Προς το περιεχόμενο

Σιγουρο κερδος στο στοιχημα


XRHSTOS2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τους τροπους που εχω ανακαλυψει για να εχω ενα σιγουρο κερδος απο το στοιχημα...!!πχ surebet- trading-metafora bonus ktl.!!Αν μπορεσεις να κανεις κατα γραμμα αυτα που θα σου πω....θα εχετε ενα πολυ καλο εισοδημα..!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι δυσκολο...αλλα δεν ειναι και απλο...θα πρεπει να αφιερωνετε καθημερινα 3-4 ωρες...να εχετε λογαριασμους σε τουλαχιστον 5-6 bookmakers..και για να αξιζει θα πρεπει να εχετε ενα κεφαλαιο περιπου στα 400-500 ευρω..!!Ενα ιδιωτικο λογισμικο θα σας λεει σε ποιες εταιρειες να μπειτε εκεινη την στιγμη και να πονταρετε εκμεταλευομενοι τις διαφορες στις αποδοσεις των book..!!Μεχρι εδω το εχουμε???Αποριες??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν είσαι ήδη Χαβάη αλλά μπήκες εδώ να μοιραστείς τον θησαυρό;

 

Τόσο καλόκαρδος είσαι;

Α) Δεν βγαζεις δυστυχως τοσα που ειναι αρκετα για χαβαη!!

 

Β)Γιατι να μην βοηθησω και εγω στην κατασταση γυρω μας!!

 

Δεν εχω να χασω κατι...μονο να κερδισω απο τις απαντησεις σας ..και ισως απο τις ιδεες σας.!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως παίζει αυτό που λέει ο φίλος, αν και εδώ έχει μπει για να βρει πελάτες. Απλά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή μη σου τρώνε τα λεφτά οι συναλλαγές, μη δε σου δεχτεί το στοιχημα σου η εταιρία, μη γινει κάτι και δε σε πληρώσει τελικά αφού ποντάρεις. Το κέρδος είναι πολύ μικρό και θεωρητικά σίγουρο. Στηρίζεται στη λογική πως σε έναν αμφίρροπο αγώνα μπορεί να διαμορφωθούν έτσι οι αποδόσεις, ώστε ό,τι και να ποντάρεις είσαι κερδισμένος. Πχ. έστω σε αγώνα μπάσκετ παίζει η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Μπορεί μια εταιρία να δίνει αποδόσεις 1.95 στη Μπάρτσα και 2.05 στη Ρεάλ. Μιά άλλη εταιρεία 2.05 στη Μπάρτσα και 1.95 στη Ρεάλ. Άρα παίζεις στην κόντρα στις δύο εταιρίες και είσαι κερδισμένος. Θέλει μεγάλη προσοχή όμως και πολλές ώρες ασχολία για πολύ μικρό κέρδος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην παρεξηγηθω θελω να τονισω οτι δεν θα γινετε εκατομυριουχοι με αυτο τον τροπο...!!Θα εχετε ομως ενα πολυ καλο εισοδημα  περιπου το 70% του κεφαλαιου σας καθε μηνα αν ασχολειστε 4-5 ωρες την μερα.!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...