Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

Laptop με λευκη οθονη


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 10:05 πμ

Εκει που δουλευε κανονικα ... εγινε ξαφνικα η οθονη του λευκη σαν λευκο χαρτι ..... τι λετε να φταιει η καρτα γραφικων ή μηπως το INVERTER ..... ειναι ενα HP compaq 6735s 



Ad Bot

Ad Bot

#2 SPARTIAN

SPARTIAN

    Member

  • Members
  • 300 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 10:31 πμ

Το inverter αποκλείεται, αν δεν παίζει τίποτα από λογισμικό τότε πάμε για hardware..

έκανες αναγκαστική επανεκκίνηση και παραμένει λευκή οθόνη...???

#3 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 10:48 πμ

Και οταν το ανοιγεις με το που παιρνει μπρος η οθονη γινεται λευκη .... αρα μαλλον καρτα γραφικων ( μητρικη ) 



#4 SPARTIAN

SPARTIAN

    Member

  • Members
  • 300 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 10:57 πμ

Πολύ πιθανόν ένα από τα δύο θα είναι......

Αλλά κάνε έναν έλεγχο στις ram γιατί κάνουν διάφορα παιχνίδια...!!??!!

#5 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 11:23 πμ

Δεν ειναι η RAM δοκιμασα 2-3 Διαφορετικες 



#6 SPARTIAN

SPARTIAN

    Member

  • Members
  • 300 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 11:45 πμ

Τότε είναι μονόδρομος το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν είναι κάρτα γραφικών) είναι να το λύσεις και να κάνεις ένα reworking,
που πιστεύω ότι το ποιο πιθανόν είναι η κάρτα γραφικών....

#7 coolerman

coolerman

    Senior Member

  • Members
  • 4.266 μηνύματα
  • Locationpatrai--japan-usa

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 11:46 πμ

από την έξοδο vga του λάπτοπ καλώδιο και σύνδεση σε εξωτερική οθόνη.

ΑΝ και εκεί στην εξωτερική οθόνη δείχνει πάλί λευκό φόντο,είναι κάρτα γραφικών



#8 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 11:51 πμ

Εξωτερικη οθονη εχω συνδεσει και δεν της δινει καθολου σημα 



#9 SPARTIAN

SPARTIAN

    Member

  • Members
  • 300 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 12:02 μμ

μπορείς να λύσεις το laptop το κατέχεις..?

#10 coolerman

coolerman

    Senior Member

  • Members
  • 4.266 μηνύματα
  • Locationpatrai--japan-usa

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 12:14 μμ

Εξωτερικη οθονη εχω συνδεσει και δεν της δινει καθολου σημα 

σε safe mode μπορείς να μπείς;;

για δοκιμασε.



#11 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 01:17 μμ

Μπορω .... 

 

μπορείς να λύσεις το laptop το κατέχεις..?

 

πως να μπω σε safe mode αφου απο την ωρα που ανοιγει εχει λευκη οθονη ....

 

σε safe mode μπορείς να μπείς;;

για δοκιμασε.



#12 coolerman

coolerman

    Senior Member

  • Members
  • 4.266 μηνύματα
  • Locationpatrai--japan-usa

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 01:56 μμ

πως να μπω σε safe mode αφου απο την ωρα που ανοιγει εχει λευκη οθονη ....

είπα μήπως.

έχουν αναφερθεί και προβλήματα με driver,για αυτό το ανέφερα.

μην το λύσεις άδικα ^_^



#13 croesus

croesus

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 02:00 μμ

Φίλε μου είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα στο δικό μου dv9542, σου λέω λοιπόν ότι δυστυχώς, είναι η κάρτα γραφικών και κατ' επέκταση χρείαζεται επισκευή η μητρική (reballing) ή αλλαγή, αλλά κοστίζει πολύ η αλλαγή μητρικής.

#14 SPARTIAN

SPARTIAN

    Member

  • Members
  • 300 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Απρίλιος 2013 - 02:10 μμ

οκ τότε πρέπει να κάνεις ένα κάψιμο στην κάρτα γραφικών το λεγόμενο reworking για να επαναλειτουργήσει και για να δώσεις παράταση στο reballing...

#15 manios62

manios62

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 μηνύματα

Δημοσίευση 04 Απρίλιος 2013 - 07:40 μμ

Σας ευχαριστω ολους .... το εχω κανει σε 4 μητρικες και μονο η μια δουλευει ακομα οι δυο καταστραφηκαν ( τις ζεστανα πολυ και φυγανε κατι ανταλακτικα απο πανω )  και η τελευταια εμεινε οπως ηταν ... υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος η η καθε εταιρια θελει αλλη θερμοκρασια και χρονο ????