Εδώ έχεις ένα δίκιο, τι φταις εσύ που το ίδρυμα σου μοιράζει πτυχία σαν να ναι φέιγ βολάν; (και δεν είναι το μόνο) Εγω δεν λέω ότι είσαι ντροπή για τον κλάδο, αλλά σίγουρα δεν έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο και θα το βρεις μπροστά σου, μην περιμένεις να βρεις δουλειά της προκοπής χωρίς μεγάλο μέσο, γιατί δεν αποτελείς ανταγωνισμό στην αγορά. Αλλά βέβαια αντί να κάτσεις να μάθεις 2-3 πράγματα όσο είσαι άνεργος προτιμάς το φέισμπουκ και τις μπαρότσαρκες, δικαίωμά σου. Ιδρώτα δεν έχυσες φίλε μη γελιόμαστε, όσο για την μάνα σου έκανε όντως πολλές θυσίες όπως όλοι οι γονείς άλλωστε, απλά ίσως να παρασύρθηκε απ την μόδα που προστάζει όλοι οι νέοι να έχουν πτυχίο και ας είναι και τει χαλ. Τελικώς τον στόχο σου να πάρεις ένα χαρτί τον πέτυχες, δεν πέτυχες όμως να μάθεις σχεδόν τίποτα μέσα από την ακαδημαϊκή σου πορεία αυτά τα 6+ χρόνια που καθόσουνα εκεί.
Άμα δεν έχεις δει 325V, τον παλμογράφο που τον έβαλες; Δεν πέρασες ισχύος, σε περάσανε!(αφού ούτε έχεις ακούσει για το Vpeak της τάσης του δικτύου) Το ίδιο και κίνηση... και καμία 15αριά μαθήματα ακόμα που ασχολούνται με AC. Μπορείς να καταλάβεις τι είναι το RMS (μέση τετραγωνική τιμή); Μη μαθαίνεις παπαγαλία ότι σου λέει ο καθένας. Σκέψου λίγο γιατί να λένε για τα ίδια θερμικά αποτελέσματα; Σου απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα ότι δεν μπορείς να περιγράψεις την ισχύ με το μοντέλο των μέσων τετραγωνικών τιμών γιατί αν τα u(t),i(t) είναι συμφασικά όλη η καμπύλη της p(t) είναι σε κάθε σημείο >=0 οπότε παίρνεις την μέση τιμή γτ η rms δεν έχει νόημα αφού θα βγάλει το ίδιο. Αν έχεις κάποια διαφορά φάσης και βγάλεις την rms τιμή της p(t) θα είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που θα έβγαζες χωρίς να έχει Δφ!!! Αλλά άμα ξες, όταν έχεις Δφ σημαίνει ότι ένα κομμάτι της p(t) είναι αρνητικό, έχεις δλδ επιστροφή ισχύος στην πηγή την λεγόμενη άεργο ισχύ. Και να στο δώσω ακόμα πιο λιανά, έστω 2 σήματα u(t),i(t) με Δφ = π/2 σύμφωνα με τις μαλ*κίες που λές, άμα εφαρμόσεις το μοντέλο των μέσων τετραγωνικών τιμών (rms) θα έχεις P>0 που για κανένα πο*στη λόγο δεν ισχύει!!! Ε άμα δεν το κατάλαβες και τώρα είσαι υποψήφιος για νόμπελ με την breakthrough ισχύ PREDODIN = P/sqrt(2).
Φιλε μου μπορει να κανω λαθος αν και νομιζω πως δεν κανω γιατι εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω με αυτα, οσο αφορα το πτυχιο να εισαι συγουρος οτι δεν το πηρα τιμης ενεκεν αλλα κουραστικα πολυ για αυτο.
Παλμογραφο και φυσικα εχω δει και φυσικα εχω κανει εφαρμογες πανω σε αυτον οπως στα ισχυος που περασα μονο μου, καποιες απο της eφαρμογες που εκανα ηταν να βρω τις Rdc K Rac , το κερδος G, λειτουργιες πανω σε θυριστορ,διοδους ζενερ, τρανζιστορ, ψαλιδισμους κλπ.
Το ιδιο ισχυει και για την κινηση εχω κανει κινητηρες συνεχους ρευματος, universal, δακτιλιοφορους με αντιστασης ολισθησης κλπ.
To χρονο μου δεν το χανω τσαμπα μπορει αυτο να πιστευεις και δικαιομα σου αλλα στελνω διαρκος βιογραφικα μεσω διαφορων sites, εχω δωσει σε γνωστους ακομα και στο εξωτερικο και συγκεκριμενα Αγγλια και Γερμανια.
Περα απο αυτο ασχολουμαι με το προσωπικο μου μπλογκ technewz.gr που παει αρκετα καλα και ηδη εχω προτασεις για συνεργασια απο το νεο χρονο και ετοιμαζω και νεο μπλογκ οποτε μονο χαμενος δεν παει ο χρονος μου

.
Κάνεις λάθος.
ισος παρολα αυτα ασχετα με την διαφωνια μας σου αναγνωριζω οτι εισαι πολυ σωστος συνομηλητης και δεν αρχιζεις τους χαρακτιρισμους οπως καπιοι αλλοι.
Επεξεργασία από REDODIN7, 15 December 2012 - 03:46 AM.