Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Hotspot στο σπιτι


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Superpie

Superpie

    Senior Member

  • Members
  • 773 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 19 February 2013 - 04:06 PM

Παιδια θελω να μου πειτε καποιο καλο προγραμμα διαμοιρασμου ιντερνετ στο σπιτι μου.Δηλαδη να χρησιμοποιω εναν υπολογιστη με συνδεση ιντερνετ και να διαμοιραζω το ιντερνετ απο αυτον σε κινητα,tablet ή και καποιο αλλο laptop.Δηλαδη ολα αυτα να συνδεονται στο ιντερνετ μεσω wifi μεσω του υπολογιστη.Εχω ενα προγραμμα το Connectify Hotspot αλλα μου κανει πολλες αποσυνδεσεις,δηλαδη φτιαχνω ενα hotspot μεσω του προγραμματος,συνδεομαι κανονικα απο το κινητο ας πουμε η απο καποιο αλλο laptop μεσω αυτου του hotspot αλλα μετα απο καποια ωρα εχω αποσυνδεση και δεν συνδεεται ξανα αν δεν κλεισω το προγραμμα και να το ξανανοιξω.Εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα? καποιο προγραμμα

Κανεις παιδια???

Ad Bot

Ad Bot

#2 sv2evs

sv2evs

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 μηνύματα

Δημοσίευση 19 February 2013 - 04:09 PM

δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα κατ'ανάγκη...με ένα router ασύρματο μπορείς να δίνεις σε όλες τις συσκευές. Εκτός και αν το θέλεις για να ελέγχεις ποιος παίρνει, τι.



#3 Superpie

Superpie

    Senior Member

  • Members
  • 773 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 19 February 2013 - 07:28 PM

Φιλε μου το θελω γιατι πιανω απο το ασυρματο στικακι μου απο το κατω ρουτερ,στον κατω οροφο και απο το κινητο δεν πιανει καλο σημα και δεν πιανει.Ετσι με αυτο τον τροπο θα μπορω να παιρνω ιντερνετ απο τον υπολογιστη και το κινητο μου να πιανει σημα wifi μεσω του υπολογιστη και ετσι να μπορω να εχω καλυτερα σημα..Υπαρχει καποιο προγραμμα? Ξερει κανεις?

#4 Superpie

Superpie

    Senior Member

  • Members
  • 773 μηνύματα
  • LocationAthens

Δημοσίευση 19 February 2013 - 09:12 PM

Kανεις?

#5 takistmr

takistmr

    Senior Member

  • Members
  • 511 μηνύματα

Δημοσίευση 23 February 2013 - 01:46 PM

Μπορείς να αγοράσεις και άλλο ένα στικάκι wifi και να χρησιμοποιήσεις ένα προγραμματάκι που λέγετε connectify.



#6 ArisG88

ArisG88

    Senior Member

  • Members
  • 1084 μηνύματα
  • LocationSalonica

Δημοσίευση 24 February 2013 - 12:13 PM

Η απλά να αγορασεις ενα repeater, παιρνει το σημα ασυρματα και στο ξαναδινει ασυρματα ενισχυμενο

#7 supernvidia

supernvidia

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 μηνύματα

Δημοσίευση 25 February 2013 - 06:36 PM

αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο το connectify υπαρχει?



#8 ghostmaster

ghostmaster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 μηνύματα

Δημοσίευση 31 March 2013 - 05:10 AM

Μπορείς να κατεβασεις το προγραμμα Connectify και να το κανείς διαμοιρασμο.το έχω λειτουργησει αρκετές φορες.

Sent from my iPhone using Insomnia

#9 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13748 μηνύματα
  • LocationΘεσσαλονίκη

Δημοσίευση 31 March 2013 - 05:19 AM

[..]Εχω ενα προγραμμα το Connectify Hotspot [..]

Μπορείς να αγοράσεις και άλλο ένα στικάκι wifi και να χρησιμοποιήσεις ένα προγραμματάκι που λέγετε connectify.

αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο το connectify υπαρχει?

Μπορείς να κατεβασεις το προγραμμα Connectify και να το κανείς διαμοιρασμο.

Πως το ειπαμε το προγραμμα για το hotspot?

#10 angmar

angmar

    Senior Member

  • Members
  • 1557 μηνύματα

Δημοσίευση 31 March 2013 - 05:23 AM

Φαντάσου το παιδί να μην έγραφε στο 1ο ποστ ότι έχει το connectify πόσες φορές θα του το πρότειναν...



#11 lexmark

lexmark

    Senior Member

  • Members
  • 2735 μηνύματα

Δημοσίευση 31 March 2013 - 08:16 AM

Πως το ειπαμε το προγραμμα για το hotspot?

 

Connectify λέγεται! Διάβαζε τι γράφει το παιδί σε παρακαλώ πολύ! 

 

Spoiler


#12 leventakas

leventakas

    Member

  • Members
  • 233 μηνύματα

Δημοσίευση 01 April 2013 - 09:33 PM

universal repeater οπως ειπαν παραπάνω για ενισχυση του ασυρματου σήματος



#13 rfc

rfc

    Senior Member

  • Members
  • 4501 μηνύματα
  • LocationPanic room

Δημοσίευση 02 April 2013 - 03:15 PM

Το connectify δουλευει μια χαρα αρκει καπου να ρυθμιζεις να μην εχει lease time η συνδεση. Αν και παλι χανει τη συνδεση ειναι επειδη δε συνδεεται καλα λογω αποστασης. Αλλιως Ad-hoc αλλα αν εχεις θεμα αποστασης, παλι θα ξεσυνδεεσε.