Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε τρία κορυφαία τροφοδοτικά της

Φωτογραφία

Router ZTE ZXHN H108NS από ΟΤΕ


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
33 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 toni50

toni50

    Senior Member

  • Members
  • 318 μηνύματα

Δημοσίευση 11 Δεκέμβριος 2012 - 09:46 μμ

Καλησπέρα παιδιά.

Μεταφέρομαι στον ΟΤΕ και σήμερα μου δώσανε το ρουτεράκι που έβαλα στον τίτλο,έχω 2 ακόμη από την συγκεκριμένη εταιρία (πιο παλιά μοντέλα φυσικά) και η εμπειρία μου μαζί τους είναι αρκετά κακή.Ήλπιζα ότι θα δίνανε κάτι καλύτερο αλλά δυστυχώς λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο! χαχα

Θα ήθελα να μου πούνε όσοι το έχουν την εμπειρία τους μαζί τους και γενικές εντυπώσεις και εάν παίζει το σενάριο να δώσουν τίποτα καλύτερο εάν το πάω πίσω (που δεν νομίζω).Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει θύρα usb από πίσω.

Εάν είναι πράγματι ότι να ναι θα άξιζε να πάω στην αγορά ενός καινούργιου σε σχετικά χαμηλό κόστος που να είναι αξιόλογο φυσικά με κόστος 50 ευρώ ας πούμε.

Ευχαριστώ :cool:

Ad Bot

Ad Bot

#2 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2012 - 08:20 μμ

α. το να σου πει καποιος την γνωμη του ειναι παντα σχετικο για τους παρακατω λογους.εσυ μπορει να θες καλο wireless και να μην τα παει καλα σε αυτο το κομματι ενω καποιος αλλος να μην θελει το wireless πχ .καποιος μπορει να εχει χαλια γραμμη και να κανει αποσυνδεσεις το συγκεκριμενο και εσυ να εχεις καλη γραμμη και να μην εχεις δει ποτε αυτο το θεμα.οποτε δοκιμασε το εσυ να δεις αν σε καλυπτει.και ναι με 50 ευρω βρισκεις καλυτερα.πχ vigor 2700,netgear dgn1000,netgeard dng2200(βγαινει λιγο πιο ακριβο).γενικα zte ειναι δωρεαν ειναι μην περιμενεις πολλα.καλα οτι εχει usb θυρα δεν λεεικαι πολλα.να το πας πισω και να στο αλλαξουν χλωμο γιατι δεν ξερω αν θα το δεχτουν β.δεν ξερω αν εχουν κατι αλλο καλυτερο να σου δωσουν και γ.δεν ξερω αν στο χαριζουν η ειναι με χρησηδανειο.

#3 FarCry

FarCry

    Senior Member

  • Members
  • 7.057 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2012 - 09:38 μμ

wireless εχει καλο γιατι υποστηριζει το N προτυπο και βγαζει δυνατο σημα. τωρα για τα αλλα θα σου πω απο διαφορα τεστς κλειδωνα κατατι χαμηλοτερα απο αλλα routers (linksys, ενα gigabyte με broadcom chip που εχω και απο το vdsl2 router του οτε)

#4 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2012 - 09:40 μμ

μπορεις μετα αμα εχει καΛο wifi να κανεις το εξης.βαζεις πχ το linksys η το gigabyte για adsl router και το zte σαν access point.

#5 FarCry

FarCry

    Senior Member

  • Members
  • 7.057 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2012 - 09:47 μμ

Καλησπέρα παιδιά.

Μεταφέρομαι στον ΟΤΕ και σήμερα μου δώσανε το ρουτεράκι που έβαλα στον τίτλο,έχω 2 ακόμη από την συγκεκριμένη εταιρία (πιο παλιά μοντέλα φυσικά) και η εμπειρία μου μαζί τους είναι αρκετά κακή.Ήλπιζα ότι θα δίνανε κάτι καλύτερο αλλά δυστυχώς λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο! χαχα



λογικα τα παλιοτερα routers που εχεις θα κλειδωνουν καλυτερα απο το zte το συγκεκριμενο. οποτε μπορεις να κανεις αυτο που λεει ο πουλινος. να το κανεις bridge και να εχεις το wifi απο το ZTE και το νετ απο τα παλια σου. κανε ενα τεστ στο ποσο κλειδωνεις με το καθενα, μετα κοιτα και τις μπαρες του σηματος και διαλεξε το καταλληλο configuration

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2012 - 10:05 μμ

απλα κατι που ξεχασα να πω.δεν μας νοιαζει μονο το ποσο συγχρονιζει αλλα να ειναι και σταθερο.τι να το κανεις πχ να συγχρονιζει ενα mbit παραπανω αν ειναι να κανεις αποσυνδεσεις.

#7 melodystyle2003

melodystyle2003

    Junior Member

  • Members
  • 123 μηνύματα

Δημοσίευση 31 Δεκέμβριος 2012 - 02:53 μμ

Port forwarding υποστηρίζει και αν ναι πως γίνεται; Δεν έχω καταφέρει επιτυχώς να ανοίξω κάποια πόρτα του..



#8 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 31 Δεκέμβριος 2012 - 08:15 μμ

ολα τα ρουτερ εχουν Port forward .οποτε θα πρεπει να δεις κατι σε στυλ Port forward στο ρουτερ σου μεσα η virtual server



#9 melodystyle2003

melodystyle2003

    Junior Member

  • Members
  • 123 μηνύματα

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 06:25 μμ

Απλά να ενημερώσω πως πέρασα το τελευταίο fw και παίζει κανονικά το port fwding.



#10 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 06:31 μμ

Απλά να ενημερώσω πως πέρασα το τελευταίο fw και παίζει κανονικά το port fwding.

generic firmware ή custom του οτε?



#11 melodystyle2003

melodystyle2003

    Junior Member

  • Members
  • 123 μηνύματα

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 06:44 μμ

Από το site του ΟΤΕ.



#12 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 06:49 μμ

οκ δεν ξερω αν υπαρχει και generic εκτος αν αυτο του οτε ειναι generic.συνηθως τα custom του γραφουν και οτε μεσα στο μενου



#13 melodystyle2003

melodystyle2003

    Junior Member

  • Members
  • 123 μηνύματα

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 06:57 μμ

Πάντως είναι καλό router από άποψη σταθερότητας συγχρονισμού.

Μια φορά έχει κολλήσει μέσα στις 30 ημέρες που το χρησιμοποιώ 24/7, όπου χρειάστηκε να το κλείσω για 30' και επανήλθε (δεν μπορούσε να πάρει IP, κόκκινο led).



#14 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.113 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 29 Ιανουάριος 2013 - 08:04 μμ

ενταξει ενα Reboot στις 30 μερες δεν ειναι θεμα.μια χαρα.



#15 strack147

strack147

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 μηνύματα

Δημοσίευση 07 Ιανουάριος 2014 - 11:42 μμ

Καλησπέρα ,

έχω και εγώ το ίδιο ρουτερ και θα ήθελα να ρωτήσω αν μέσο της θύρας usb που έχει θα μπορούσα να κάνω το usb κάτι σαν file server !