Προς το περιεχόμενο

Διακοπές μόνος


johnieXoX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς TS...

 

Για νότιο Αιγαίο, θα πρότεινα μικρό νησί με όσο πιο δυνατόν κοντύτερα τις ταβέρνες στην Θάλασσα και πλατεία με καφενεδάκια και όχι μπαράκια... Καλή φάση είναι η Σίφνος και η Φολέγανδρος... αλλά η δεύτερη νομίζω ότι είναι τόσο μικρή που γίνεται δύσκολη για παρέες ΕΚΤΟΣ και εάν πας στο camping της. 

 

Επίσης, θα πρότεινα να αποφύγεις Νιο και Σαντορίνη, για ευνόητους λόγους πέρα από το θέμα μόνος. 

 

Μπορεί και Αμοργό να σου άρεσε σε τέτοια φάση. Ακόμα, εάν έχεις δίπλωμα για 50ράκι, δες την λύση της Σαμοθράκης. Πολύ άπλα για βόλτες και άραγμα σε τρελά μέρη συν ότι ο κόσμος που αράζει στον Φονιά είναι φάση "come together". 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ούτε καν κινητό δεν θα πάρω μαζι μου , μόνο τα απαραίτητα 

 

 

 

Μόνο. Ξέρεις τώρα. Αλκοόλ, βρακιά, βιβλίο, προφυλακτικά, θεέ μου τί μαλακίες γράφω μην παρεξηγείτ.ε

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο. Ξέρεις τώρα. Αλκοόλ, βρακιά, βιβλίο, προφυλακτικά, θεέ μου τί μαλακίες γράφω μην παρεξηγείτ.ε

To χορταράκι του θα πάρει πρωτίστως :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι για ολους διακοπες μονος, πρέπει να είσαι ήδη κοινωνικός.είχα παει τριήμερο στη Κωνσταντινούπολη σε γκρούπ απο το οποιο δεν ηξερα απο πρίν κανέναν, και δεν γνώρισα κανέναν απο την ομάδα αν και προσπάθησα και τους μίλησα μερικές φορες. Το κινητό αποδείχθηκε απαραίτητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι για ολους διακοπες μονος, πρέπει να είσαι ήδη κοινωνικός.

 

Σαφώς. Και επίσης να μην τρομάζεις εύκολα, να έχεις καλή αίσθηση προσανατολισμού, να είσαι αρκετά οργανωμένος, να ξέρεις να προσέχεις τον εαυτό σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 11 μήνες μετά...

-βασικα σαν νεος στην παρεα, διαβαζω ενδιαφερουσες αποψεις που συγκλινουν με τις δικες μου αλλα και αλλες που με κανουν να τρομαζουν πανω στο θεμα "διακοπες μονος" παρολα αυτα, το θεωρω απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις...εδω και αρκετο καιρο, λογω μεταναστευτης, αρχιζα σιγα σιγα να "χανω" και να "χανομαι" απο καποιους καλους φιλους μου στην Ελλαδα, στη πορεια καποιοι γινανε διπλοι και τριπλοι ακομα χειροτερο "χασιμο" επαιξε.. αλλα ενδιαφεροντα αυτοι, εντελως αλλου εγω...χαθηκε η καθημερινοτητα...Γερμανια που μενω εδω και 7-8 χρονια οι ελληνες βγαζουν/βγαλαν πολλα κομπλεξ, πολυ το κουτσομπολιο εδω παιδια...αρχισα συνειδητα να απεχω απο ελληνες εδω πανω γιατι παρατηρουσα οτι καπου κατρακυλουσα και γω σε αυτο το κουτσομπολιστικο στυλ παρεας, ευτυχως λογω δουλειας σε Νοσοκομεια και με πολυ διαβασμα αναγκαστηκα -για να πετυχω- να επενδυσω ακομα και πανω στον προσωπικο μου χρονο!!! τελικα εμεινα με πολλους γνωστους αλλα με κανεναν φιλο..αλλα δε πειραζει η ζωη ειναι ωραια με τα καλα της και τα κακα της...

 

Τελικα αποφασισα να παω διακοπες μονος! Μολις γυρισω απο Ικαρια (2 βδομαδες) θα σας ενημερωσω πως την εβγαλα! Δε πιστευω να με πιασει κριση κομπλεξ, Μπιτσομπαρακι με παγωμενο καφε και μπυρες, αγκαλια με το κυμα και τον ηλιο, βιβλιο, το βραδυ λιωσιμο σε μπαρακια με Rock μουσικη, θα φορτωθω καλη διαθεση, θα παρω και την κιθαρα για να φτιαχνω κεφι στο μπαλκονακι...ολα τελικα ειναι στο μυαλο ειναι και πως το φιλοσοφεις το θεμα, στο εξωτερικο διακοπες μονος δεν θεωρειται κατι τετοιο παραλογο, απορω γιατι εμεις οι ελληνες ειμαστε ωρες ωρες τοσο απολυτοι...αλλαζουν οι εποχες και δεν αξιζει να χαλιεσαι αν η τυχη τα φερνει "αλλιως"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Μέσα Σεπτεμβρίου θα πάω σε ένα 3ήμερο συνέδριο στη Σικελία. Επειδή δεν θα πάω διακοπές το καλοκαίρι, έκλεισα να αράξω εκεί όλη τη βδομάδα. Επειδή θα είμαι μόνος και από το συνέδριο δε περιμένω να γνωρίσω άτομα της ηλικίας μου/με ίδια γούστα, υπάρχει κανένα site/community που να ψάχνεις άτομα που τυχόν να είναι στο ίδιο μέρος με σένα την ίδια περίοδο?

Δεν έχω πάει ποτέ μου για καφέ/σινεμά μόνος, πόσο μάλλον διακοπές!!
Και από το να βγαίνω ξεκάρφωτος στα μπαρ προτιμώ να βρω εκ των προτέρων άτομα να κανονιστεί μπανάκι/ποτό.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...