Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

προβλημα με chrome


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 08:43 πμ

καλημερα , χρησησμοποιω τον chrome ως browser.Μεχρι εχθες οταν τον ανοιγα εβγαζε ως homepage μια οθονη οπου βρησκονται οι πιο συχνες σε επισκεψιμοτητα σελιδες σου και στην επομενη επιφανεια  το google gmail κλπ. αυτα σε μικρα παραθυρα. Εκανα εγκατασταση ενως προγραμματος και μου εβαλε ως homepage δικη του μηχανη .Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να εχω την προηγουμενη οθονη και να βγαλω αυτη την μ@@@@κια απο hamepage .?????? thanks

 



#2 MaxPayne

MaxPayne

    Senior Member

  • Members
  • 1.599 μηνύματα
  • Locationινετζοιντ

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 08:53 πμ

πηγαινε στις ρυθμισεις του chrome και θα σου εχει μια επιλογη να βαλεις δικια σου αρχικη σελιδα ή την ηδη υπαρχουσα



#3 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 08:57 πμ

Το εκανα , αλλα σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις μια συγκεκριμενη σελιδα και οχι τηνγενικη σελιδα που εβγαινε πριν στον chrome  την οποια δεν την αβαλα εγω ,την ειχει προεγκατεστιμενη obrowser



#4 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 08:57 πμ

Όταν εγκατέστησες το πρόγραμμα, δεν πρόσεξες ότι είχε τσεκαρισμένη και την εγκατάσταση της νέας μηχανής. Γιαυτό χρειάζεται να προσέχουμε πολύ κάθε φορά που εγκαθιστούμε νέα προγράμματα.

 

Ένα σίγουρο προγραμματάκι που αφαιρεί όλα τα ανεπιθύματα αυτού του είδους είναι το adwcleaner.



#5 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 09:07 πμ

εχεις δικιο φιλε μου την πατησα σαν πρωταρης !!!!!!!!!! τωρα τι γινεται??



#6 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 09:11 πμ

Σου έγραψα τον τρόπο.

Θα καθαρίσει αμέσως αυτό που εγκαταστάθηκε, που υποψιάζομαι ότι είναι το babylon.



#7 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 09:19 πμ

ειναι το delta search που μπηκε οταν κατεβασα ενα προγραμμα για να κανω convert απο το ytube σε mp3



#8 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 09:31 πμ

Δεν έχει σημασία ποιό είναι.

Κατέβασε το adwcleaner, θα το βρει και θα το αφαιρέσει.



#9 SPANK

SPANK

    Moderator

  • Moderators
  • 17.093 μηνύματα
  • LocationOuter space

Δημοσίευση 01 Αύγουστος 2013 - 02:09 μμ

Αν δεν δουλέψει με το παραπάνω κατέβασε malwarebytes και superantispyware



#10 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 02 Αύγουστος 2013 - 08:53 πμ

Λοιπον προς ενημερωση , κατεβασα adwcleane μου εκανε delete παρα πολλα αρχεια  , ελπιζω αχρηστα γιατι δεν καταλαβαινα ΧΡΙΣΤΟ :mellow: . Παντως την εκανε την δουλεια του. THANKS  :-D 



#11 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 02 Αύγουστος 2013 - 08:58 πμ

Ποιος ξέρει τι είχες κατεβάσει στο παρελθόν.

Πάντως, το adwcleaner αποδεικνύεται το φάρμακο γιαυτές τις αρρώστιες ...



#12 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Αύγουστος 2013 - 03:00 μμ

Απο την στιγμη που εκανα delete  μεσο adwcleaner καθε φορα που ανοιγω το laptop ( windows7) βγαινει το παρακατω μηνυμα: Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εναρξη του C:/user/ ΘΑΝΑΣΗΣ/appdata/roaming/badsolutions/shared/ NT Redirect.dll .Δεν ειναι δυνατο να εντοπιστει η καθορισμενη λειτ. μοναδα. Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να σημαινει αυτο και πως μπορω να το λυσω ?



#13 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 03 Αύγουστος 2013 - 03:56 μμ

Στο δικό μου pc δεν υπάρχει φάκελος .../badsolutions/shared



#14 thanasis.13

thanasis.13

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 04 Αύγουστος 2013 - 12:19 πμ

Στο δικό μου pc δεν υπάρχει φάκελος .../badsolutions/shared

που σημαινει ? οτι πρεπει να εχω τετοιο φακελο ? και εαν δεν χρειζεςται πως μπορω να βγαλω αυτο το μηνυμα ?



#15 makfil

makfil

    Member

  • Members
  • 4.087 μηνύματα
  • LocationΦιλοθέη/Γλυφάδα

Δημοσίευση 04 Αύγουστος 2013 - 05:54 πμ

Που σημαίνει ότι εγώ δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που έχεις εσύ.

Ψάξε στον υπολογιστή σου να βρεις κάτι σχετικό με το badsolutions.