(Τoshiba με επεξεργαστη: AMD athlon II Dual-core M300 2.00 GHz
εγκατεστημενη μνημη: 4,00 GB 64bit windows 7 ).Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου.
Τι μου προτεινετε,γιατι εχω το cyberlink power director 10 αλλα μου κολαει πολες φορες!!
Δημοσίευση 24 November 2012 - 08:49 PM
Δημοσίευση 24 November 2012 - 09:54 PM
Δημοσίευση 24 November 2012 - 11:03 PM
Δημοσίευση 24 November 2012 - 11:26 PM
Δημοσίευση 25 November 2012 - 12:30 AM
Στενοχωρηθηκα βρε παιδια με αυτα που μου λετε,αλλα εσεις ξερετε!Κανω ληψεις με την βιντεοκαμερα μου κ μετα τις φτιαχνω ταινεια με εισαγωγη(μενου) κ τελος,με μεταβασεις σε καθε κομματι.αναλογως και το τι ακριβως θες να κανεις...δοκιμασε το avidemux και το virtualdub
Δημοσίευση 25 November 2012 - 01:25 AM
Στενοχωρηθηκα βρε παιδια με αυτα που μου λετε,αλλα εσεις ξερετε!Κανω ληψεις με την βιντεοκαμερα μου κ μετα τις φτιαχνω ταινεια με εισαγωγη(μενου) κ τελος,με μεταβασεις σε καθε κομματι.
Δημοσίευση 25 November 2012 - 11:19 AM
Καλημερα.Φιλε πως θα το δεις το βιντεο στην εγγενη του μορφη(τι σημαινει);Πες μου πως γινετε διοτι ειμαι κ ασχετος!Ευχαριστω.Kαι ομως ετσι ειναι τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο εχουν απαιτησεις,η καμερα που εχεις αν εχει δυνατοτητα hd,hd ready δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα σιγουρα με τον επεξεργαστη που εχεις,δουλευω με επεξεργαστη i7 και παλι εχω προβληματα- κολληματα με το pr cs6.
αυτα τα προγραμματα εκτος ολων αυτων των απαιτησεων θελουν και δισκους μηχανικους 7200 στροφων εκτος και πας σε ssd ακομα καλυτερα-αλλα και εκει δεν θα εχεις καλυψη απο θεμα επεξεργαστη
κατεβασε το mediainfo (δωρεαν)να δω το πηγαιο βιντεο (στην εγγενη μορφη του)να σου πω τι αλλο μπορει να γινει και να σου προτεινω καποιο προγραμμα ελαχιστων απαιτησεων αλλα χωρις πολλα πολλα απλα να κανεις συρραφη και εξαγωγη
Δημοσίευση 25 November 2012 - 12:53 PM
Δημοσίευση 25 November 2012 - 01:10 PM
Κατέβασε το mediainfo και κάντο εγκατάσταση, είναι δωρεάν.
Πήγαινε σε ένα βίντεο και κάνε δεξί κλικ->media info.
Θα σου εμφανιστεί παράθυρο με πληροφορίες. Πήγαινε Προβολή (View) και άλλαξε το σε Κείμενο (Text).Θα σου αλλάξει σε απλή προβολή.
Επέλεξε όλες τις πληροφορίες με το ποντίκι και κάνε πάνω στο επιλεγμένο κείμενο δεξί κλικ->Αντιγραφή.
Σε επόμενο μήνυμα κάνε επικόλληση τις πληροφορίες, καλύτερα να το κάνεις μέσα σε spoiler για να μην γίνει τεράστιο το μήνυμα. Για να το κάνεις, πάτα κάτω από το παράθυρο του μηνύματος εκεί που λέει Περισσότερες επιλογές απάντησης και πάτα στο κουμπάκι SPOILER. Πήγαινε το κέρσορα ανάμεσα στο [s poiler] και στο [/s poiler] και κάνε επικόλληση το κείμενο εκεί.
Δημοσίευση 25 November 2012 - 03:02 PM
Δημοσίευση 25 November 2012 - 03:14 PM
Ειχα το power director 10.To εβγαλα κ εβαλα το 8!Καπου διαβασα οτι δουλευει ποιο στρωτα.Με τα αρχεια AVC 1080p που λες φιλε, γινετε τιποτα αλλο να κανω εγραφη απο την καμερα με αλλο τυπο;Για να ειναι ευκολοτερα;Αλλα οι περισοτερες βιντεοκαμερες HD τετοια αρχεια δεν γραφουν;Α, καλά! AVC 1080p.
Δύσκολα αρχεία για επεξεργασία, όποιο πρόγραμμα και να βάλεις θα σε ζορίσει και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλαιότερες εκδόσεις γιατί δεν θα υποστηρίζουν mts αρχεία.
Κάνε ότι μπορείς με το cyberlink ή δοκίμασε με το Corel Video Studio
Δημοσίευση 25 November 2012 - 03:44 PM
Δημοσίευση 25 November 2012 - 04:10 PM
Πρέπει να ψάξεις στις ρυθμίσεις τις κάμερας τι μορφές υποστηρίζει. Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιλογή για 720p
Δημοσίευση 25 November 2012 - 04:25 PM
Δημοσίευση 25 November 2012 - 04:41 PM
Ναι στον ηχο μπορω να το αλλαξω.Για την επιλογη DV-AVI PAL ενοεις στο προγραμμα της cyberlink;Αυτο δεν το καταλαβα!Αυτή είναι η κλασσική ποιότητα DVD. Είναι MPEG2 720x576 στα 25fps.
Αν έχεις σκοπό να εξάγεις σε dvd αυτή ίσως είναι η καλύτερη επιλογή και είναι τα αρχεία με τις λιγότερες απαιτήσεις.
Δεν ξέρω όμως για τον ήχο. Ο 6-κάναλος ήχος νομίζω ότι δεν αποσκοπεί σε κάτι, καλύτερα mp3 ή aac σε stereo πιστεύω.
Αν έχει πάντως επιλογή για DV-AVI PAL, αυτή θα ήταν η βέλτιστη επιλογή.
|
Community Forum Software by IP.Board 3.4.4 |
||
|
|||