Προς το περιεχόμενο

Media Markt 3-5 Ιανουαριου τιμες κοστους σε 1000 προιοντα


Muchacho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ξεφύγουμε...ανέκαθεν η Ελλάδα είχε καπέλο για διάφορους λόγους.τώρα γιατί οι τιμές είναι άλλες εκεί ε είναι αρκετοί οι λόγοι.ας μείνουμε ontopic.δεν γίνεται κάθε φορά που πέφτει μια πιθανότητα γι προσφορά να είμαστε μες τη γκρίνια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια εκτος απο το φπα εδω στην Ελλαδα εχουμε και 26% φορολογια,δεν ξερω τι παιζει στην Γερμανια απο φορολογια η στα μεγαλα καταστηματα,οταν καποιος δεν κοβει αποδειξη εκτος απο το φπα γλιτωνει και το 26% του καθαρου του κερδους

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Ο κωτσοβολος εχει τρομερη απήχηση σε ατομα που εχουν ξεμεινει σε λογικες δεκαετιων πισω.

Οι τιμες ειναι το λιγοτερο τραγικες στα φυσικα τους καταστηματα, και οσο αφορα την εξυπηρετηση που προσφερουν, μια ματια στις κριτικες του skroutz σε κωτσοβολος και electroworld λενε αρκετα. 

Το media markt δεν ειναι απο μηχανης θεος. Ναι, μουφοπροσφορες υπαρχουν, ναι το marketing τους ειναι ακρως επιθετικο και ενοχλητικο για οσους δεν εχουν αισθηση του χιουμορ. ομως μεσα στις 10 μουφοπροσφερες οι 3 θα ειναι καλες.

 

Τη προηγουμενη εβδομαδα βρηκα τη Sony RX100 φωτογραφικη στα 639 ευρω δηλαδή στη δευτερη χαμηλοτερη τιμη με βαση το σκρουτζ. Το θετικο ειναι πως στο media μου εκαναν μεχρι και 24 ατοκες.Κανενα skroutzoμαγαζο δεν μου εκανε ατοκες.

Το iphone 5 (επειδη ειναι καμμενος με  αυτογνωσια) το πηρα με 36 ατοκες δοσεις παλι απο media markt. 

 

Εαν δεν υπηρχε το media markt, δεν θα αντιδρουσε και η Ηλεκτρονικη με την ιδια copy paste προσφορα. Ζητημα ειναι εαν μεσα στα δηθεν 1000 προιοντα τα 50 να αξιζουν αλλα γιαυτο και γραφουμε στις προσφορες του insomnia, επειδη ειμαστε εξυπνα οντα. 

 

 

 

Ας είμαστε όμως και λίγο αντικειμενικοί!

Εγώ προσωπικά τον τελευταίο χρόνο πήρα εντοιχιζόμενη κουζίνα απο 400€ ---> 190€ και br player απο 120 --> 50€ απο το electroworld (ίδιος όμιλος με κότσο) και με τιμές αναφοράς απο skroutz, όχι αυτές που βάζουν οι ίδιοι!

 

ps: χάρη στο insomnia, για να μήν ευλογάμε τα γένια μας!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον μιλάμε για προσφορές από το Media Markt, δίχως να βγω ελπίζω πολύ off-topic, ενημερώνω πως πήρα την ηλεκτρική σκούπα Miele S5211 2200W με προσφορά στα 99ευρώ την προηγούμενη Παρασκευή βράδυ (ξημερώματα Σαββάτου), μετά από σχετική διαφήμιση που είδα στην TV.

Πραγματική προσφορά καθώς η σκούπα έχει τιμή άνω των 165-170ευρώ για πάνω από 12 μήνες (http://www.skroutz.gr/s/39267/Miele-S5211.html βλ. ιστορικό τιμών). Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ενημερώσω στο insomnia καθώς μέχρι να μου έρθει η επιβεβαίωση της παραγγελίας στο mail, είχαν ήδη εξαντληθεί οι σκούπες τόσο online όσο και στα φυσικά καταστήματα! (η προσφορά ήταν για το Σάββατο και στις 09:30 περίπου το πρωί είχαν εξαντληθεί).

 

Συμφωνώ πάντως πως στο συγκεκριμένο κατάστημα συνήθως υπάρχουν 2-3 προσφορές κράχτες, ενώ τα διάφορα; περιφερειακά (καλώδια, αντάπτορες κτλ) είναι σε διπλάσια τιμή σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Οι κράχτες όμως μπορεί να είναι πραγματικά καλοί αν τους πετύχεις.

Αντίστοιχα από Κωτσόβολο είχα πάρει την καφετιέρα ΕΝ125 μαζί με Aeroccino στα 99ευρώ που επίσης ήταν πραγματικά προσφορά κατά την άποψή μου. Για όλα τα υπόλοιπα από Κωτσόβολο με τις τιμές που έχει, μακριά κι αγαπημένοι!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ πάντως πως στο συγκεκριμένο κατάστημα συνήθως υπάρχουν 2-3 προσφορές κράχτες, ενώ τα διάφορα; περιφερειακά (καλώδια, αντάπτορες κτλ) είναι σε διπλάσια τιμή σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Οι κράχτες όμως μπορεί να είναι πραγματικά καλοί αν τους πετύχεις. -τεμαχια διαθεσιμα συνηθως οσα τα ανθρωπινα δαχτυλα-

Αντίστοιχα από Κωτσόβολο είχα πάρει την καφετιέρα ΕΝ125 μαζί με Aeroccino στα 99ευρώ που επίσης ήταν πραγματικά προσφορά κατά την άποψή μου. Για όλα τα υπόλοιπα από Κωτσόβολο με τις τιμές που έχει, μακριά κι αγαπημένοι!!! Την πηρα κι εγω αυτη αλλα ο Κωτσος πρωτος την εβγαλε στα 109 και μετα "απαντησε" το ΜΜ (αργοτερα παλι ο κωτσος την ξαναβγαλε νομιζω 101...)

 

fixed!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία, θα πάω να βάλω 30 προϊόντα στο καλάθι και θα περάσω από το λογιστήριο να μου δείξουν τιμολόγιο αγοράς.

Παράλληλα, θα τους δείξω και τιμές που αγοράζω εγώ και αν αγοράζω φθηνότερα θα τους πω να με προσλάβουν στην επιχείρηση.

Σε 3 μήνες θα κερδίσουν μερικά εκατομμύρια ευρώ από την πρόσληψή μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

από το facebook και πάλι:

 

 
 
Media Markt Greece Καλή χρονιά!

 Το site μας θα ενημερωθεί με τις νέες τιμές περίπου στις 8 αύριο - 3/1 - το πρωί.

 Τα προϊόντα μπορείς να τα βρεις με ειδική σήμανση στα καταστήματά μας. Η προσφορά ισχύει από αύριο 3/1 μέχρι και το Σάββατο 5/1.

 Εγω παντως για την ιστορια το γραφω ......ωρα 8:30 δεν βλεπω καμια αλλαγη στις τιμες του σιτε............

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω για τις αλλαγές κοιτούσα, αλλά τίποτα για την ώρα. όλοι μας καταλαβαίνουμε τι "Super προσφορές" θα βγούν και σήμερα, και τα τεράστια αποθέματα που θα έχουν  :devil:  :X  :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμαμαι αμα εδειξε για δοσεις..

48ωρο προσφορων ελεγε,1000 προιοντα σε τιμες κοστους,εκπτωσεις 70-60-50-40-30%,αυτα..

 

και που ειναι τυφλωθηκαμε μαλλον......χαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και γιατί να το ενημερώσουν το site? Καλύτερα δεν είναι να πας από εκεί?

Έτσι θα μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις και κάτι από τις "super" προσφορές τους.... :X  

 

(sorry για το off topic)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...