Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρούς ανοίγαν διάφορα τόπικ του στυλ ''Τι θα κάνατε την τελευταία μέρα της καταστροφής του κόσμου'' κ.λ.π, ποιος το περίμενε όμως ότι θα ερχόταν μια μέρα που το ερώτημα δεν θα ήταν και τόσο υποθετικό... Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή ε; Άνοιξα λοιπόν αυτό το θέμα για χαλαρή κουβεντούλα πάνω στον επερχόμενο αφανισμό μας.

Τι σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω ΓΕΝΕΘΛΙΑ 21 δεκεμβριου!

τυχαιο??

επειδη δεν ξερω ακομα που θα ειμαι εκεινη την ωρα υποθετω οτι απλα θα βγω εξω και θα κοιταω τον ουρανο

Δημοσ.

Κι εγώ γενέθλια έχω, θα δουλεύω το πρωί και το βράδυ θα γιορτάσω τον ψόφο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνω ό,τι θα έκανα έτσι και αλλιώς.

Τώρα αν η ερώτηση αφορά το τι θα έκανα αν πίστευα όντως την συντέλεια, εξαρτάται.

Αν μούχε απομείνει μόνο μια μέρα ας πούμε, μάλλον θα σκότωνα κόσμο, θα βίαζα κόσμο, θα εκδικούσα κόσμο. Και γενικά είμαι κοινωνικός τύπος.

Θα έκανα μερικές ερωτικές εξομογήσεις, και θα ανέκρινα κάποιους που τους "χρωστάω" πράγματα. Οι δεύτεροι θα πέθαιναν γρήγορα χωρίς πολύ αίμα. Οι πρώτες σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα σφάζονταν τελετουργικά μέχρι να το μετανοιώσω επειδή δεν άξιζε να χαραμίσω τον χρόνο μου σε αυτές. Σε καναδυό πιο σημαντικές θα τις άφηνα λίγο πιο ζωντανές να κλαίνε.

Θα μπορούσα βέβαια την μέρα να την περάσω αγκαλιά με την αγαπημένη μπροστά από ένα τζάκι, αλλά αυτό προυποθέτει το προηγούμενο βήμα :X

Δημοσ.

Θα μπορούσα βέβαια την μέρα να την περάσω αγκαλιά με την αγαπημένη μπροστά από ένα τζάκι, αλλά αυτό προυποθέτει το προηγούμενο βήμα :X

Δεν έχεις τζάκι, ε;

• Like 10
Δημοσ.

Θα κάνω ό,τι θα έκανα έτσι και αλλιώς.

Τώρα αν η ερώτηση αφορά το τι θα έκανα αν πίστευα όντως την συντέλεια, εξαρτάται.

Αν μούχε απομείνει μόνο μια μέρα ας πούμε, μάλλον θα σκότωνα κόσμο, θα βίαζα κόσμο, θα εκδικούσα κόσμο. Και γενικά είμαι κοινωνικός τύπος.

Θα έκανα μερικές ερωτικές εξομογήσεις, και θα ανέκρινα κάποιους που τους "χρωστάω" πράγματα. Οι δεύτεροι θα πέθαιναν γρήγορα χωρίς πολύ αίμα. Οι πρώτες σε περίπτωση αρνητικής απάντησης θα σφάζονταν τελετουργικά μέχρι να το μετανοιώσω επειδή δεν άξιζε να χαραμίσω τον χρόνο μου σε αυτές. Σε καναδυό πιο σημαντικές θα τις άφηνα λίγο πιο ζωντανές να κλαίνε.

Με λίγα λόγια κι εσύ θα κλαις που ήρθε το τέλος και δε γάμησες.

• Like 2
Δημοσ.

Σκηνικό που έχω φανταστεί για το τέλος του κόσμου και το δικό μου..

Ανεβασμένος στα κεραμύδια με την κιθάρα μου και τον ενισχυτή στο μέγιστο να ροκάρω και εν τω μεταξύ να φυσάει μανιασμένα με ένα μαύρο συνεφιασμένο φόντο και να σηκώνει πράγματα αλλά εγώ να συνεχίζω ακάθεκτος βρίζοντας θεούς και δαίμονες,μέχρι που το ρευμα θα έπεφτε αλλά εγώ θα συνέχιζα μέχρι που θα με ρούφαγε κάποιος ανεμοστρόβιλος.

:mrgreen:

• Like 2
Δημοσ.

Εμεις κανονισαμε ενα καρεδακι, αν ειναι να μας βρει, να μας βρει πανω στην τσοχα φαση.

Φυσικα αφθονα ποτα-ποτανες-αναρκωτικα.

Το πρωι αν προλαβω ισως καθαρίσω και τη σκύλα γειτόνισσα που τινάζει χαλιά-παπλωματα-μαξιλαρια στις 7.

• Like 5
Δημοσ.

Το πρωι αν προλαβω ισως καθαρίσω και τη σκύλα γειτόνισσα που τινάζει χαλιά-παπλωματα-μαξιλαρια στις 7.

ΧΑΧΑΧΑ! Και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που θέλω να σκοτώσω τη γειτόνισα μου,επειδή έχει μανία με την καθαριότητα.. :D

Δημοσ.

Σκηνικό που έχω φανταστεί για το τέλος του κόσμου και το δικό μου..

Ανεβασμένος στα κεραμύδια με την κιθάρα μου και τον ενισχυτή στο μέγιστο να ροκάρω και εν τω μεταξύ να φυσάει μανιασμένα με ένα μαύρο συνεφιασμένο φόντο και να σηκώνει πράγματα αλλά εγώ να συνεχίζω ακάθεκτος βρίζοντας θεούς και δαίμονες,μέχρι που το ρευμα θα έπεφτε αλλά εγώ θα συνέχιζα μέχρι που θα με ρούφαγε κάποιος ανεμοστρόβιλος.

:mrgreen:

Κάτι τέτοιο ε; Με επηρέασε και το avatar σου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8SbUC-UaAxE#t=254s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...