Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

οτε internet 2mbps


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Unforgiven21

Unforgiven21

    Senior Member

  • Members
  • 233 μηνύματα

Δημοσίευση 07 November 2012 - 07:49 PM

καλησπερα παιδες,, λοιπον επειδη σκεφτομαι να κανω μια συνδεση οτε στα 2 μβπς θελω να ρωτησω το ιντερνετ μπορει να τοποθετηθει οπου κ αν βρισκομαι...τι εννοω;επειδη μενω σε επαρχια και δεν εχει οπτικες ινες, μπορει να τοποθετηθει μεσω γραμμης τηλεφωνου;και επισης να ρωτησω 2 μβπς ειναι καλη σχετικα ταχυτητα....παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει....ρωταω εσας διοτι στο τηλ.κεντρο δν το σηκωνουνε εχουν απεργια...ευχαριστω και περιμενω μερικες απαντησεις,....

#2 xristoforos89

xristoforos89

    Senior Member

  • Members
  • 5852 μηνύματα
  • LocationΑθήνα

Δημοσίευση 07 November 2012 - 07:55 PM

2mbps;
Μπαα. Για τα σημερινα δεδομενα, πολυ μικρη!

Τσεκαρε και αλλες εταριες...wind, forthet κλπ κλπ

Ad Bot

Ad Bot

#3 Unforgiven21

Unforgiven21

    Senior Member

  • Members
  • 233 μηνύματα

Δημοσίευση 07 November 2012 - 08:01 PM

ναι ομως αυτα ειναι με οπτικες ινες....το οτε ειναι με γραμμη τηλεφωνου;;

#4 coolerman

coolerman

    Senior Member

  • Members
  • 3482 μηνύματα
  • Locationpatrai--japan-usa

Δημοσίευση 08 November 2012 - 06:53 PM

καλησπερα παιδες,, λοιπον επειδη σκεφτομαι να κανω μια συνδεση οτε στα 2 μβπς θελω να ρωτησω το ιντερνετ μπορει να τοποθετηθει οπου κ αν βρισκομαι...τι εννοω;επειδη μενω σε επαρχια και δεν εχει οπτικες ινες, μπορει να τοποθετηθει μεσω γραμμης τηλεφωνου;και επισης να ρωτησω 2 μβπς ειναι καλη σχετικα ταχυτητα....παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει....ρωταω εσας διοτι στο τηλ.κεντρο δν το σηκωνουνε εχουν απεργια...ευχαριστω και περιμενω μερικες απαντησεις,....


προσωπικα ειμαι απο επαρχια..δεν εχω κανενα παραπονο απο την συνδεση μου conn-x 2mbit..αναλογως τι θελεις να κανεις με το ιντερνετ..εγω κατεβαζω ταινιες αλλα "αργει" με μια 24αρα σαφως θα κατεβαζεις ποιο γρηγορα π.χ!
εμενα με βοηθησε ο πουλινος γιατι ειχα προβληματα με καλωδια και πριζες οτε και βελτιωθηκε δραματικα...πολλα παιζουν ρολο και τι θες να κανεις!φιλε :-)
αν το θες για σερφαρισμα και λιγο απ ολα ειναι μια χαρα!
Γνωμη μου παντα!

#5 Unforgiven21

Unforgiven21

    Senior Member

  • Members
  • 233 μηνύματα

Δημοσίευση 08 November 2012 - 07:54 PM

φιλε πηρα τηλεφωνο στον οτε και μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη η συνδεση στην περιοχη σου....γιατι;;;;κανονικα εχω γραμμη τηλεφωνου ομως...τι φταιει;;;

#6 disqualified

disqualified

    Senior Member

  • Members
  • 8461 μηνύματα

Δημοσίευση 08 November 2012 - 08:04 PM

Οπτικές ίνες οταν ακους είναι για τη διασύνδεση των αστικών κέντρων μεταξυ τους. Δεν έχουν δηλαδή οι άλλοι κάτι που δεν έχει ο ΟΤΕ. Όλες οι συνδεσεις είναι μέσω τις γραμμής του τηλεφώνου σου. Για να σου πει έτσι ο ΟΤΕ μένεις κάπου απομακρυσμένα και αν δεν μπορεί να σου δώσει ο ΟΤΕ DSL κανείς δε μπορεί λογικά εκεί που βρισκεσαι

#7 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53080 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 10 November 2012 - 08:05 AM

αν δεν μπορει ο οτε να σου δωσει τοτε εισαι 5-6 χιλιομετρα μακρια απο το dslam οποτε και δεν μπορει να μπει.η μονη λυση εκει ειναι η 3g δικτυο αμα εχεις η πας σε δορυφορικο.Hellas sat που ειναι ακριβη η πας σε tooway της forthnet.

#8 Unforgiven21

Unforgiven21

    Senior Member

  • Members
  • 233 μηνύματα

Δημοσίευση 11 November 2012 - 04:55 PM

λοιπον φιλε με το 3G ποθ λες της forthnet ποια ειναι η τιμη της;;;

#9 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53080 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 11 November 2012 - 08:25 PM

της forthnet δεν ειναι 3g.ειναιδορυφορικο.tooway λεγεται.
http://www.tooway.gr...ion-Triple-Play
http://www.tooway.gr/Giathi-Tooway