Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αποστολή στην IFA 2014
Φωτογραφία

Διαθέσιμη η αναβάθμιση των Windows Phone 7.8 στις συμβατές συσκευές


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
149 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#121 killer_tsk

killer_tsk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 04:49 PM

στο lumia 800  πως αλλαζω το bing σε google μετα την αναβαθμιση???



Ad Bot

Ad Bot

#122 blackkiller

blackkiller

    Senior Member

  • Members
  • 287 μηνύματα
  • LocationΛήμνος

Δημοσίευση 01 February 2013 - 05:52 PM

στο lumia 800  πως αλλαζω το bing σε google μετα την αναβαθμιση???

 

Ρυθμισεις -> εφαρμογες->internet explorer->προεπιλεγμενη υπηρεσια παροχης αναζητησης.



#123 georgeDTPS

georgeDTPS

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 06:10 PM

Το wifi τελικα νομιζω μενει ανοιχτο. Ισως εφτεγε οτι δεν ειχα καλο σημα. Για την επιλογη στα settings ομως για ορισμο του google ως search engine στον explorer εχω προβλημα, δεν υπαρχει σε μενα. Οπως επισης δεν μπορω να ενεργοποιησω τα live tiles απο apps που το υποστηριζουν. Μονο 2 einai on και στα αλλα δεν μπορω να επιλεξω την επιλογη turn on. παιζει να θελουν update για 7.8?

#124 disqualified

disqualified

    Senior Member

  • Members
  • 8505 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 06:16 PM

με το wifi δεν ξερω τι λετε, αφου ερχονται μηνυματα απο το msn μεσω του messages και απο το whatsapp. Για ποια apps δεν μπορεις να ενεργοποιησεις τα live tiles; 



#125 georgeDTPS

georgeDTPS

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 06:49 PM

insomnia, in.gr.. π.χ. ένα άλλο που δεν το είχα pinned το έκανα off, και δεν μπορω να το κάνω on παλι



#126 disqualified

disqualified

    Senior Member

  • Members
  • 8505 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 06:57 PM

εχουν και οι 2 εφαρμογες επιλογη ενεργοποιησης μεσα απο το Interface τους. Ειναι on Και τα 2;



#127 georgeDTPS

georgeDTPS

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 μηνύματα

Δημοσίευση 01 February 2013 - 07:03 PM

εχουν και οι 2 εφαρμογες επιλογη ενεργοποιησης μεσα απο το Interface τους. Ειναι on Και τα 2;

 

ναι.. ήταν on η επιλογή μέσα απο τη εφαρμογη.. την εκανα off και ξανα on μεσα απο την εφαρμογη και μπηκε on και στα settings



#128 doctor444

doctor444

    Senior Member

  • Members
  • 345 μηνύματα
  • LocationHolargos,Athens

Δημοσίευση 01 February 2013 - 11:56 PM

Εκτέλεσα και το Ccleaner...ακομα τίποτα...ακομα μου βγαζει οτι η εκδοση που θελω να εγκαταστησω ειναι παλιοτερη απο αυτην που εχω εγκαταστησει στο συστημα μου...

#129 doctor444

doctor444

    Senior Member

  • Members
  • 345 μηνύματα
  • LocationHolargos,Athens

Δημοσίευση 02 February 2013 - 04:09 AM

Χρεισιμοποιησα ενα προγραμμα ...δεν θυμαμαι ποιο...κατι παπατζες εκανε...εκανε εγκατασταση το zune τελικα...εκανα restart...και παειιιιι...κολλησε το συμπαν....!!!γαμω το update που ηθελα...μην σωσω και το παρω ποτε...ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

#130 nickgr

nickgr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2013 - 07:18 PM

Σε εμένα ήρθε.

HTC Trophy :)

φιλε σε ενημερωσε το zune απο μονο του οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση και επειτα την εκανεσ εγκατασταση? 'η εκανεσ καποιο κολπο? γιατι και εγω το trophy εχω αλλα μου λεει πωσ η συσκευη μου ειναι up to date.



#131 nickgr

nickgr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2013 - 07:22 PM

παντα ειχε αναφορα στα sms.

 

τα apps τον windows phone 8 ειναι ασυμβατα με τα 7.8

 

παντα ειχε αναφορα στα sms.

 

τα apps τον windows phone 8 ειναι ασυμβατα με τα 7.8

της 7.8 ειναι συμβατα με τα 8.

φιλε εγω εχω  το trophy αλλα μεσω του zune  κοιταω για update αλλα τπτ, μου λεει πωσ η συσκευη μου ειναι up to date. ισχυει και για μενα αυτη η διαδικασια που ανεφερεσ και στο αλλο το παληκαρι?



#132 Timothy

Timothy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03 February 2013 - 01:11 AM

Επιτέλους τρέχω Windows Phone 7.8 στο LG Quantum μου...



#133 rufus930

rufus930

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03 February 2013 - 01:19 AM

θα γινει αναβαθμιση των nokia lumia 610 σε λογισμικο 7,8? ευχαριστω



#134 johnieXoX

johnieXoX

    Senior Member

  • Members
  • 358 μηνύματα

Δημοσίευση 04 February 2013 - 12:54 PM

λοιπόν, ύστερα από 100άδες προσπάθειες να περάσω το 7.8 στο lg e900, τα κατάφερα ακολουθώντας τα παρακάτω:

 

όλες οι επιλογές για region, γλώσσα και τα λοιπά σε english (united states)

 

και μετά από τις ρυθμίσεις του δικτύου, αλλάζεις το APN βάζοντας τις ρυθμίσεις του παρόχου σου μαζί με τα ακόλουθα:

Proxy server/URL: 109.169.40.229 

Proxy port: 8080

 

π.χ. εγώ για vodafone έβαλα internet.vodafone.gr, τα proxy που λέω παραπάνω και όλα τα άλλα άδεια

 

με αυτά τα στοιχεία, με το wifi κλειστό, και τα data ανοιχτά, με την 2-3 προσπάθεια για ενημέρωση, το zune έβγαλε κανονικά τις ενημερώσεις, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέομαι από το internet. απλά, όταν ψάχνει το zune μπορεί να κάνει και κάνα 4λεπτο να βγάλει αποτελέσματα.

 

εδώ αναφέρεται η εν λόγω μέθοδος και αυτό που πετυχαίνεις είναι να κάνεις το zune να νομίζει ότι είσαι uk (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ :P )



#135 aris71

aris71

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 μηνύματα

Δημοσίευση 05 February 2013 - 03:21 PM

λοιπόν, ύστερα από 100άδες προσπάθειες να περάσω το 7.8 στο lg e900, τα κατάφερα ακολουθώντας τα παρακάτω:

 

όλες οι επιλογές για region, γλώσσα και τα λοιπά σε english (united states)

 

και μετά από τις ρυθμίσεις του δικτύου, αλλάζεις το APN βάζοντας τις ρυθμίσεις του παρόχου σου μαζί με τα ακόλουθα:

Proxy server/URL: 109.169.40.229 

Proxy port: 8080

 

π.χ. εγώ για vodafone έβαλα internet.vodafone.gr, τα proxy που λέω παραπάνω και όλα τα άλλα άδεια

 

με αυτά τα στοιχεία, με το wifi κλειστό, και τα data ανοιχτά, με την 2-3 προσπάθεια για ενημέρωση, το zune έβγαλε κανονικά τις ενημερώσεις, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέομαι από το internet. απλά, όταν ψάχνει το zune μπορεί να κάνει και κάνα 4λεπτο να βγάλει αποτελέσματα.

 

εδώ αναφέρεται η εν λόγω μέθοδος και αυτό που πετυχαίνεις είναι να κάνεις το zune να νομίζει ότι είσαι uk (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ :P )

Bless you johnieXoX 

υστερα απο άπειρες προσπάθειες με τη άλλη μέθοδο, κατάφερα και έβαλα τα updates