδι με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής; Ποιο av έχεις;

#7 D1gr

D1gr

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 28 September 2012 - 04:55 PM

Το δοκιμασα και αυτο με δεξι κλικ αλλα και παλι τιποτα. Το avast εχω .
Εβαλα το prototype 2 και παιζει.
Αρα κατι θα παιζει με τα παιχνιδια μαλλον. Ή κατι δεν παει καλα με την εγκατασταση.

#8 vaggospat13

vaggospat13

    Senior Member

  • Members
  • 1012 μηνύματα

Δημοσίευση 28 September 2012 - 09:03 PM

εχεις ενημερωσει τως drivers της καρτας γραφικων;
αλλιως εχουν προβλημα απο κει που τα κατεβασες η δεν εχεις κανει σωστα "σπασιμο"